Performanță superioară, confort, siguranță maximă și efecte pe termen lung.

La nivel mondial, în fiecare an numărul procedurilor chirurgicale de înfrumusețare scade, nu doar pentru că sunt însoțite de durere, ci și pentru că implică și potențiale riscuri de sănătate, putând deteriora ireversibil pielea. În același timp, procedurile non-invazive devin din ce în ce mai populare, datorită rezultatelor eficiente și de durată și faptului că sunt nedureroase și rapide, și nu necesită timp de recuperare post-tratament.

La AVRA Aesthetic Institute adoptăm filozofia procedurilor non-invazive, străduindu-ne să vă oferim cele mai avansate soluții tehnologice din lume, pentru corp și față. Personalizate, terapiile iau în calcul proprietățile pielii și paramentrii corpului dumnevoastră, precum și stilul personal de viață. Fiind efectuate de medici și esteticieni specializați, cu sprijinul unui nutriționist autorizat, protocoalele de tratament AVRA garantează cele mai eficiente rezultate, atât pe termen scurt, cât și lung.

Descoperiți tehnologia inovatoare din spatele protocoalelor personalizate marca AVRA, pentru bărbați și femei.

O experiență unică precum tine.

 • Slide Image
 • Slide Image
 • Slide Image
 • Slide Image
 • Slide Image
 • Slide Image

Vanquish ME

VANQUISH ME™ este o descoperire uriașă, făcând parte din noua generație de proceduri de liposucție fără intervenție chirurgicală. Introdusă pentru prima dată la New York de chirurgi plasticieni recunoscuți, tehnologia și-a dobândit recunoașterea pentru rezultatele sale extraordinare. Noutatea terapiei o reprezintă înregistrarea apoptozei (moartea controlată) a celulelor adipoase, aplicând undele de radiofrecvență de mare putere, dar fără a avea contact cu pielea – fără atingere. VANQUISH ME™ se aplică de la o distanță de un centimetru față de piele, în regiunea abdominală sau în zona coapselor, dizolvând grăsimea în această regiune extinsă a corpului, în mod simetric, permanent, fără durere și fără contact direct.

Cum funcționează?

Imediat după ce pacientul se întinde confortabil, aplicatorul special al aparatului se fixează la un centimetru deasupra zonei , acoperind-o total și simetric. VANQUISH ME™ emite unde de radiofrecvență de mare putere în toată zona, generând un câmp unificat în jurul corpului, care scanează grăsimea din toate unghiurile. Datorită undelor de radiofrecvență, temperatura de la nivelul țesutului adipos crește, atingând până la patruzeci și cinci de grade - temperatură la care celulele adipoase se dizolvă. Celulele adipoase distruse în timpul fiecărei sesiuni vor fi eliminate în mod natural de către corp pe durata următoarelor ore și zile, cu ajutorul sistemului limfatic.

Ce probleme vizează?

Terapia VANQUISH ME™ abordează problema grăsimii la nivel local în regiunea abdominală și în zona coapselor. Aceasta tratează cea mai comună problemă atât în cazul bărbaților, cât și al femeilor, aceea a grăsimii locale „încăpățânate“, într-un mod rapid, eficient și confortabil.

Care sunt rezultatele?

Aplicând terapia VANQUISH ME™ se distruge un număr mare de celule adipoase la fiecare dintre sesiuni. Veți pierde centimetri din zonele afectate, problema grăsimii locale fiind rezolvată permanent, procedură susținută prin adoptarea simultană a unui stil de viață sănătos și a unui regim alimentar echilibrat, monitorizate de către un nutriționist din echipa AVRA. Având în vedere că terapia distruge celulele adipoase, nu doar le reduce, rezultatul este unul permanent, pentru că celulele adipoase nu se reproduc pe durata vieții adulte.

Procedura este una dureroasă?

Terapia VANQUISH ME™ este una fără durere, în condiții de siguranță, fără urme de cicatrici sau echimoze ulterioare procedurii. Țesuturile adipoase nu au terminații nervoase, astfel încât căldura nu este simțită la nivelul pielii, ca efect al fluxului sanguin intens, temperatura de aproximativ 45 grade fiind percepută, de obicei, ca o senzație plăcută de căldură, moderată, similară unei băi fierbinți. Întreaga procedură este una non-invazivă, fără contact, și nu necesită perioadă de recuperare. Puteți programa tratamentul oricând, pe durata pauzei de prânz, de exemplu și întorcându-vă imediat la activitățile zilnice.

Câte proceduri de tratament sunt necesare?

În medie, sunt suficiente 4-6 sesiuni, însoțite de rezultate vizibile încă de la prima sesiune de tratament. Sesiunile se efectuează la interval de 7-10 zile, zilele intermediare fiind necesare organismului pentru a elimina pe cale naturală celulele adipoase moarte. Hidratarea pacientului reprezintă un factor vital pe durata întregii proceduri, înainte, după și pe durata tuturor sesiunilor, conform recomandărilor terapeuților de la AVRA. Sesiunea de remodelare corporală cu VANQUISH ME™ durează numai 45 de minute pentru zona abdominală sau 60 de minute pentru zona coapselor, fiind ușor de introdus în programul dumneavoastră aglomerat.

Rezultatele sunt permanente?

Corpul rămâne simetric, problema reprezentată de grăsimea locală neapărând, chiar și în cazul creșterii în greutate după terapie. Undele de radiofrecvență stimulează și producția de colagen, pielea devenind mai fermă, problema reprezentată de pielea laxă fiind, de asemenea, ameliorată. Pacienții pot observa în mod real pierderea în centimetri după fiecăre sesiune, dar rezultatele devin și mai evidente în interval de aproximativ 2-3 luni după ultimele proceduri de tratament. Consultantul în nutriție din echipa AVRA vă oferă gratuit un plan nutrițional, precum și monitorizarea dietei, pentru a vă sprijini în menținerea rezultatelor pe termen lung.

Folosit pentru

Remodelare Corporală

Bărbați   |   Femei

Remodelarea Coapselor

Bărbați | Femei

 • Slide Image
 • Slide Image
 • Slide Image
 • Slide Image
 • Slide Image

Exilis Elite

Tehnologia premiată Exilis Elite™ reprezintă, în prezent, soluția optimă pentru transformare corporală și facială, ca alternativă non-invazivă și fără durere la chirurgia plastică, utilizând o combinație avansată de ultrasunete și unde de radiofrecvență pentru tratamente de modelare corporală, fermitate a pielii și reîntinerire facială.

Cum funcționează?

Cu ajutorul ultrasunetelor și a undelor de radiofrecvență monopolară cu pulsații continue, combinate cu un sistem de răcire special, această tehnologie dizolvă celulele adipoase și celulita, stimulând, în același timp, producerea de colagen și elastină, cu rezultate vizibile încă de la prima sesiune.

Cum se efectuează tratamentul?

În timp ce dumneavoastră stați întins confortabil pe un pat, terapeutul vă fixează pe piele un plasture special, pentru a stabili adâncimea la care vor fi aplicate undele de radiofrecvență, pentru a obține rezultatul dorit. Terapeutul va aplica uleiuri minerale pe suprafața tratată, apăsând ușor pe piele cu aplicatorul aparatului, cu mișcări circulare. Mișcările speciale, tehnice, combinate cu presiunea corespunzătoare terapiei specifice sunt efectuate de esteticieni calificați, care țin cont de starea pielii fiecărui pacient și de rezultatul dorit. Prin atingerea unei temperaturi ridicate în straturile mai profunde ale pielii, se dizolvă celulele adipoase stimulând, în același timp, celulele fibroblaste, pentru a produce mai mult colagen. Exilis Elite™ utilizează două aplicatoare, unul pentru față, celălalt pentru corp.

Care sunt problemele pe care le rezolvă?

Recunoscută de către specialiști de top ca fiind soluția perfectă pentru refacerea, tonifierea și modelarea corpului, simultan cu arderea grăsimilor, terapia Exilis Elite™ funcționează în combinație perfectă cu VANQUISH ME™, asigurând o soluție totală pentru rejuvenarea și remodelarea întregului corp.
Datorită designului aparatului, acesta este recomandat în tratarea suprafețelor mici ale corpului, în special a celor care nu pot fi remodelate cu ajutorul regimului alimentar sau al exercițiilor fizice. Exilis Elite™ se recomandă pentru reducerea grăsimii și pentru obținerea fermității pielii în zone ale corpului precum brațe, genunchi, spate, coapse și piept.

Care sunt rezultatele?

