Bride to be #pictureperfect

1150 Ron / 1440 Ron

P─â╚Öe╚Öte spre altar cu un ten perfect! Acest protocol de 3 ╚Öedin╚Ťe de tratamente faciale a fost special conceput pentru a te ajuta s─â ├«╚Ťi re├«mprosp─âtezi tenul ╚Öi s─â te bucuri de un ten luminos, preg─âtit pentru cele mai memorabile poze.

Protocolul include:

1 ╚Öedin╚Ť─â de┬áPCA Oxygenating Trio┬áce┬ádistruge ╚Öi previne apari╚Ťia radicalilor liberi┬ácauza╚Ťi de un stil de via╚Ť─â necorespunz─âtor ╚Öi de un mediu ├«nconjur─âtor poluant, factori ce determin─â ├«mb─âtr├ónirea pielii.┬áAcest tratament stimuleaz─â oxigenarea ╚Öi circula╚Ťia s├óngelui, ajut├ónd la regenerarea pielii ╚Öi ├«ndep─ârtarea celulelor moarte prin infuzia cu oxigen ├«n cele mai profunde straturi ale pielii, rezultatul fiind o piele mai s─ân─âtoas─â ╚Öi mai str─âlucitoare. De asemenea, detoxific─â ╚Öi deblocheaz─â porii pentru a permite penetrarea substan╚Ťelor folosite ├«n etapele urm─âtoare. Se recomand─â a fi efectuat─â cu minimum 3 s─âpt─âm├óni ├«nainte de nunt─â.

1 ╚Öedin╚Ť─â de tratament ZO Skin Stimulator Peel. Acest tratament utilizeaz─â o combina╚Ťie nou─â, unic─â de ingrediente de exfoliere pentru a regenera ╚Öi revigora pielea. F─âr─â a avea nevoie de timp de recuperare, acesta este tratamentul perfect, pe care tenul dumneavoastr─â ├«l a╚Ötepta. Se recomand─â a fi efectuat─â cu 2 s─âpt─âm├óni ├«nainte de nunt─â.

1 ╚Öedin╚Ť─â de┬áJet Peel Complex, o procedur─â personalizat─â ce ├«mbin─â hidrodermabraziunea cu mezoterapia virtual─â. Cu ajutorul Jet Peel, complexul de formule p─âtrunde ├«n piele print-o metod─â non-invaziv─â ╚Öi f─âr─â contact direct, ajung├ónd la o ad├óncime de 1,5 mm. Ingredientele din aceast─â formul─â r─âm├ón active ╚Öi ├«╚Öi continu─â activitatea de exfoliere bl├ónd─â ├«n orele de dup─â tratament. Terapia nu provoac─â irita╚Ťie sau exfoliere pe termen lung a pielii. Astfel, cei care o urmeaz─â ├«╚Öi pot relua activit─â╚Ťile zilnice imediat dup─â tratament. Acest tratament este extrem de eficient pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea texturii pielii, diminuarea porilor, reducerea ridurilor, eliminarea pigment─ârii nedorite ╚Öi re├«ntinerirea general─â a pielii.┬á Se recomand─â a fi efectuat─â ┬á ├«n s─âpt─âm├ón─â dinainte de nunt─â.

* Ofert─â valabil─â pentru pachetele achizi╚Ťionate p├ón─â pe 31 Octombrie 2020.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.

×