HELIOCARE Advanced XF Gel SPF50

100.00 lei

50 ml

Datorit─â texturii sale, HELIOCARE XF Gel cu SPF 50 se emulsioneaz─â rapid pe piele. Ideal pentru toate tipurile de piele. Textura, agen╚Ťii ╚Öi complexul de filtre ├«l fac s─â fie ideal pentru protec╚Ťia solar─â zilnic─â, pentru prevenirea fotopolimeriz─ârii ╚Öi pentru activitatea ├«n aer liber.

Potrivit─â pentru piele cu pigment mediu ╚Öi ├«nchis, ├«n perioadele de radia╚Ťie solar─â cu o intensitate mai mic─â. Piele normal─â, mixt─â ╚Öi gras─â.

In stoc

SKU: 513082 Category: Tags: , , ,
Description

Description

BENEFICII

Protec╚Ťie solar─â cu un factor ridicat de protec╚Ťie, pentru utilizarea de zi cu zi, cu o textur─â ultra-u╚Öoar─â ╚Öi ultra-emulsifiant─â pentru un finisaj de absorb╚Ťie ridicat.

Cu ingrediente antioxidante și de reparare care completează efectele fotoprotectoare ale filtrului împotriva deteriorării solare.

Ideal pentru utilizarea urbană și sport. Non comedogenic. Nu usucă pielea.

INDICAȚII

Fotoprotec╚Ťie zilnic─â ce evit─â semnele fotosensibile ╚Öi deteriorarea expunerii la soare. Potrivit─â pentru piele cu pigment mediu ╚Öi ├«nchis, ├«n perioadele de radia╚Ťie solar─â cu o intensitate mai mic─â. Piele normal─â, mixt─â ╚Öi gras─â.

INGREDIENTE

Fernblock® Ceai verde Vitamina C și E Ultrasomes Format: 50 ml

INSTRUCȚIUNI

Aplica╚Ťi pe piele ├«n mod egal ╚Öi generos ├«nainte de expunerea la soare. Reaplica╚Ťi frecvent, mai ales dup─â ├«not ├«ndelungat sau transpira╚Ťie excesiv─â.

Additional information

Additional information

Brand

Action

Product Type

×