După fiecare sesiune cu Exilis Elite™ celulele adipoase sunt dizolvate, în timp ce pielea își recapătă fermitatea datorită stimulării producției de colagen. În funcție de zona tratată, veți putea observa o pierdere în centimetri, și nu o pierdere în greutate, având în vedere că tratamentul are efect la nivel celular, modelând zona vizată. Recăpătarea fermității pielii va fi vizibilă după prima sesiune, cu rezultate și mai vizibile într-un interval de trei săptămâni după finalizarea tratamentului, când corpul a beneficiat de suficient timp pentru adaptarea la tratament. Exilis Elite™ vizează eliminarea grăsimii, simultan cu recăpătarea fermității și refacerea pielii, generând rezultate pe termen lung.

Rezultatele sunt permanente?

Celulele adipoase distruse pe durata procedurii nu se regenerează. Din acest motiv, veți observa, chiar și în cazul în care câștigați în greutate în perioada următoare, zona tratată își va păstra o formă armonioasă. În ceea ce privește recăpătarea fermității pielii, datorită stimulării producției de colagen, efectele se vor menține cel puțin un an de zile. Pentru a avea rezultate pe termen mai lung, se recomandă programarea unor sesiuni de întreținere la interval de șase luni. Este necesară adoptarea unui stil de viață sănătos și a unui regim alimentar echilibrat pentru a obține cele mai bune rezultate posibile și pentru menținerea lor pe perioade mai lungi de timp.

Câte proceduri de tratament sunt necesare?

Pentru a obține rezultate optime se recomandă un program de tratament de 4-6 sesiuni, în funcție de corpul dumneavoastră, de evaluarea personalului calificat și de tipul zonei tratate. Pentru obținerea celor mai bune rezultate cu tratamentul Exilis Elite™ sesiunile trebuie programate la interval de o săptămână sau de maximum două săptămâni.

Procedura este una dureroasă? Rămân cicatrici?

Tratamentul Exilis Elite™ este complet non-invaziv și fără durere. Aplicând o tehnologie inovatoare, straturile mai profunde ale pielii se încălzesc, vizând celulele adipoase, simultan cu încălzirea și răcirea simultană a celor de la suprafață, cu scopul recăpătării fermității pielii și reîntineririi a ei. Această procedură nu este însoțită de durere, singura senzație pe care o veți simți va fi una de căldură în regiunea tratată.

Folosit pentru:

Remodelare corporală

Bărbați   |   Femei

Fermitatea pielii

Bărbați   |   Femei

Tratament anti-celulitic

Femei

 • Slide Image
 • Slide Image
 • Slide Image
 • Slide Image
 • Slide Image

X-Wave

Recunoscut ca unul dintre cele mai eficiente aparate pentru conturarea corpului, BTL X-Wave aplică forța puternică a undelor acustice pentru tratamentul celulitei, a vergeturilor și cicatricilor. Eliminând celulele adipoase și fragmentând benzile fibroase care generează efectul de „gropițe“ la nivelul pielii, BTL X-Wave poate elimina în mod eficient celulita, chiar și în cele mai avansate stadii. BTL X-Wave este dovedit clinic ca fiind un tratament non-invaziv, rapid, fără durere, cu efect de reîntinerire a pielii și a țesuturilor moi, contribuind la îmbunătățirea aspectului celulitei, la reducerea pielii laxe și a vergeturilor în doar câteva săptămâni.

Cum se efectuează tratamentul?

În timp ce sunteți așezat confortabil în poziție întinsă, terapeutul AVRA folosește aplicatorul BTL X-Wave în zona cu probleme. Aparatul generează o mișcare puternică, dar fără durere, însoțită de vibrații și pulsații la nivelul pielii și mușchilor. BTL X-Wave stimulează sistemul vascular limfatic, reducând edemul și eliminând lipidele de la nivelul celulelor adipoase subcutanate, energia generată de undele acustice inițiind proliferarea celulelor fibroblaste care creează o structură nouă, mai robustă, de colagen.

Ce probleme rezolvă?

BTL X-Wave generează rezultate eficiente și rapide în cazul tratamentului celulitei (nivel 1, 2, 3). Prin stimularea circulației sanguine și a producției de fibre de colagen, BTL X-Wave are rezultate optime și în cazul tratamentului vergeturilor moderate și a cicatricilor inegale, îmbunătățind elasticitatea pielii.

Care sunt rezultatele?

