Obagi ELASTIderm Eye Serum

550,00 lei

14ml

Un serum special dezvoltat cu tehnologie rollerball , con╚Ťine un complex bi-mineral unic ╚Öi acid malonic pentru o zon─â a ochilor cu un aspect mai neted ╚Öi mai ferm ╚Öi cafein─â care ajut─â la reducerea apari╚Ťiei pungilor de sub ochi. Testat oftalmolog

Pentru o piele mai ferm─â ╚Öi mai rezisten╚Ť─â, re├«mprosp─âta╚Ťi-v─â aspectul pielii cu ELASTIderm Eye Products formulate cu ingrediente cu rezultate dovedite clinic. Aceste produse ajut─â la reducerea aspectului liniilor fine ╚Öi a ridurilor, ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte elasticitatea, fermitatea ╚Öi s─â promoveze pielea neted─â cu aspect ferm.

In stoc

SKU: 511473 Categorie:
Descriere

Descriere

Ingrediente:
Complex bi-mineral, acid malonic, cafein─â

Instruc╚Ťiuni de folosire:

Se aplic─â cu mi╚Öc─âri circulare bl├ónde de la exterior c─âtre interiorul zonei ochilor pentru a facilita o absorb╚Ťie c├ót mai bun─â. Se recomand─â utilizarea zilnic─â a produsului at├ót sear─â c├ót ╚Öi diminea╚Ťa

ELASTIderm Eye Products
Pentru o piele mai ferm─â ╚Öi mai rezisten╚Ť─â, re├«mprosp─âta╚Ťi-v─â aspectul pielii cu ELASTIderm Eye Products formulate cu ingrediente cu rezultate dovedite clinic. Aceste produse ajut─â la┬áreducerea aspectului liniilor fine ╚Öi a ridurilor, ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte elasticitatea, fermitatea ╚Öi s─â┬ápromoveze pielea neted─â cu aspect ferm.

Gradul de satisfac╚Ťie al pacien╚Ťilor referitor la Serul
pentru ochi ELASTIderm
Iat─â ce au avut de spus majoritatea pacien╚Ťilor * :

  • ┬áL-au preferatÔÇöAu considerat c─â serul este mai bun sau mult mai bun dec├ót produsul pe care ├«l foloseau ├«n mod obi╚Önuit. Aplicarea s-a f─âcut de dou─â ori pe zi, timp de 8 s─âpt─âm├óni.
  • Au fost satisf─âcu╚ŤiÔÇöAu fost de p─ârere c─â serul le ├«ntrune╚Öte sau dep─â╚Öe╚Öte a╚Ötept─ârile. Aplicarea s-a f─âcut de dou─â ori pe zi, timp de 8 s─âpt─âm├óni.
  • Rezultatele studiului pentru Crema de ochi ELASTIderm; N=32.
  • Rezultatele studiului pentru Serul pentru ochi ELASTIderm; N=23.

Bibliografie*: 1. Miller TF, Batra RS, Ramirez J. Evaluarea efectului unui nou complex bi-mineral asupra pielii periorbitale fotoexpuse [poster]. Obagi Cosmeceuticals LLC. Date┬á├«ndosariate. 2. Rezultatele testului pe consumatori. Studiul a avut 23 de participan╚Ťi care au┬áfolosit Serumul ELASTIderm. Obagi Cosmeceuticals LLC. Date ├«ndosariate.

Informa╚Ťii suplimentare

Informa╚Ťii suplimentare

Greutate

Categorie

Brand

×