Obagi NuDerm Exfoderm

390,00 lei

57gr

O loțiune ușoară care ajută la exfolierea stratului superior al pielii, îndepărtând celulele moarte ajutand în același timp la regenerarea noilor celule pentru un ten mai luminos.

Indicat pentru tenul normal-uscat

Cod Produs: 509950 Categorie:
Descriere

Descriere

Ingrediente cheie:

6% Phytic Acid

Instructiuni de folosire:

Se recomanda utilizarea produsului in fiecare dimineata. Aplicați uniform pe fata si pe gât pentru a permite o absorbtie ridicata a următorului produs recomandat.

* Atentionari si precautii: Acest produs conține alfa hidroxi acid (AHA) care poate crește sensibilitatea pielii la soare și în special posibilitatea arsurilor solare. Utilizați intotdeauna corespunzator un produs cu protecție solară, purtați haine de protecție și limitați expunerea la soare în timp ce utilizați acest produs și timp de o săptămână după aceea.

Sistemul Nu-Derm cuprinde produse cu concentratii ridicate care lupta eficient impotriva aparitiei semnelor de imbatranire cronica si de foto-imbatranire, reduce in mod radical numarul si profunzimea ridurilor, uniformizeaza tonul fetei, corecteaza petele pigmentare, imbunatateste textura si reface structura pielii, reduce ptoza fetei, ii reda tenului elasticitatea.

 

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Tip Ten

Ten normal, Ten uscat

Greutate

57gr

Tip produs

Categorie

Față

Brand

×