Estetică ginecologică
Rejuvenare Vaginală Ultra Femme 360
Tehnicile de rejuvenare vaginală promit femeilor o schimbare rapidă a zonei intime, care generează mai multe efecte benefice. Vârsta, sarcinile și hormonii îți pot afecta aspectul și mucoasa zonei genitale, uneori afectându-ți calitatea vieții și viața intimă. Prin rejuvenare vaginală, specialiștii se referă la toate acele proceduri care regenerează regiunea intimă, atât la interior cât și la exterior.

Pe lângă metodele chirurgicale de rejuvenare intimă, au apărut diferite tehnologii moderne care pot să livreze cele mai bune rezultate în materie de rejuvenare vaginală, fără chirurgie, fără durere și disconfort.

PROGRAMARE:

Estetică ginecologică
Augmentare cu acid hialuronic
Augmentarea labiilor mari este un tratament anti-aging eficient și sigur, având ca efect revitalizarea zonei intime.

Cu trecerea timpului, principalul semn de îmbătrânire a labiilor mari este hipotrofia, cu pierderea tonicității și a funcției lor. În plus, pierderea de volum redă zonei genitale un aspect îmbătrânit. Astfel, labiile mari apar relaxate, lăsate, deshidratate, ca și cum ar prezenta un exces de piele.

PROGRAMARE:

Estetică ginecologică
G-Shot
În cadrul consultației, medicul vă va oferi informații despre punctul G. Apoi veți rămâne singură în cabinet și veți efectua o autoexaminare conform instrucțiunilor medicului, în urma căreia veți localiza punctul G.

În timpul tratamentului, veți fi poziționată pe masa de tratament, la fel ca la un consult genital, iar medicul va localiza punctul G în consens cu dvs. După efectuarea măsuratorilor necesare, se va plasa speculul vaginal și se va injecta anestezicul local în aria punctului G. Imediat după aceea va fi injectat acidul hialuronic, cu greutate moleculara mare, direct în punctul G. Injecția augumentează (mărește) punctul G, dimensiunea finală a punctului G dupa injectare fiind de aproximativ 6 mm diametru și 6 mm înălțime (proeminența în vagin).

PROGRAMARE:

Estetică ginecologică
Tratament vaginism
Tratamentul este personalizat, în urma consultației fiind stabilită regiunea care va fi injectată și doza necesară de toxină botulinică.
Tratamentul este minim-invaziv, se realizează sub ușoară anestezie locală și durează 30 de minute.
Vaginismul este o disfuncție sexuală dureroasă, complexă care influențează capacitatea de a avea contact sexual confortabil și plăcut.
Deși de multe ori cauza vaginismului nu este clară, manifestările acestuia sunt similare în toate cazurile: tonus crescut al musculaturii vaginale sau spasm, în special la nivelul mușchiului de la intrarea în vagin, ceea ce face imposibil contactul sexual.

PROGRAMARE:

Estetică ginecologică
O-Shot
Această procedură presupune injectarea de plasmă îmbogățită cu trombocite la nivelul clitorisului și a peretelui vaginal, generând o producție crescută de colagen și elastină. Astfel, tratatamentul PRP funcționează ca un catalizator în procesul natural de reparare și rejuvenare.
În cadrul tratamentului, se recoltează sânge care va fi centrifugat pentru a separa doar plasma și trombocitele de restul celulelor.

Pacienta căreia i s-a aplicat local crema anestetică este injectată la nivelul clitorisului C și în zone ale peretelui vaginal, cu plasma îmbogățită cu trombocite.

PROGRAMARE:

Terapia Vampir
Rejuvenare cu PRP
Terapia de rejuvenare genitală cu plasmă are la bază știința plasmei bogate în plachete sangvine, PRP fiind o porție concentrată de sânge care conține o cantitate mare de plachete sangvine (1 miliard de celule pe mililitru). Acestea conțin factori de creștere care stimulează procesele de regenerare și reparare a țesuturilor, precum și producția locală de colagen, rezultatul fiind ameliorarea texturii și elasticității zonei tratate.
Cunoscut ca Terapie Vampir sau Plasma Lift, acest tratament utilizează propria plasmă sangvină, aceasta fiind injectată în țesuturile vulvare și vaginale. Datorită acestui lucru, nu apar reacții alergice, granuloame, noduli sau fenomene de rejet. Se poate observa doar o ușoară roșeață, mâncărime locală sau edem timp de 2-3 de la tratament.

PROGRAMARE:

Estetică ginecologică
Albirea regiunii genitale
Sistemul de albire biochimică utilizează un produs profesional, un complex patentat de ingrediente active care asigură un efect vizibil imediat, chiar și după prima aplicare.

Un protocol complet cuprinde între 3 și 6 sedințe, programate o dată pe săptămână.

Procedura de albire nu necesită anestezie, are o durată de aproximativ 40 de minute și cuprinde etape precum: purificarea profundă a pielii și aplicarea sistemului de albire. Efectul de tonifiere și lifting este vizibil imediat după prima ședință.

PROGRAMARE:

OFERTELE
lunii