Tratamentul Exilis Elite pentru rejuvenare facială și a gâtului

La nivelul feței, în afara apariției liniilor fine de expresie și ale ridurilor, efectele îmbătrânirii se observă prin pierderea volumului facial, dar și prin lăsarea pielii. Astăzi, însă, putem atenua trecerea timpului cu ajutorul protocoalelor de reîntinerire BTL EXILIS ELITE™ pentru lifting facial și pentru reîntinerirea pielii feței și a gâtului.

Ma intereseaza

Tratamentul facial BTL EXILIS ELITE™ care utilizează puterea combinată a undelor de radio-frecvență (RF) și a ultrasunetelor, oferă o soluție nechirurgicală pentru lifting facial, care nu necesită anestezie și care oferă rezultate remarcabile încă de la prima sesiune. Aparatul este prevăzut cu un aplicator special pentru față, designul său făcându-l eficient în toate zonele care necesită reîntinerire.

Atât în cazul femeilor, dar și al bărbaților, tratamentul facial BTL EXILIS ELITE™ poate fi aplicat în jurul ochilor și al gurii, pe obraji, în zona bărbiei, pe linia maxilarului, la nivelul gâtului și al decolteului.

După tratamentul BTL EXILIS ELITE™ veți observa o atenuare a liniilor de expresie, conturul feței fiind restabilit pentru o redefinire a liniei maxilarului, o îmbunătățire a texturii pielii, liniile fine dispărând. Fața își recâștigă aspectul proaspăt și tânăr.

Cel mai important avantaj al acestei tehnologii inovatoare îl reprezintă capacitatea sa de a utiliza unde de radio-frecvență centralizate, la adâncimi diferite, cu combinație ideală de căldură și răcire, asigurând rezultate bune. Cu toate că rezultatele pot fi observate, de obicei, după prima ședință de tratament, cele optime se înregistrează după 4 – 6 sesiuni, programate în interval de 1 – 2 luni.

Pentru îmbunătățirea rezultatelor, terapeutul vă va recomanda creșterea volumului de apă consumat în ziua administrării tratamentului, dar și după.

Procedura nu implică anestezie, nu are efecte secundare, nu necesită timp de recuperar, tratamentul BTL EXILIS ELITE™ fiind confortabil și fără durere.

Recomandată pentru: față, gât, decolteu, mâini.

Pentru a afla mai multe informații despre tehnologia inovatoare utilizată în cazul liftingului non-invaziv și a reîntineririi faciale, vă rugăm să accesați secțiunea Tehnologie

Beneficii

  • Rezultate vizibile de la prima sesiune
  • Fără ace, fără anestezie
  • Rezultate pe termen lung
  • Procedură rapidă
  • Tehnologie verificată și autorizată de FDA

Tehnologie

* Rezultatele tratamentului nu sunt garantate si pot varia de la persoană la persoană.

One thought on “Tratamentul Exilis Elite pentru rejuvenare facială și a gâtului

  • Narciza Z.
    20 Noi 2017

    In ultima vreme eram in cautarea unei metode pentru a-mi reface conturul fetei si a scapa de ridurile de pe gat. Gasisem cateva variante dar imi era frica de durere sau perioada de recuperare. Am gasit AVRA si mi-au propus tehnologia ultrasunetelor combinata cu radiofrecventa . Mi-am zis sa incerc pentru ca nu am nimic de pierduit pentru ca m-au asigurat ca nu este dureros. Sedintele dureaza cam 30′ pe zona si a fost chiar placut. Nu sunt din acele persoane care cred ca se pot obtine rezultate sau ceva bun in viata fara munca multa, sau in acest caz fara lacrimi si durere, dar terapia aceasta chiar a functionat! Rezultatele le-am vazutr chiar dupa prima sedinta si am continuat iar acum sunt fericita cu fata si gatul meu! O sa mai merg la intretinere dar sunt fericita ca am gasit solutia potrivita pentru mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *