5 secrete care îmbunătățesc eficiența produselor de skin care

5 secrete care îmbunătățesc eficiența produselor de skin care

Ai toate produsele de îngrijire potrivite nevoilor pielii tale și le folosești conștiincios, ținând cont de informațiile cumulate de-a lungul timpului. Însă nu este suficient să folosești produsele corecte. La fel de importante ca produsul, sunt modul și ordinea în care îl aplici, mai ales atunci când folosești mai multe tipuri de serumuri și creme. Noi îți spunem 5 secrete care cresc eficiența produselor folosite:

  1. Aplică mai întâi produsele non-grase, apoi pe cele ce conțin uleiuri. Această regulă este foarte importantă dacă vrei să beneficiezi la maxim de eficiența produselor. Este important să începi cu produsele non-grase deoarece uleiurile sau cele ce conțin uleiuri, formează o peliculă protectoare și nu vor mai permite altor ingrediente să penetreze pielea în profunzime. Începe cu acizii în bază apoasă sau serurile hidratante apoase, apoi aplică uleiurile și abia apoi crema. Dacă ai o cremă non-grasă, aplic-o pe aceasta înaintea produselor cu conținut de uleiuri.
  2. Aplică uleiurile și cremele cu textură grasă pe pielea ușor umezită (poți pulveriza un mist hidratant sau o apa florală). Astfel vor intra mai bine și mai ușor în piele și nu va rămâne peliculă uleioasă.
  3. În zona ochilor aplică produsele cu degetele inelare și masează ușor până se absorb în piele. Pielea din zona ochilor este foarte sensibilă și o presiune prea mare îi dăunează. Degetele inelare sunt degetele cu cea mai mică forță, astfel având cea mai delicată atingere.
  4. Dacă ai buzele uscate, aplică un tratament nutritiv pe buze înainte de culcare. Dimineața te vei trezi cu buzele moi, hidratate și netede.
  5. Seara aplică pe tenul curat o cremă nutritivă și fă timp de 5 minute masaj facial cu buricele degetelor, executând mișcările din centrul feței spre exterior și în sus.
, , ,

Leave a Reply