Obagi360 Retinol 1.0

320,00 lei

28gr

Formulă non-iritantă cu retinol în concentrație mare diminuează apariția liniilor fine și a ridurilor, îmbunătățind aspectul tenului și netezind textura neomogenă a pielii pentru un ten mai curat, cu minim de iritație.

Sistemul Obagi360 este o abordare completă menită a proteja și conservă tinerețea tenului. Cu o formulă unică care răspunde nevoilor de îngrijire ale pielii,ale persoanelor cu vârsta între 20 și 30 de ani, Obagi360 stă la baza unei pieli radiante și sănătoase pe tot parcursul vieții.

In stoc

SKU: 511612 Categorie:
Descriere

Descriere

Ingrediente:

  • Unt de shea, ubiquinonă (Coenzima Q10), Dipotassium Glycyrrhizate (extract de lemn dulce), ulei de jojoba și extract de mușețel, sunătoare, nalbă, frunze de salvie și flori de șoc.
  • Retinol încapsulat (vitamina A) – vitamina A ajută la uniformizarea nuanței tenului și susține producția colagenului.

Instrucțiuni de folosire: Doar seară, aplicăți uniform pe față și pe gât, după curățarea tenului. Folosiți de două ori pe săptămână, crescând treptat frecvența de aplicare la fiecare altă seară, apoi avansând la fiecare seară sau cum îl tolerați. Este recomandată aplicarea unui produs hidratant ulterior, acesta se aplică după 10 minute de la aplicarea retinolului. Notă: Este important să purtați SPF cu spectru larg în timpul zilei când folosiți acest produs noaptea, deoarece retinolul este foto-sensibilizant.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Tip Ten

Ten uscat

Greutate

28gr

Categorie

Față

Brand

×