Crema Nexultra Sublime 1 Universkin 40ml

330,00 lei

Regenereaza si repara epiderma pielii

40 ml

In stoc

SKU: 513386 Categorie:
Descriere

Descriere

Regenerează și repară epiderma pielii

Crema Nexultra Sublime 1 calmeaz─â rapid, ajut─â la regenerarea pielii, vindeca imediat, previne ╚Öi trateaz─â inflama╚Ťia.

Restaurează filmul hidrolipidic al pielii, are o textură ușoară, fără parfum, fără parabeni, hipoalergică.

Se recomand─â folosirea zilnic─â, diminea╚Ťa si seara, timp de minimum 3 s─âpt─âm├óni. Este o excelent─â baz─â de machiaj.

Tratamentele Universkin Nexultra pot fi asociate cu serumul personalizat Nexultra P, conceput într-o formulă 100% unică, doar pentru tine.

Instruc╚Ťiuni de utilizare

Universkin Nexultra Sublime 1 se recomandă a fi aplicată în fiecare zi, înainte de a aplica machiajul. Se aplică prin mișcări ușoare, circulare, de masaj.

Gama Nexultra const─â ├«n produse pre-preparate, care acoper─â o gam─â larg─â de nevoi. De la produse dedicate diferitelor grade de hidratare a pielii, inclusiv dup─â tratamente cu laser sau alte tratamente estetice, p├ón─â la protec╚Ťie solar─â ╚Öi creme de zi specializate pentru reac╚Ťii cutanate de fotosensibilitate. Gama Nexultra trateaz─â o palet─â divers─â de probleme specifice tenului. Produsele Nexultra folosesc doar ingrediente de cea mai ├«nalt─â calitate armonizate cu fiziologia pielii umane.

Toate produsele sunt emulsii polivalente, o combina╚Ťie brevetat─â de peptide biomimetice ╚Öi omega-3.

Informa╚Ťii suplimentare

Informa╚Ťii suplimentare

Brand

Tip produs

,

Tip Ten

×