Salvează timp cu

epilarea definitivă laser
la Avra Aesthetic Institute!

Programează-te acum

De ce să alegi epilarea definitivă laser?

Te-ai gândit vreodată că, într-o viață, ai putea să petreci cam 1728 de ore, epilându-te? Știm, epilarea a devenit o parte constantă în rutina ta de îngrijire a pielii, fie că o faci cu ceară și trebuie să suporți durerea cu stoicism, fie cu lama de ras, o metodă rapidă, dar ineficientă pe termen lung.

Visezi la o piele fină, catifelată și, dacă s-ar putea, ai vrea să rămână mereu așa? Tehnologia modernă îți îndeplinește dorințele! Epilarea definitivă cu laser este exact metoda de care ai nevoie, pentru îndepărtarea permanentă a părului nedorit de pe corp.

La Avra Aesthetic Institute, poți să optezi pentru epilarea definitivă a mai multor zone ale corpului, în funcție de nevoile tale, dar ai chiar și varianta de epilare „full body”.

Știai că: Dincolo de rolul estetic, epilarea definitivă poate să fie folosită, cu succes, ca metodă de tratament pentru diferite afecțiuni precum hirsutismul, foliculita, în cazul unor leziuni la nivel axilar și a chistului pilonidal recidivant?

În funcție de adâncimea la care peelingul chimic trebuie să acționeze asupra pielii tale, îți vom recomanda unul din trei tipuri de peeling, personalizat nevoilor tale:

Ce este epilarea definitivă?

Tehnologia epilării definitive cu laser este una foarte populară, la nivel mondial, deoarece rezultatele obținute, pe această cale, sunt sigure și de foarte lungă durată. Nicio altă metodă de epilare nu reușește să atingă performanțele epilării laser.

Epilarea definitivă laser are la bază principiul foto-termolizei, prin care se elimină progresiv foliculii de păr, chiar de la rădăcină, iar structurile adiacente nu sunt deloc afectate, pielea rămânând sănătoasă și catifelată.

 • Durata totală a tratamentului diferă, în funcție de zona corpului pe care este realizată epilarea definitivă, iar numărul de ședințe variază. O ședință de epilare definitivă, la Avra Institute, nu depășește două ore.

 • Ședințele de epilare definitivă laser au loc imediat ce părul reapare, însă nu mai repede de 45 de zile, între sesiuni. Această perioadă crește, până când se ajunge la perioada terapiei de întreținere, în jur de 1-2 ședințe, pe an.

Welcome to AVRA - The Home of Beauty

Epilare definitivă profesională vs. epilare definitivă acasă

Da, știm, ai o viață dinamică și ai descoperit dispozitivele acelea din comerț care garantează rezultate imediate în epilare definitivă, din confortul casei tale. Totuși, ar trebui să știi că metodele de epilare definitivă de acasă nu sunt la fel de eficiente precum cele profesionale, cu laser.

- Epilarea definitivă de acasă NU este potrivită pentru toate tipurile de piele, ceea ce îi limitează eficiența.

+ Epilarea definitivă laser poate fi făcută pe orice tip de piele, fără excepții.

- Epilarea definitivă de acasă necesită un timp mai îndelungat până ce dă rezultatele, iar acestea nu sunt la fel de intense, iar părul apare la loc, după oprirea tratamentului.

+ Epilarea definitivă laser este de încredere, rapidă, necesită mai puține sesiuni și are rezultate de durată, care pot fi întreținute în mod eficient.

- Epilarea definitivă acasă necesită organizare, pricepere, disciplină și un efort mai mare din partea ta.

+ Epilarea definitivă laser este realizată în centrele acreditate, de către specialiști care știu să folosească aparatele, pentru a nu exista efecte adverse.

Epilarea definitivă cu Laser Diode, la Avra Institute

Deoarece calitatea aparaturii utilizate este mai presus de orice, în epilarea definitivă laser, la Avra Aesthetic Institute, folosim una dintre cele mai performante sisteme de epilare definitivă, din lume, Eride Smart Dual LEGO LASER.

 • LEGO laser utilizează puterea laserului pentru a crește temperatura la nivelul firului de păr.
 • Acest laser emite pe trei lungimi de undă diferite 755nm (Alexandrite) + 808nm (Dioda) + 1064nm (NdYag).
 • Laserul LEGO ajunge la papila dermică și o îndepărtează prin termoliză foto-selectivă.
 • Intensitatea laserului LEGO variază, pe durata tratamentului;
 • Epilarea definitivă cu laser LEGO are rezultate vizibile, pe toată suprafața corpului.
 • La Avra Institute, procedura de epilare definitivă cu laser LEGO este efectuată în siguranță.

Programează-te acum

Tips & Tricks înainte și după epilare definitivă laser

 • Informează-te despre epilarea definitivă și alege o clinică specializată, de încredere, și un tehnician experimentat.
 • Comunică specialistului dacă suferi de anumite probleme de sănătate și dacă urmezi tratamente cu medicamente.
 • Evită, cu patru săptămâni înainte de procedură, epilarea cu ceară sau cu aparatul de epilat, bronzarea artificială și expunerea la soare, pentru a nu sensibiliza sau irita pielea.
 • Este important ca, la recomandarea specialistului, să îți razi zona pe care urmează să fie efectuată epilarea definitivă, cu 12 ore înainte de procedură.
 • Evită folosirea machiajului timp de 48 de ore, dacă epilarea definitivă, dacă s-a realizat la nivelul feței.
 • Dacă observi iritații pe piele, utilizează creme hidratante și comprese reci.
 • Evită săpunurile puternice, alege variante de curățare mai blânde.

Întrebări frecvente

Cât durează un tratament de epilare definitivă?

În funcție de nevoile tale specifice, de tipul firului de păr, de rezultatele sesiunilor anterioare, de zona de pe corp pe care este realizată și de alți factori similari, numărul de ședințe variază. Ședințele de epilare definitivă laser au loc imediat ce părul reapare, însă nu mai repede de 45 de zile, între sesiuni. Această perioadă crește, până când se ajunge la perioada terapiei de întreținere, în jur de 1-2 ședințe, pe an.

Există contraindicații ale epilării definitive?

Tratamentul este realizat de către un terapeut specializat, iar acest lucru este fundamental, pentru că, în cazul în care aparatul nu este folosit corect, poate produce arsuri grave ale pielii. Epilarea definitivă laser nu are alte efecte adverse, dacă vei alege cu grijă clinica și specialiștii care realizează această procedură.

Epilarea definitivă este eficientă în 100% dintre cazuri?

În general, eficiența epilării definitive este una mare, pentru majoritatea persoanelor. Totuși, există și persoane pentru care această metodă nu dă rezultatele dorite, însă asta se întâmplă foarte rar și în general, în cazul persoanelor cu păr alb sau roșcat, indiferent de numărul de ședințe efectuat, motivele fiind, în prezent, necunoscute pentru această situație particulară.

Care este prețul unei ședințe de epilare definitivă?

Prețul procedurii de epilare definitivă laser variază, în funcție de zonele tratate și de numărul de ședințe implicite, o ședință pentru o zonă poate începe de la 100 lei și ajunge la 500 lei. Lista de prețuri completă Avra Institute poate fi găsită AICI. Te așteptăm la o discuție pentru a stabili împreună cum poate funcționa, pentru tine, epilarea definitivă laser, alături de cei mai pregătiți profesioniști, cu expertiză bogată în domeniu.

×