Blemish/Acne Gel

265,00 lei

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza unei evaluări a clientului
(1 recenzie client)

Blemish/Acne Gel este un tratament anti-acneic cu 2% Acid Salicilic, dedicat tenului problematic sau erupțiilor ocazionale, care elimină coșurile existente și previne apariția lor.

 • Tratamentul cu acid salicilic acționează rapid și eficient pentru a elimina semnele de acnee.
 • Un amestec botanic unic care controlează producția de sebum pe parcursul zilei.
 • Poate fi folosit pe toată fața în cazul tenului gras/mixt sau ca tratament punctual pentru erupții ocazionale pe toate tipurile de piele, dimineața și seara.
Add to Wishlist
Categorie:

Descriere

Instrucțiuni de folosire:

După curățarea feței, distribuiți o doză de produs și aplicați pe toată fața evitând zona ochilor sau ca tratament punctual direct pe coșuri. Blemish/Acne Gel poate fi utilizat de două ori pe zi.

După Blemish/Acne Gel, dimineața aplicați obligatoriu un produs cu SPF cu spectru larg PCA SKIN și seara hidratatorul de luminozitate.

Ingrediente-cheie:

 • Acidul salicilic – elimină coșurile existente și previne erupțiile viitoare.
 • Acid azelaic – menține tenul curat și o culoare uniformă a pielii.
 • Coajă de scorțișoară, rădăcină de ghimbir, extract de rădăcină de arțar verde și extracte de rădăcină de lemn dulce – un amestec care îmbunătățește aspectul pielii predispuse la erupții.

Produsele noastre sunt dezvoltate științific și formulate cu grijă pentru a îmbunătăți sănătatea și aspectul pielii. Înțelegem importanța formulării cu cele mai bune combinații de ingrediente inovatoare pentru a vă oferi produse sigure și eficiente, care respectă promisiunile acestora. Toate produsele noastre nu conțin iritante potențiale cum ar fi coloranți sintetici și arome. PCA SKIN nu efectuează sau nu aprobă testarea pe animale.

Informații suplimentare

Complexion type

Ten gras/mixt

1 recenzie pentru Blemish/Acne Gel

 1. Evaluat la 5 stele din 5

  Andreea M. (proprietar verificat)

  Un produs extrem de bun si eficient. Raport calitate pret excelent( plus cantitatea mare din recipient pe care o poti utiliza timp indelungat)

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *