Facial voucher GIRLS AND THE CITY

490,00 lei

Pachetul constă, la alegere, într-o ședință de hidrodermoabraziune facială Jet Peel Complex sau o ședință de terapie antioxidantă Oxygenating Trio Plus + 20 de minute de masaj pe scaun Masatto.

Campania se desfășoară în perioada între 1-8 martie 2021, iar voucherele pot fi achiziționate până în data de 4 martie.

In stoc

SKU: 521878 Categorie:
Descriere

Descriere

Filmul zilei tale de răsfăț @Avra arată așa:
  • Te afli în Avra Room, locul în care te întâlnești cu femei care au aceleași interese ca și tine: sănătatea, frumusețea pielii și tinerețea fără sfârșit. Te încurajăm să îți aduci și cele mai bune prietene. 
  • Dezbați, la o cafea sau un ceai, subiecte de interes și tendințele actuale în materie de frumusețe corporală și facială, metode de tratament anticelulitic, proceduri faciale, epilare definitivă și multe altele. Știm cât de mult îți dorești să fii în cea mai bună formă vara aceasta, la plajă. 
  • Un specialist Avra se află alături de tine, la eveniment, și îți răspunde la toate întrebările.
  • La Avra respectăm, bineînțeles, condițiile aferente pandemiei, dar încercăm să ne abatem atenția de la ele și ne vom permitem să visăm la vacanță, pe o plajă exotică, sorbind dintr-o nucă de cocos, în costum de baie, cu un corp tonifiat și suplu.
  • După ce te-ai binedispus și ai aflat lucruri noi, a venit momentul să încerci pe pielea ta ce înseamnă îngrijirea Avra. Te lași pe mâna specialistului și optezi pentru un tratament facial, la finalul căruia tenul tău va rămâne strălucitor, hidratat, revigorat.
    Pachetul constă, la alegere, într-o ședință de hidrodermoabraziune facială Jet Peel Complex sau o ședință de terapie antioxidantă Oxygenating Trio Plus + 20 de minute de masaj pe scaun Masatto.
  • După ce ai experimentat minunatele tratamente Avra și beneficiile lor, ești așteptată, din nou, în zona de lounge, pentru un brunch special organizat pentru tine, cu preparate sănătoase, prosecco, dar și cadouri surpriză din #AVRAshop și sfaturi de îngrijire de la specialiștii Avra.

Imersiunea în universul Avra va dura, în total, în jur de 2-3 ore: cam cât o repriză de binge al serialului tău preferat. ❤️ 

*Numărul locurilor este limitat, programează-te acum! Imediat ce plasezi comanda te vom contacta și împreună stabilim toate detaliile.

×