HELIOCARE 360 Pediatrics Lotion SPF50

143,00 lei

200ml

Lotiune SPF50 Pediatrics cu protectie 360: UVA/UVB, HEVL/IR-A rezistenta la apa, dedicata inclusiv pentru o piele sensibila.

In stoc

SKU: 512278 Categorii: ,
Descriere

Descriere

Ușor de aplicat, textură fluidă lejeră cu arginină pentru o hidratare suplimentară. Protecție ridicată împotriva radiațiilor UVB, UVA, IRA și lumina vizibilă. Îmbogățit cu FernBlock și alți agenți antioxidanți puternici, fotoimunoprotectori și cu acțiune de regenerare. Hipoalergenic. Rezistent la apă. Adecvat pielii sensibile. Testat dermatologic și sub supraveghere pediatrică.

Mod de utilizare:
Agitați înainte de utilizare. Aplicați uniform și din belșug înainte de expunerea la soare. Reaplicați frecvent, mai ales după înot sau transpirație.

Atenție: Produs pentru uz extern. Nu pulverizați direct pe față. Evitați contactul cu ochii și membranele mucoase. Evitați expunerea la soare la ore de vârf, când razele soarelui sunt mai puternice. Purtați îmbrăcăminte protectoare. Bebelușii și copiii nu trebuie să fie exp14uși la soare direct.

Ingrediente cheie: combinație optimă și stabilă de filtre solare, Fernblock®+, Glicosilasa, Physavie, OTZ 10, Melanina Biomimética, Arginina.

Brand

Brand

Heliocare

×