SUN SHIELD TINT WARM BROAD SPECTRUM SPF 50

85gr

Obagi Sun Shield Tint Warm Broad Spectrum SPF 50 protejeaz─â pielea de radia╚Ťiile solare prevenind arsurile solare, ├«mb─âtr├ónirea prematur─â, dar ╚Öi cancerul de piele. Aceast─â crem─â de protec╚Ťie solar─â cu spectru larg se define╚Öte printr-o formul─â u╚Öoar─â, ce este absorbit─â rapid ├«n piele. Aceasta protectie solara combina protectia UVB, UVA & Infrared, ajutand in acelasi timp sa protejeze pielea de la procesul de oxidare produs de caldura. Dezvoltat dupa tonuri calde ale pielii.

SKU: 514356 Categorie:
Descriere

Descriere

Utilizare: Protec╚Ťie solar─â pentru fa╚Ť─â
Ideal─â pentru urm─âtoarele indicatii: Efectele nocive ale Radicalilor Liberi, Hiperpigmenta╚Ťie
Ideal─â pentru tipurile de piele: Ten sensibil, ten matur, ten mixt, ten gras, ten uscat, ten normal, ten cu tendin╚Ť─â acneic─â.
Ingrediente cheie: Dimeticon─â, Oxid de Zinc, Antioxidan╚Ťi, Vitamina C, Acizi Alfa-Hidroxi, Coenzima Q10.

Zona de aplicare: decolteu, g├ót, m├óini, fa╚Ť─â.
SPF: SPF 50-60

Mod de utilizare:
Se aplic─â cu 30 de minute ├«naintea expunerii la soare. Pentru copiii cu v├órsta sub 6 luni, consulta╚Ťi un medic. Aplica╚Ťi un strat nou de crem─â de protec╚Ťie dup─â uscarea cu prosopul sau contactul cu apa.

Ingrediente:
Active: Homosalat 10%, Octisalat 7.5%, Oxid de Zinc 5%, Dioxid de Titanium 3.22%
Inactive: Ap─â, Alcan C15-19, Neopentanoat Octildodecilic, Polimetilsilseschioxan─â, Olivat de Sorbitan, Siliciu, Polirininoleat Poliglicerilic-6, Clorur─â de Sodiu, Gum─â de Xantan, Glicerin─â, Hidroxiacetofenon─â, EDTA Disodic, 1,2-Hexanediol, Glicol Caprililic, Hidroxid de Sodiu, Trietoxicaprilsilan─â, Acid Polihidroxistearic, Histerit Disteardimonium, Izostearat Poliglicerilic-2, Cear─â de Euphorbia Cerifera (candelilla), Cear─â de Albine, Dimeticon─â.

Informa╚Ťii suplimentare

Informa╚Ťii suplimentare

Brand

Categorie

,

×