Tratamentul X-Wave pentru cicatrici și vergeturi

Până de curând, încercarea de tratare a vergeturilor și cicatricilor reprezenta o provocare, generând, de multe ori, momente de frustrare provocate de incapacitatea de a obține rezultatele dorite. Acum, însă, tehnologia patentată cu unde acustice BTL X-Wave asigură rezultate rapide în ceea ce privește reducerea vergeturilor și cicatricilor, în sesiuni care durează maximum 15 minute.

Ma intereseaza

Undele acustice sunt puternice pulsații de sunet necentralizate, care generează vibrații. Atunci când sunt direcționate în zonele problematice ale corpului și pielii, acestea generează o gamă largă de efecte pozitive asupra acestora.

Oscilațiile produse de undele acustice provoacă vibrații la nivelul țesutului conjunctiv, îmbunătățind circulația sanguină și stimulând, în același timp, producția de colagen. Țesutul se relaxează și se tonifică, cu îmbunătățire semnificativă a fermității și elasticității pielii. Undele acustice provoacă proliferarea celulelor fibroblaste, generând formarea unei bande noi, mai solidă, de colagen. După aplicare, zona tratată prezintă îmbunătățiri ale texturii și elasticității pielii, dar și o diminuare vizibilă a cicatricilor (cicatrici post-acnee, chirurgicale etc.) și vergeturilor.

Tratamentul BTL-X-Wave pentru vergeturi și cicatrici este o procedură non-invazivă, fără durere. Cu toate că vibrațiile se pot simți mai intens în anumite regiuni ale corpului, majoritatea persoanelor susțin că tratamentul este unul confortabil, fără durere, similar unui masaj sportiv intens.

Terapeuții din echipa AVRA vă vor recomanda un plan de tratament personalizat, ulterior unei sesiuni de evaluare completă pentru corp și piele.

Pentru mai multe informații legate de tehnologia care stă la baza tratamentului BTL X-Wave pentru vergeturi și cicatrici, vă rugăm să accesați secțiunea Tehnologie.

Recomandată pentru: picioare, coapse, fese, abdomen, brațe.

Beneficii

  • Reducere vizibilă a vergeturilor și cicatricilor
  • Îmbunătățire a texturii pielii
  • Procedură non-invazivă, fără durere
  • Rezultate rapide și pe termen lung
  • Tehnologie verificată și autorizată de FDA

Tehnologie

* Rezultatele tratamentului nu sunt garantate si pot varia de la persoană la persoană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *