Bride to be #pictureperfect

1150 Ron / 1440 Ron

Pășește spre altar cu un ten perfect! Acest protocol de 3 ședințe de tratamente faciale a fost special conceput pentru a te ajuta să îți reîmprospătezi tenul și să te bucuri de un ten luminos, pregătit pentru cele mai memorabile poze.

Protocolul include:

1 ședință de PCA Oxygenating Trio ce distruge și previne apariția radicalilor liberi cauzați de un stil de viață necorespunzător și de un mediu înconjurător poluant, factori ce determină îmbătrânirea pielii. Acest tratament stimulează oxigenarea și circulația sângelui, ajutând la regenerarea pielii și îndepărtarea celulelor moarte prin infuzia cu oxigen în cele mai profunde straturi ale pielii, rezultatul fiind o piele mai sănătoasă și mai strălucitoare. De asemenea, detoxifică și deblochează porii pentru a permite penetrarea substanțelor folosite în etapele următoare. Se recomandă a fi efectuată cu minimum 3 săptămâni înainte de nuntă.

1 ședință de tratament ZO Skin Stimulator Peel. Acest tratament utilizează o combinație nouă, unică de ingrediente de exfoliere pentru a regenera și revigora pielea. Fără a avea nevoie de timp de recuperare, acesta este tratamentul perfect, pe care tenul dumneavoastră îl aștepta. Se recomandă a fi efectuată cu 2 săptămâni înainte de nuntă.

1 ședință de Jet Peel Complex, o procedură personalizată ce îmbină hidrodermabraziunea cu mezoterapia virtuală. Cu ajutorul Jet Peel, complexul de formule pătrunde în piele print-o metodă non-invazivă și fără contact direct, ajungând la o adâncime de 1,5 mm. Ingredientele din această formulă rămân active și își continuă activitatea de exfoliere blândă în orele de după tratament. Terapia nu provoacă iritație sau exfoliere pe termen lung a pielii. Astfel, cei care o urmează își pot relua activitățile zilnice imediat după tratament. Acest tratament este extrem de eficient pentru îmbunătățirea texturii pielii, diminuarea porilor, reducerea ridurilor, eliminarea pigmentării nedorite și reîntinerirea generală a pielii.  Se recomandă a fi efectuată   în săptămână dinainte de nuntă.

* Ofertă valabilă pentru pachetele achiziționate până pe 31 Ianuarie 2020.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

×