ALEGE CEL MAI POTRIVIT CADOU PENTRU TINE
ȘI CEI DRAGI DIN COLECȚIA DE CRĂCIUN AVRA!

La Avra Aesthetic Institute, ai cele mai bune idei de cadouri pentru pielea ta, sau a unei persoane dragi! De la tratamente corporale și faciale, perfecte pe timpul iernii, la produse de top, pentru îngrijirea și rejuvenarea pielii, disponibile în #AVRAshop, ori Card-uri cadou pentru cei dragi! 

DARUL TĂU, ALEGEREA SA!
OFERĂ O BUCURIE UNEI PERSOANE DRAGI,
CU UN CARD CADOU DE LA AVRA!

Vrei să surprinzi pe cineva cu un cadou special, dar nu te-ai hotărât ce să alegi? Optează pentru un Card Cadou Avra Aesthetic Institute, cu valori de la 300 la 1000 de lei.

Cardul poate să fie folosit atât de femei cât și de bărbați, indiferent de vârstă, la achiziționarea produselor favorite din #AVRAshop, precum și pentru tratamentele faciale sau corporale realizate în centrul nostru. 

Comandă cardul cadou online și îl primești pe email în scurt timp sau vino și ridică-l direct de la sediul nostru, oricând, până în data de 24 Decembrie, ora 15:00.

De la actrițe la antreprenoare, multe femei de succes aleg tratamentele corporale și faciale din portofoliu Avra. Iată care ar fi topul primelor trei preferințe, în materie de servicii de frumusețe și îngrijire Avra.

„Venus Viva Diamond este tratamentul meu facial preferat, iar datorită specialiștilor Avra, întotdeauna are rezultate extraordinare. Apelez la acest tratament, ori de câte ori am ocazia, în special înainte de filmări sau de emisiuni.” – Monica Bârlădeanu, actriță
Mai multe despre tratamentul facial Venus Viva.

„Echipamentele de ultima generație și cunoștințele specialiștilor Avra Aesthetic Institute despre remodelarea corporală m-au ajutat să obțin rezultate vizibile într-un timp foarte scurt, iar, în prezent, pielea mea arată minunat.” Maria Tudor, antreprenoare
Mai multe despre tratamentele de remodelare corporală.

„Clientele Avra Institute ce urmează tratamentul de epilare definitivă sunt mulțumite de rezultate și regretă că nu au apelat la acest tratament mai devreme.” – Marina Aristotel, Managing Director Avra Aesthetic Institute
Mai multe despre epilarea definitivă cu Laser Dioda.

PRODUSELE PREFERATE DIN #AVRAshop