Obagi ELASTIderm Eye Cream

550,00 lei

15gr

O crem─â cu textur─â u╚Öoar─â a c─ârei formul─â con╚Ťine un complex bi-mineral unic ╚Öi acid malonic cu rezultate dovedite clinic care ajut─â la revitalizarea si intinerirea aspectului pielii din jurul ochilor, oferind ├«n acela╚Öi timp un aspect mai ferm, mai odihnit. Produs testat oftalmologic.

Pentru o piele mai ferma si mai rezistenta, re├«mprosp─âta╚Ťi-v─â aspectul pielii cu ELASTIderm Eye Products formulate cu ingrediente cu rezultate dovedite clinic. Aceste produse ajut─â la reducerea aspectului liniilor fine ╚Öi a ridurilor; ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte elasticitatea, fermitatea ╚Öi s─â promoveze pielea neted─â cu aspect ferm.

 

In stoc

SKU: 511471 Categorie:
Descriere

Descriere

Ingrediente:
Complex bi-mineral, acid malonic

Instruc╚Ťiuni de folosire:

Aplica╚Ťi cu degetul prin tamponare, o cantitate mic─â pe zona superioar─â ╚Öi inferioar─â a ochilor.
Se recomanda utilizarea zilnica a produsului atat seara cat si dimineata.

ELASTIderm Eye Products
Pentru o piele mai ferm─â ╚Öi mai rezistent─â, re├«mprosp─âta╚Ťi-v─â aspectul pielii cu ELASTIderm
Eye Products formulate cu ingrediente cu rezultate dovedite clinic. Aceste produse ajut─â la reducerea aspectului liniilor fine ╚Öi a ridurilor; ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte elasticitatea, fermitatea ╚Öi s─â promoveze pielea neted─â cu aspect ferm.

Revitalizată și elastică
Crema de ochi ELASTIderm este dovedit─â a reda elasticitatea pielii * :

97% dintre pacien╚Ťi au considerat c─â usc─âciunea/textura creponat─â a pielii din jurul ochilor este abia vizibil─â sau nu se observ─â
88% dintre pacien╚Ťi au considerat laxitatea/lipsa de elasticitate a pielii din jurul ochilor ca fiind abia vizibil─â sau nu se observ─â
78% dintre pacien╚Ťi au considerat aspectul general al pielii din jurul ochilor ca fiind excelent, foarte bun sau bun

Bibliografie*: 1. Miller TF, Batra RS, Ramirez J. Evaluarea efectului unui nou complex bi- mineral asupra pielii periorbitale fotoexpuse [poster]. Obagi Cosmeceuticals LLC. Date ├«ndosariate. 2. Rezultatele testului pe consumatori. Studiul a avut 23 de participan╚Ťi care au folosit Serumul ELASTIderm. Obagi Cosmeceuticals LLC. Date ├«ndosariate.

Informa╚Ťii suplimentare

Informa╚Ťii suplimentare

Greutate

Categorie

Brand

Tip produs

×