Imediat după fiecare sesiune cu BTL X-Wave veți înregistra o creștere a numărului de vase capilare noi la nivelul zonei tratate și a fluxului de microcirculație, a nivelului de oxigen și a ratei metabolice. Circulația sanguină și producția de colagen sunt intens stimulate, simultan cu relaxarea și recăpătarea fermității țesuturilor. Celulita devine din ce în ce mai puțin vizibilă, pielea recăpătându-și fermitatea și elasticitatea.

Câte proceduri de tratament sunt necesare?

Fiecare sesiune cu BTL X-Wave durează aproximativ 7-10 minute pentru fiecare zonă vizată, putând fi efectuată zilnic, în cazul în care se consideră necesar. Pentru a obține cele mai bune rezultate, se recomandă un regim minim de tratament care să includă 4-6 sesiuni, îmbunătățirea calității pielii continuând și în următoarele 2 - 3 luni.

Procedura este una dureroasă?

Procedura BTL X-Wave este una non-invazivă și fără durere. Veți simți o senzație ușoară de modelare la nivelul pielii, comparabilă cu senzația masajului anti-celulită, mai puțin eficient.

Folosit în:

Tratamentul împotriva celulitei

Femei

Tratamentul X-Wave pentru cicatrici și vergeturi

Bărbați   |   Femei

 • Slide Image
 • Slide Image
 • Slide Image
 • Slide Image
 • Slide Image

Lymphastim

BTL Lymphastim este o soluție tehnologică avansată pentru îmbunătățirea fluxului limfatic și a celui sanguin, contribuind la eliminarea substanțelor reziduale și cu ameliorarea edemului, neuropatiei sau a sindromului picioarelor grele. Combinat cu alte tratamente din portofoliul AVRA, BTL Lymphastim accelerează efectul acestora, simultan cu auto-purificarea organismului.

Cum se efectuează tratamentul?

Veți purta un costum special BTL Lymphastim, alcătuit dintr-o pereche de pantaloni și mâneci speciale. În timp ce vă aflați în poziție întinsă, confortabil, costumul Velcro se umflă și se dezumflă, accentuând și eliberând presiunea la nivelul pielii și mușchilor. Cu ajutorul acestor mișcări se stimulează fluxul limfatic de la nivelul rețelei limfatice periferice și profunde. Procedura contribuie la eliminarea substanțelor metabolice reziduale din spațiile interstițiale, accentuând răspunsul sistemului imunitar.

Ce probleme rezolvă?

În protocoalelor de tratament AVRA, BTL Lymphastim se aplică, de obicei, în combinație cu tratamentele BTL X-Wave, BTL Exilis Elite și BTL Vanquish ME, îmbunătățind efectul acestora prin accelerarea eliminării celulelor adipoase distruse. BTL Lymphastim este recunoscut, de asemenea, pentru ameliorarea mai multor afecțiuni, precum: edem, sindrom al picioarelor grele, dureri la nivelul întregului corp (neuropatie, neuralgie), angiopatie diabetică, acrocianoză, artroză și gută.
BTL Lymphastim este o procedură eficientă de recuperare post-liposucție, care contribuie la recuperarea masei musculare și la recăpătarea elasticității.

Care sunt rezultatele pe care le putem observa?

BTL Lymphastim îmbunătățește fluxul sanguin și cel limfatic, susținând procesul de pierdere în greutate. Efectele generale care pot fi observate sunt fermitatea pielii și a corpului, precum și o starea generală de bine.

Câte proceduri de tratament sunt necesare?

Numărul sesiunilor de tratament variază, în funcție de problemele vizate. Se recomandă, de obicei, un număr minim de 4-6 sesiuni, având în vedere că BTL Lymphastim se aplică, de cele mai multe ori, după fiecare dintre celelalte tratamente corporale.

Procedura este una dureroasă?

BTL Lymphastim este o procedură non-invazivă, fără durere. Pe durata tratamentului veți purta un costum Velcro, care se umflă și se dezumflă, generând o accelerare și eliberare a presiunii. Pe durata procedurii de tratament Lymphastim veți simți doar o senzație de presiune ușoară, relaxantă.

