Protocolul X-Wave și Exilis

Factorii care influențează modul în care corpul arată și se simte sunt complecși, de multe ori soluțiile pentru a reajunge la forma ideală a corpului necesitând o combinație de tratamente, pentru a atinge acest obiectiv și pentru rezultate durabile pe termen lung. Protocolul X-Wave și BTL EXILIS ELITE™ AVRA aplică două dintre cele mai inovatoare tehnologii din lume în cazul tratamentului împotriva celulitei, asigurând rezultate extraordinare, vizibile, încă de la prima sesiune.

Ma intereseaza

În cadrul acestui protocol, BTL EXILIS ELITE™ se aplică pentru rezultatele sale în cazul distrugerii celulelor adipoase și a celulitei, remodelând zonele vizate, cu ajutorul tehnologiei inovatoare care utilizează ultrasunete și unde de radiofrecvență monopolare cu pulsații continue, în combinație cu un sistem de răcire special. Rezultatele terapiei constau în pierderea în centimetri, dar și în redarea fermității pielii, îmbunătățirea structurii și elasticității pielii.

Cu ajutorul energiei cu unde acustice, BTL X-Wave stimulează sistemul vascular limfatic, reducând edemul și eliminând lipidele de la nivelul celulelor adipoase subcutanate, energia generată de undele acustice inițiind proliferarea celulelor fibroblaste care creează o structură nouă, mai robustă, de colagen. La aplicarea pe piele, aparatul generează o mișcare puternică, dar fără durere, însoțită de vibrații și pulsații la nivelul pielii și mușchilor. Terapia cu unde electro-acustice BTL X-Wave reduce aspectul de „coajă de portocală“ al pielii, simultan cu regenerarea fermității pielii și îmbunătățirea aspectului acesteia.

Terapeuții din echipa AVRA vă vor recomanda un plan de tratament personalizat, ulterior unei sesiuni de evaluare corporală completă.

Pentru mai multe informații legate de tehnologia care stă la baza acestui protocol și rezultatele sale, vă rugăm să accesați secțiunea Tehnologie.

Recomandată pentru: picioare, coapse, fese, abdomen, brațe.

Beneficii

  • Tratament eficient împotriva celulitei
  • Reface fermitatea pielii
  • Rezultate rapide și pe termen lung
  • Procedură non-invazivă
  • Tehnologie verificată și autorizată de FDA

Tehnologie

* Rezultatele tratamentului nu sunt garantate si pot varia de la persoană la persoană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *