HELIOCARE 360┬║ Pediatrics Transparent Spray SPF 50+

143.00 lei

200 ml

Heliocare 360┬║ Pediatrics Transparent Spray este o protec╚Ťie solar─â complet spectroscopic─â ├«n aerosoli, care poate fi aplicat─â u╚Öor ╚Öi eficient din fiecare pozi╚Ťie pentru a facilita protec╚Ťia pielii delicate a copiilor.

Produsul este rezistent la apă și poate fi aplicat direct pe pielea umedă. 

Hipoalergenic.

In stoc

SKU: 513166 Category:
Description

Description

BENEFICII

Formula sa 360┬║ combin─â tehnologia exclusiv─â Fernblock┬« + cu alte substan╚Ťe active pentru a garanta fotoprotec╚Ťia spectrului complet (UVB, UVA, HEVL ╚Öi IR) ╚Öi o activitate intens─â antioxidant─â ╚Öi de repara╚Ťie ├«mpotriva daunelor provocate de soare. Formatul s─âu de aerosoli permite o aplicare u╚Öoar─â ╚Öi continu─â din orice pozi╚Ťie. Formularea sa transparent─â asigur─â o protec╚Ťie fotosensibil─â ridicat─â pentru pielea delicat─â a copiilor, l─âs├ónd o senza╚Ťie de r─âcorire. Formula este extrem de bine tolerat─â, testat─â sub control dermatologic ╚Öi pediatric la copii cu piele sensibil─â. Produsul este rezistent la ap─â ╚Öi poate fi aplicat direct pe pielea umed─â.┬á

INDICATII

Foarte mare fotoimunoprotec╚Ťie, indicat─â pentru pielea delicat─â a copiilor, precum ╚Öi pentru pielea sensibil─â. Poate fi aplicat pe piele uscat─â sau umed─â cu aderen╚Ť─â excelent─â. Formulat pentru utilizare corporal─â. Acesta poate fi completat de Heliocare 360 ÔÇőÔÇőPediatrics Mineral pentru ├«ngrijirea facial─â.

INGREDIENTE

Fernblock┬« +: activitate de fotoimunoprotec╚Ťie puternic─â

Combina╚Ťie de filtre chimice: UVB (SPF50) Protec╚Ťie UVA (PA ++++, ╬╗c Ôëą 370nm)

Sistemul Bioshield (OTZ + Biomimetic Melanin): HEVL | Protec╚Ťia IRA Vitamine C & E, ceai verde: activitate antioxidant─â

Glicozilaze: enzime de reparare ADN

INSTRUC╚ÜIUNI Agita╚Ťi ├«nainte de utilizare. Aplica╚Ťi uniform ╚Öi generos ├«nainte de expunerea la soare. Reaplica╚Ťi frecvent, mai ales dup─â ├«not sau transpira╚Ťie.

ATENȚIONĂRI

Uz extern.

Nu aplica╚Ťi spray-ul direct pe fa╚Ť─â. Evita╚Ťi contactul direct cu ochii ╚Öi membranele mucoase. Evita╚Ťi expunerea prelungit─â la soare ├«n orele de v├órf, c├ónd soarele este cel mai puternic. Folosi╚Ťi ├«mbr─âc─âminte de protec╚Ťie, o p─âl─ârie ╚Öi ochelari de soare. Bebelu╚Öii ╚Öi copiii mici nu trebuie expu╚Öi la soare direct. Container sub presiune: se poate sparge dac─â este ├«nc─âlzit. Proteja╚Ťi-v─â de lumina soarelui. Nu expune╚Ťi la temperaturi care dep─â╚Öesc 50 ┬░ C / 122 ┬░ F. Nu pierde╚Ťi ╚Öi nu arde╚Ťi, chiar dup─â utilizare. Nu pulveriza╚Ťi pe o flac─âr─â deschis─â sau pe alt─â surs─â de aprindere. A se ╚Ťine departe de c─âldur─â, suprafe╚Ťe fierbin╚Ťi, sc├óntei, fl─âc─âri deschise ╚Öi alte surse de aprindere. Fumatul interzis. A nu se l─âsa la ├«ndem├óna copiilor. AEROSOL EXTREM DE FLAMABIL. Nu folosi╚Ťi dac─â sigiliul de securitate este rupt.

Additional information

Additional information

Brand

Action

Product Type

×