1-8 MARTIE - ADU-ȚI CELE MAI BUNE PRIETENE
PENTRU #SKINTHERAPY @AVRAINSTITUTE!

Îți mai amintești?

…Serialul tău preferat din anii ’90? Patru bune prietene cucerind New York-ul, scriindu-și  experiențele, punând întrebări și spulberând mituri despre dragoste și viață. 
Tu: relaxată, în fața televizorului. Din când în când, cu prietena ta cea mai bună, la capătul celălalt al telefonului, uitându-vă împreună la serial și schimbând impresii.
A venit și rândul vostru să vă simțiți precum eroinele din serialul vostru preferat! ❤️

Imaginează-ți: o lumină difuză, muzică în surdină, într-o cameră elegantă, care așteaptă să vă primească.
Tu: alături de cele mai bune prietene dar și de alte femei pe care le întâlnești pentru prima dată;  râdeți, glumiți, povestești și simțiți că vă cunoașteți de o viață.

Aveți o săptămâna la dispoziție în care să vă oferiți o experiența unică și care vă va scoate din rutină. Primăvara aceasta, frumusețea pielii și fericirea fuzionează. 

Ia-ți cele mai bune prietene și veniți împreună la Avra Aesthetic Institute, în perioada 1-8 martie, ca să vă bucurați toate simțurile și ca să vă pregătești corpurile pentru o vară de neuitat, în vacanța de grup pe care ați tot plănuit-o.

Rulează videoul

FILMUL UNEI ZILE DE RĂSFĂȚ @AVRA!

Scena 1

Te afli, cu prietenele tale, în Avra Room, locul în care vă întâlniți cu alte femei care au aceleași interese ca și voi: sănătatea, frumusețea pielii și tinerețea fără sfârșit.

La Avra respectăm, bineînțeles, condițiile aferente pandemiei, dar încercăm să ne abatem atenția de la ele, în schimb ne vom permitem să visăm la vacanță, pe o plajă exotică, sorbind dintr-o nucă de cocos, în costum de baie, cu un corp tonifiat și suplu. 

Un specialist Avra se află alături de voi, la eveniment, și vă va răspunde la toate întrebările. Dezbateți, la o cafea sau un ceai și un pahar cu apă (pentru că frumusețea pielii înseamnă și hidratare 😉), subiecte de interes și tendințele actuale în materie de frumusețe corporală și facială, metode de tratament anticelulitic, proceduri faciale, epilare definitivă și multe altele. Știm cât de mult vă doriți să fiți în cea mai bună formă, vara care vine, la plajă.

CONTINUĂM CU...

Scena 2

După ce v-ați binedispus și ai aflat lucruri noi, a venit momentul să încercați ce înseamnă îngrijirea Avra, chiar pe pielea voastră.

Există două posibilități:

1. Optați pentru un tratament facial, la finalul căruia pielea voastră va rămâne strălucitoare, hidratată, revigorată.

2. Optați pentru alternativa de răsfăț cu tratament corporal.

THE END

Scena 3

După ce ați experimentat minunatele tratamente Avra și beneficiile lor, sunteți așteptate în zona de lounge, pentru un brunch special organizat pentru tine și prietenele tale, cu preparate sănătoase, prosecco, dar și cadouri surpriză din #AVRAshop și sfaturi de îngrijire de la specialiștii Avra.

Imersiunea în universul Avra va dura, în total, în jur de 2-3 ore: cam cât o repriză de binge a serialului vostru favorit.

Sună bine?!

Campania se desfășoară în perioada între 1-8 martie 2021, iar voucherele pot fi achiziționate până în data de 4 martie.

*Prețurile sunt valabile pentru o singură persoană, o singură ședință de tratament.

De-abia așteptăm să ne întâlnim! ❤️

×