Zo Complexion Renewal Pads

143.00 lei

200 ml

INVISIBLE SPRAY cu SPF 50+ este un spay u╚Öor de aplicat, cu absorb╚Ťie fotoprotectiv─â rapid─â. Ofer─â protec╚Ťie maxim─â (SPF50+) ├«mpotriva radia╚Ťilor solare. Asigur─â un spectru larg de protec╚Ťie ├«mpotriva UVB, UVA, IRA ╚Öi lumina vizibil─â. Este ├«mbog─â╚Ťit cu FernBlock ╚Öi al╚Ťi agen╚Ťi antioxidan╚Ťi puternici, fotoimunoprotectori ╚Öi ac╚Ťiune de reparare.

Rezistent la ap─â.

Adecvat pielii sensibile.

Testat dermatologic și sub supraveghere pedriatică, hipoalergenic, fără parabeni.

Lipsa stoc

SKU: 513063 Category: Tags: , , ,
Description

Description

Mod de utilizare:

Agita╚Ťi ├«nainte de utilizare. Aplica╚Ťi uniform ╚Öi din bel╚Öug ├«nainte de expunerea la soare. Reaplica╚Ťi frecvent, mai ales dup─â ├«not sau transpira╚Ťie.┬áSe poate aplica ╚Öi pe pielea umed─â.

Aten╚Ťie:┬á

Produs pentru uz extern. Nu pulveriza╚Ťi direct pe fa╚Ť─â. Evita╚Ťi contactul cu ochii ╚Öi membranele mucoase. Evita╚Ťi expunerea la soare la ore de v├órf, c├ónd razele soarelui sunt mai puternice. Purta╚Ťi ├«mbr─âc─âminte protectoare. Bebelu╚Öii ╚Öi copiii nu trebuies─â fie expu╚Öi la soare direct.

Recipient sub presiune, poate exploda. Proteja╚Ťi produsul de lumina soarelui. Nu-l ╚Ťine╚Ťi la temperaturi mai mari de 500C. AEROSOL┬áEXTREM DE INFLAMABIL. Nu pulveriza╚Ťi pe flac─âr─â deschis─â sau alt─â surs─â de aprindere. Nu ╚Ťine╚Ťi la ├«ndem├óna copiilor. Nu fuma╚Ťi ├«n timpul utiliz─ârii. ╚Üine╚Ťi la distan╚Ť─â de c─âldur─â, suprafe╚Ťe fierbin╚Ťi, sc├óntei, flac─âr─â.

Additional information

Additional information

Brand

Action

×