Folosit pentru

Drenaj Limfatic

Bărbați   |   Femei

 • Slide Image
 • Slide Image
 • Slide Image
 • Slide Image
 • Slide Image

Exilis Elite

Exilis Elite™ este o un echipament inovator, premiat, care folosește o combinație de tehnologii pe bază de unde de radiofrecvență și ultrasunete. Acesta poate fi aplicat pe orice suprafață a corpului sau a feței, stimulând producția de colagen și elastină, care contribuie la recăpătarea fermității pielii, reducând, simultan, ridurile. Tratamentele de lifting non-invaziv și rejuvenare Exilis Elite™ sunt recunoscute ca alternativă cu rezultate extraordinare, fără durere, fără sângerare, la liftingurile faciale chirurgicale.

Cum funcționează?

Exilis Elite™ stimulează, cu ajutorul tehnologiei combinate de unde de radiofrecvență și ultrasunete, producția de colagen și elastină, îmbunătățind nivelul existent de colagen. Exilis Elite™ aplică tehnici de încălzire și răcire controlate, pentru a garanta pătrunderea energiei adânc în țesuturi, fără durere. Alternarea nivelurilor de intensitate și răcire pe durata tratamentului permite terapeutului tratarea țesuturilor din profuzime, până la nivelul stratului superficial de la suprafață.

Ce anume vizează tratamentul?

Tratamentul Exilis Elite™ este ideal în cazul femeilor sau bărbaților cu vârsta între 25 - 70+ care își doresc o îmbunătățire estetică a corpului și feței. Zonele recomandate pentru tratament cu aplicatorul facial includ regiunea ochilor, cea din jurul gurii, obrajilor, maxilarului, gâtului, decolteului si mâinilor. Pentru brațe, picioare, genunchi, glezne, fese, abdomen și talie se va folosi aplicatorul corporal.

Care sunt rezultatele?

Tratamentul facial Exilis Elite™ are ca rezultat recăpătarea fermității și întinderea pielii, simultan cu îndepărtarea liniilor fine și a ridurilor, refacerea și ridicarea întregului contur al feței. Pielea își recapătă tinerețea și fermitatea. Exilis Elite™ asigură rezultate impresionante în jurul ochilor, eliminând cearcănele și înălțând pleoapele.

Câte proceduri de tratament sunt necesare?

La AVRA Aesthetic Institute personalizăm programele de tratament Exilis Elite™ pentru a garanta cele mai bune rezultate posibile, în funcție de necesitățile dumneavoastră individuale. Majoritatea persoanelor au nevoie de 2 - 4 sesiuni de tratament, programate săptămânal. Fiecare tratament, dedicat unei anumite zone a feței sau corpului durează, de obicei, 15 - 30 minute. Acesta poate varia, în funcție de suprafața tratată, indicațiile de tratament, precum și de alți factori individuali.

Cât de repede sunt vizibile rezultatele?

Intervalul poate varia, în funcție de suprafața tratată, starea sa, precum și de alți factori individuali. Cu toate acestea, se pot observa îmbunătățiri vizibile chiar și după o singură sesiune. Rezultatele se îmbunătățesc, frecvent, în interval de 3 luni de la tratament.

Procedura este una dureroasă?

Tratamentul nu este însoțit de durere. Exilis Elite™ oferă cea mai avansată soluție tehnologică, nechirurgicală, pentru un tratament eficient, în siguranță și fără durere al feței. Majoritatea pacienților descriu senzația de pe durata terapiei ca fiind una comparabilă cu cea din timpul masajului cu pietre calde. Tratamentul se efectuează în poziție întinsă, astfel încât vă puteți relaxa ușor pe durata procedurii.
Întreaga procedură este una non-invazivă și nu necesită perioadă de recuperare. Puteți programa tratamentul pe durata pauzei de prânz, întorcându-vă imediat la activitățile zilnice.

Folosit pentru

Lifting non-invaziv

Bărbați   |   Femei

 • Slide Image
 • Slide Image
 • Slide Image
 • Slide Image
 • Slide Image

Jet Peel

Tehnologia patentată JetPeel este sistem de tratament în mai multe etape, pentru față și corp, care combină beneficiile hidrodermoabraziunii complet naturale, peeling-ului chimic (exfolierii chimice), extracției fără durere și a infuziei cutanate de substanțe nutritive precum celule stem, antioxidanți, acid hialuronic și peptide de origine vegetală.

Cum funciționează?

