Tratamentul X-Wave împotriva celulitei

O nouă terapie în domeniul tratamentelor non-invazive, tehnologia X-Wave aplică o combinație de unde acustice și electrice, administrate simultan cu ajutorul unui aparat patentat, obținând rezultate excelente atât în cazul fermității pielii, dar și în cel al reducerii celulitei.

Ma intereseaza

Sesiunea de tratament este una rapidă, de maximum 15 minute și poate fi administrată zilnic până la obținerea rezultatelor dorite. Tratamentul BTL X-Wave s-a dovedit eficient atât de sine stătător, dar și în combinație cu celelalte tratamente care au la bază tehnologii inovatoare. Terapeuții noștri vă vor recomanda cele mai complexe protocoale după efectuarea unei evaluări corporale complete: Core Excellence (Vanquish Me, Exilis Elite, X-Wave și Lymphastim) pentru zona abdominală, sau Cellulite Essential, împreună cu Lymphastim, pentru picioare.

În cazul tratamentului împotriva celulitei, terapia cu unde electro-acustice acționează la nivel general, regenerând fermitatea pielii, reducând „gropițele“ și edemul, îmbunătățind și aspectul pielii.

Tehnologia BTL X-Wave are rezultate remarcabile în tratamentul celulitei de nivel 1, 2 și 3, îmbunătățind, în același timp, și aspectul pielii îmbătrânite, eliminând neregularitățile apărute în urma liposucție și lipoedem.

Pentru a afla mai multe informații despre modul în care tehnologia X-Wave vă poate ajuta să obțineți corpul dorit, accesați secțiunea Tehnologie.

Recomandată pentru: picioare, coapse, fese, abdomen, brațe

Beneficii

  • Tratament eficient împotriva celulitei
  • Procedură non-invazivă, fără durere
  • Fără perioadă de recuperare
  • Rezultate rapide și pe termen lung
  • Tehnologie verificată și autorizată de FDA

Tehnologie

* Rezultatele tratamentului nu sunt garantate si pot varia de la persoană la persoană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *