Tratamentul Lymphastim

Drenajul limfatic este recunoscut, în prezent, ca una dintre terapiile corporale benefice, deoarece nu doar îmbunătățește circulația limfatică și sanguină, eliminând reziduurile metabolice, reducând edemul și tratând sindromul picioarelor grele, dar ajută, în același timp, și la menținerea unei stări generale de bine

Ma intereseaza

Drenajul limfatic este recunoscut, în prezent, ca una dintre terapiile corporale benefice, deoarece nu doar îmbunătățește circulația limfatică și sanguină, eliminând reziduurile metabolice, reducând edemul și tratând sindromul picioarelor grele, dar ajută, în același timp, și la menținerea unei stări generale de bine.

Aplicând tehnologia BTL Lymphastim, tratamentul AVRA pentru drenaj limfatic este recomandat atât de sine stătător, dar și în combinație cu tehnologiile BTL X-Wave, BTL Exilis Elite și BTL Vanquish Me, îmbunătățind rezultatele remarcabile ale acestora prin accelerarea procesului de eliminare a celulelor adipoase distruse și a altor reziduuri metabolice.

Costumul special Velcro pe care îl veți purta pe durata tratamentului se umflă și se dezumflă, punând presiune și eliberând pielea și mușchii, stimulând fluxul limfatic, contribuind la evacuarea reziduurilor metabolice și întărind sistemul imunitar.

Tratamentul Lymphastim combate celulita, detoxifică și regenerează organismul, relaxează mușchii, susținând remodelarea corporală și terapiile pentru pierdere de volum. În cazul în care suferiți de limfedem, compresia pneumatică va ajuta la menținerea fluxului corespunzător de lichid limfatic, reducând inflamația, cu efect vizibil, de multe ori, de pierdere în centimetri imediat după administrarea tratamentului. Terapiile estetice prestabilite Lymphastim îmbunătățesc nivelul de oxigenare al sângelui, contribuind la recăpătarea unui aspect tânăr al pielii.

În vederea îmbunătățirii rezultatelor tratamentului Lymphastim și a beneficiilor sale pentru starea de sănătate, respectați recomandările terapeuților de la AVRA cu privire la nivelul de hidratare înainte, pe durata și după administrarea tratamentului.

Recomandat pentru: brațe, picioare, stare generală de sănătate

Aflați mai multe informații despre soluția avansată oferită de BTL Lymphastim în cazul drenajului limfatic, vizitând secțiunea Tehnologie.

 

Beneficii

  • Susține procesul de slăbire și remodelare corporală
  • Relaxează și regenerează organismul
  • Fără perioadă de recuperare
  • Rezultate rapide și pe termen lung
  • Tehnologie verificată și autorizată de FDA

Tehnologie

* Rezultatele tratamentului nu sunt garantate si pot varia de la persoană la persoană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *