Lifting chirurgical vs. lifting non-chirurgical

Lifting chirurgical vs. lifting non-chirurgical

Exist─â o diferen╚Ť─â uria╚Ö─â ├«ntre o opera╚Ťie chirurgical─â de facelift ╚Öi procedura non-chirurgical─â sau interven╚Ťiile minim invazive. Procesul de ├«mb─âtr├ónire nu poate fi inversat cu 100% cu niciuna din aceste proceduri, ├«ns─â ast─âzi tehnologia a ajuns la un nivel avansat care permite regenerarea celular─â ╚Öi am├ónarea semnelor de ├«mb─âtr├ónire.

 

Ani de zile oamenii au apelat la opera╚Ťiile chirurgicale, ├«ncep├ónd cu vedete de cinema, arti╚Öti ╚Öi p├ón─â la oamenii care doar ├«╚Öi doreau s─â arate tineri c├ót mai mult timp posibil. ├Äns─â opera╚Ťiile de ├«ntinerire nu erau nici pe departe un proces u╚Öor, presupun├ónd perioade lungi de recuperare, dureri ╚Öi riscuri, pe l├óng─â faptul c─â sunt costisitoare iar rezultatele nu sunt deloc naturale.

 

Liftingul non-chirurgical cu Exilis Elite

 

Tratamentul facial BTL EXILIS ELITEÔäó utilizeaz─â puterea combinat─â a undelor de radio-frecven╚Ť─â (RF) ╚Öi a ultrasunetelor, oferind astfel o solu╚Ťie nechirurgical─â pentru lifting facial, care nu necesit─â anestezie, nu este dureroas─â ╚Öi ofer─â rezultate remarcabile ├«nc─â de la prima sesiune.

Procedura poate fi făcută inclusiv în jurul ochilor și gurii, pe obraji, în zona bărbiei, pe linia maxilarului, la nivelul gâtului și al decolteului.

Dup─â tratamentul BTL EXILIS ELITEÔäó ve╚Ťi observa atenuarea ridurilor, redefinirea liniei maxilarului ╚Öi a conturului fe╚Ťei ╚Öi o ├«mbun─ât─â╚Ťire a texturii pielii. Fa╚Ťa ├«╚Öi rec├ó╚Ötig─â aspectul proasp─ât ╚Öi t├ón─âr.

Cel mai important avantaj al acestei tehnologii inovatoare ├«l reprezint─â capacitatea sa de a utiliza unde de radio-frecven╚Ť─â centralizat─â combinat─â cu ultrasunete, la ad├óncimi diferite, ce emit o cantitate ideal─â de c─âldur─â ├«n ╚Ťesut, asigur├ónd rezultate optime. Apar ├«mbun─ât─â╚Ťiri chiar de la primele ╚Öedin╚Ťe ├«ns─â rezultatele vor continua s─â apar─â ├«n decursul unei perioade de 3 luni. Protocoalele standard includ ┬á4 ÔÇô 6 sesiuni, programate la interval de 7-10 zile.

*Liftingul non-chirurgical cu Exilis Elite estwe disponibil la AVRA Institute

Liftingul minim invaziv cu injectabile

 

Filler-ele sunt folosite pentru a reda fe╚Ťei volumul pierdut, ├«n timp ce toxinele sunt utilizate pentru a paraliza mu╚Öchii ╚Öi pentru a evita formarea liniilor fine ╚Öi a ridurilor, inclusiv ridurile de expresie.

 

Filler-ele sunt disponibile ├«n dou─â forme: neabsorbabile (permanente) ╚Öi absorbabile (temporare). Tipul de filler utilizat este determinat ├«n func╚Ťie de zona care necesit─â injectare. Filler-ele temporare constau ├«n acid hialuronic, care se g─âse╚Öte ├«n mod natural ├«n organism.

 

Pe de alt─â parte, toxinele sunt folosite pentru a paraliza mu╚Öchii ╚Ťint─â care se ocup─â de crearea de riduri ╚Öi linii fine. ├Äi ├«mpiedic─â s─â se contracte ╚Öi astfel ├«mpiedic─â formarea de noi riduri. Muschii nu mai pot face expresii sau nu genereaz─â mi╚Öcarea care face ridurile. ├Än timp, liniile fine se elimin─â ├«n cele din urm─â ╚Öi nu se mai formeaz─â altele noi.

 

Din ce în ce mai multe persoane aleg lifting-urile faciale non-chirurgicale sau minim invazive, deoarece sunt proceduri rapide, ce nu creează disconfort și oferă rezultate mai naturale în general.

Cu ajutorul injectabilelor se poate ajusta ╚Öi forma fe╚Ťei f─âr─â a risca deformarea. De asemenea, injectabilele pot permite un tratament specific ├«n zonele ╚Ťint─â pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi sau restabili frumuse╚Ťea natural─â ╚Öi prospe╚Ťimea pielii, f─âr─â a fi nevoie de interven╚Ťii chirurgicale complexe.

, , , , , ,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.

×