JETPEEL combină oxigenul cu o substanță lichidă precum apa, anestezice sau substanțe nutritive pentru piele pentru a crea un jet de micro-picături. Atingând o viteză supersonică de maximum 720 km/h, acest jet puternic, dar, în același timp, delicat, poate fi folosit la exfolierea suprafeței pielii fără a provoca iritații. Cu ajutorul procedurii de infiltrare (fără contact direct) în piele, la o adâncime de 4,5 mm, tehnologia JETPEEL poate fi ulterior aplicată ca metodă de infiltrare a substanțelor nutritive în piele, eliminând mai multe afecțiuni cutanate.

Ce probleme tratează?

JETPEEL asigură rezultate excelente pentru toate problemele de piele, este compatibilă cu orice tip de ten, se poate aplica la orice vârstă și în orice anotimp. Aceasta se poate aplica în cazul pielii arse de soare, petelor hiperpigmentare, cicatricilor generate de acnee, dar și pentru întinerirea mâinilor și a decolteului. JETPEEL este singurul aparat care extrage comedoanele (punctele negre) printr-o metodă fără contact, fără a irita zona din jurul punctului negru, așa cum se întâmplă frecvent în cazul procedurii clasice de extragere.

Cât durează o sesiune?

Un tratament facial complet JETPEEL durează 45 - 60 minute. Ulterior administrării tratamentului se recomandă protejarea pielii prin aplicarea unei creme de protecție solară, precum cele din gama PCA SKIN.

Care sunt etapele sesiunii JETPEEL?

Inițial, pacientul beneficiază de o evaluare facială detaliată efectuată de către un medic dermatolog specializat, pentru alegerea unui protocol personalizat. După îndepărtarea machiajului se aplică jet supersonic JETPEEL combinat cu apă de mare și oxigen, pentru curățarea profundă a pielii, simultan cu drenajul limfatic. Senzația este similară cu o ședință de crioterapie, efectul de răcire stimulând circulația sanguină și îmbunătățind hidratarea pielii.
După eliminarea celulelor moarte, pielea este pregătită pentru infiltrarea substanțelor nutritive. Cu ajutorul JETPEEL, vitaminele (precum A+E, B5, C și acid hialuronic) și complexul de formule pătrund în piele printr-o metodă non-invazivă și fără contact direct, ajungând la o adâncime de 4,5 mm – dovedită de Universitatea din Leipzig, Germania. Acest proces stimulează sinteza colagenului și elastinei, generând celule noi. De asemenea, îmbunătățește aspectul pielii și elimină ridurile.

Care sunt rezultatele?

Tratamentele JETPEEL sunt extrem de eficiente pentru îmbunătățirea texturii pielii, reducerea ridurilor, eliminarea pigmentării nedorite și reîntinerirea generală a pielii. Se recomandă, de asemenea, pentru tratarea acneei, a punctelor negre și a altor erupții, având în vedere că este o procedură rapidă și fără efort, cu eliminarea acestora fără durere sau disconfort.

Procedura provoacă durere sau iritație la nivelul pielii?

Metoda de dermabraziune JETPEEL este o procedură plăcută, simplă, o terapie fără durere cu rezultate rapide și extraordinare. În cadrul fiecărei sesiuni, pielea beneficiază de hidratare, oxigenare, drenaj limfatic și crioterapie. Celulele moarte de la nivelul epidermei sunt eliminate, porii dilatați sunt reduși, ridurile sunt atenuate. Simultan, se elimină semnele generate de acnee, în timp ce pielea este complet reîntinerită, rămânând sănătoasă și strălucitoare. Terapia nu provoacă iritație sau exfoliere pe termen lung a pielii. Vă puteți relua activitățile zilnice imediat după tratament.

Folosit pentru

Hidrodermabraziune facială

Bărbați   |   Woman

Section image

PCA Skin

PCA SKIN este lider în domeniul exfolierii chimice, creând de peste 25 de ani cele mai bune și mai inovatoare tratamente profesionale din domeniu. Recunoscută și promovată de către Asociația americană pentru Chirurgie plastică facială, PCA SKIN oferă o tehnologie de ultimă generație pentru exfolierea chimică, care stimulează renașterea celulelor cu ajutorul unei combinații de diferiți agenți benefici, fără deteriorarea pielii. Aplicate în mod profesional și în doze corecte, formulele peeling-urilor chimice sunt personalizate în funcție de necesitățile fiecărui tip de ten. Metoda de exfoliere chimică PCA SKIN reîntinerește pielea, eliminând chiar și cele mai stringente probleme. Nu se mai folosesc esențe care provoacă o exfoliere de tip agresiv, ci un mix de compuși activi și acizi, adaptat fiecărui tip de ten.

Cum funcționează?

Decojirea pielii este o formă de exfoliere. Atunci când pielea se decojește ca efect al administrării unui tratament, se elimină depozitele de celule moarte sau deteriorată, permițând ieșirea la suprafață a celulelor noi și sănătoase. Această procedură este denumită reînnoire celulare. Accelerarea procesului de reînnoire celulară cu ajutorul exfolierii chimice permite pielii să îndepărteze celulele moarte și să aducă la suprafață celule noi, tinere, eliminând semnele de îmbătrânire, arsuri cauzate de expunerea la soare, dar și alte substanțe reziduale. Rezultatul este o piele strălucitoare. În cele mai frecvente cazuri nu veți experimenta o exfoliere vizibilă. Aceasta nu înseamnă că tratamentul nu este eficient. Fiecare persoană experimentează grade diferite de exfoliere, în funcție de tipul de piele, rezistență, tipul de peeling și numărul de straturi aplicate. Anumite persoane prezintă „decojirea în fâșii“, atunci când pielea se decojește simultan în părți mai mari. Alte persoane prezintă „decojire de tip fulgi“, atunci când părți mai mici de piele se decojesc, similar pielii uscate din timpul iernii sau a celei moderate după expunerea intensă la soare. Alte persoane prezintă exfoliere care nu este vizibilă. Chiar dacă pielea dumneavoastră nu se decojește, pielea se exfoliază. În acest caz, procesul de exfoliere are loc la nivel celular, și nu poate fi depistat de ochiul liber. În mod obișnuit, cu cât este mai profundă tehnica de exfoliere, cu atât mai extins este gradul de decojire al pielii. Consultați specialiștii noștri autorizați PCA SKIN pentru a afla tipul optim de exfoliere pentru tenul dumneavoastră.

Care sunt problemele pe care le rezolvă?

Formulele perfecționate PCA SKIN îmbunătățesc afecțiuni ale pielii, precum: îmbătrânire vizibilă, acnee, decolorare a pielii, hiperpigmentare și alte afecțiuni ale pielii sensibile. Pentru fiecare tip de ten și problemă există o formulă specială de tratament, care crește rata de înnoire celulară, aducând la suprafață un nou strat de celule, reducând ridurile, punctele negre și eliminând erupțiile acneice.

Care sunt rezultatele?

Soluțiile de peeling aplicate în mod profesional elimină celulele moarte de la nivelul pielii, contribuind la creșterea numărului de celule sănătoase la suprafață. Tratamentelor constante, lunare, pot uniformiza tenul, elimina acneea, îmbunătăți aspectul pielii îmbătrânite și reda strălucirea unui ten întunecat. Numărul perfect de terapii variază în funcție de tipul problemei, recomandându-se, în general, 2-3 aplicări efectuate de esteticieni AVRA.

Procedura este una dureroasă?

Tratamentele de exfoliere sunt simplu de introdus într-un stil de viață aglomerat. Tratamentele de exfoliere chimică PCA SKIN nu necesită timp de recuperare — veți pleca de la institut cu un ten radiant, fiind pregătiți să vă reluați activitățile obișnuite. Există câțiva pași care garantează maximizarea rezultatelor. Adoptarea regimului post-procedural recomandat de esteticienii AVRA va îmbunătăți rezultatele, reducând la minim decojirea și înroșirea pielii. De asemenea, se recomandă evitarea cauzelor care provoacă transpirația timp de 24 ore de la administrarea tratamentului. Specialiștii noștri vă vor oferi indicații mai detaliate după efectuarea procedurii, având în vedere necesitățile pielii dumneavoastră.

Câte proceduri de tratament sunt necesare?

Încă de la prima aplicare, pielea devine strălucitoare, luminoasă, putând respira liber, arătând mai proaspătă și mai curată. Numărul recomandat de sesiuni terapeutice variază, în funcție de necesitățile pielii dumneavoastră dar, în general, 2-3 aplicări sunt suficiente pentru obținerea unor rezultate bune. După terapie vă puteți relua imediat activitățile zilnice, cu o piele fără urme sau puncte roșii, ci netedă și frumoasă.

Folosit pentru

Peeling facial

Bărbați   |   Femei

Vezi tratamente pentru

FemeiBărbați