Un an nou, o nouă versiune a ta

Un an nou, o nouă versiune a ta

Mijlocul lunii ianuarie este perioda în care validăm cu adevărat rezoluțiile pe care ni le-am setat pentru noul an. Care au fost așteptările și obiectivele nerealiste pe care le-am notat în noaptea dintre ani, ce dorințe sunt într-adevăr în acord cu ceea ce simțim, care sunt intențiile către care ne vom îndrepta atenția și ce acțiuni vom lua pentru a le împlini?

Atunci când vine vorba despre corpul nostru, de multe ori ne stabilim așteptări nerealiste în legătură cu felul în care arătăm, astfel încât planurile noastre se rostogolesc de la un inceput de an la următorul, acumulând de-a lungul timpului frustrarea că nu am ajuns la rezultatul dorit.

Care este cheia succesului?

  • Stabilește-ți intenții, nu rezoluții.  Este important să te uiți cu onestitate la unde ești și unde vrei să ajungi, în ceea ce privește cum te simți în corpul tău, mai mult decât ce vezi atunci când te uiți în oglindă. O evaluare completă făcută de un estetician te poate ajuta să obții o viziune obiectivă asupra felului în care poți îmbunătăți felul în care arăți și te simți în corpul tău, precum și un plan realist pentru cum poți obține acest lucru și perioada în care o vei face. Recomandarea nostră este evaluarea corporală InBody de la AVRA Aesthetic Institute și o consultație cu echipa noastră de medici și esteticieni. Vei pleca cu un plan de acțiune concret pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești.
  • Fii blând cu tine. Știm că îți dorești o schimbare, și o vrei rapid, dar nu uita să îți asculți corpul.  Astăzi, putem obține rezultate comparabile cu ale chirurgiei estetice prin tratamente non-invazive, realizate cu cea mai performantă tehnologie din domeniu. Cum sună liposucția non-invazivă, fără durere, care te poate ajuta să pierzi 6 cm din zona abdomenului și taliei în doar 4-6 ședințe de tratament, de doar 45 minute? Poate sună prea bine pentru a fi adevărat, dar  este posibil cu tehnologia BTL Vanquish Me.  Dar lifting-ul facial fără bisturiu, fără ace, care oferă rezultate vizibile remarcabile după doar 4 ședințe scurte de tratament, pe care le poți programa săptămânal, chiar în pauza de prânz? Poți afla mai multe despre tratamentul de lifting non-invaziv și rejuvenare facială BTL Exilis Elite și discoperi celelalte protocoale de tratamente faciale și corporale non-invazive programând o primă consultație la AVRA.
  • Adaptează plan la still tău de viață, alegând schimbări și acțiuni pe care le poți susține pe termen lung. De example, dieta recomandată de consultantul de nutriție din echipa noastră va lua în calcul nu doar istoricul de sănătate, ci și preferențile tale alimentare astral uncut să te poți bucura de mâncare în timp ce slăbești. Planul de tratament creat de medicsl estetician va lua în calcul problemele corpului și tenului tău, dar va fi în același timp adaptat stilului tău de viață, astel încât să poți include cu ușurință vizitele AVRA în programul tău. Terapiile faciale și corporale noninvazive nu necesită timp de recuperare, de aceea îți poți relua activitățile zilnice imediat ce pleci de la institut.

Reține însă că, la fel de important ca a-ți păstra mereu în atenție obiectivul pe termen lung, este să transformi grija pentru corpul și sufletul tău într-un obicei zilnic.

 

 

Leave a Reply