Obagi NuDerm Exfoderm Forte

390,00 lei

57gr

O loțiune ușoară care ajută la exfolierea stratului superior al pielii, îndepărtând celulele moarte ajutand în același timp la regenerarea noilor celule pentru un ten mai luminos.

Indicat pentru tenul normal-seboreic.

Cod Produs: 509952 Categorie:
Descriere

Descriere

Ingrediente cheie:
6% Acid Glycolic, 4% Acid Lactic

Instructiuni de folosire: Aplicați uniform pe fata si pe gât pentru a permite o absorbtie ridicata a următorului produs recomandat. Se recomanda utilizarea produsului in fiecare dimineata.

* Atentionari si precautii: Acest produs conține alfa hidroxi acid (AHA) care poate crește sensibilitatea pielii la soare și în special posibilitatea arsurilor solare. Utilizați intotdeauna corespunzator un produs cu protecție solară, purtați haine de protecție și limitați expunerea la soare în timp ce utilizați acest produs și timp de o săptămână după aceea.

Sistemul Nu-Derm cuprinde produse cu concentratii ridicate care lupta eficient impotriva aparitiei semnelor de imbatranire cronica si de foto-imbatranire, reduce in mod radical numarul si profunzimea ridurilor, uniformizeaza tonul fetei, corecteaza petele pigmentare, imbunatateste textura si reface structura pielii, reduce ptoza fetei, ii reda tenului elasticitatea.

 

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Tip Ten

Ten gras/mixt, Ten normal

Greutate

57gr

Tip produs

Categorie

Față

Brand

×