#NoHairHere

Nu lăsa părul să îți stea în cale!

Pentru oricare 4 sesiuni de Epilare Definitivă Laser, îți oferim 2 sesiuni gratis.

Sigur și cu adevărat eficient, tratamentul de epilare definitivă laser poate fi folosit pe toate tipurile de piele, având rezultate reale, de lungă durată.

La AVRA am optat pentru două tehnologii de top cu laser dioda: Eride Smart Dual LEGO LASER și PlatinumGMT Diode Laser, unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume pentru epilarea definitivă, care funcționează având la bază principiul selectiv al fototermolizei. Parametrii de tratament sunt astfel adaptați încât să elimine în mod selectiv foliculii de păr, fără să afecteze țesuturile adiacente, derm și epiderm.

Rezultatele sunt vizibile încă de la prima sesiune, indiferent de tipul de piele și păr. Recomandăm efectuarea sesiunilor începând cu anotimpul rece, pentru obținerea unor rezultate mai rapide, având în vedere că pielea este mai deschisă la culoare. Putem utiliza în condiții de siguranță Eride Smart Dual și PlatinumGMT Diode Laser și pe durata verii, cu condiția ca pielea să fie doar ușor bronzată, iar expunerea la soare înainte și după administrarea tratamentului să fie limitată.

Eride Smart Dual și PlatinumGMT Diode Laser pot fi aplicate în siguranță pe toate regiunile corpului cu păr nedorit, reprezentând opțiunea ideală atât pentru femeile, cât și pentru bărbații care doresc să renunțe la disconfortul generat de epilarea cu ceară și lamă. Puteți opta între epilarea definitivă cu laser pentru tot corpul, sau pe zone: brațe, picioare, întreaga față sau anumite zone ale feței (mustață, obraji etc), brațe, axilă, umeri, zona periareolară, piept, zona inghinală, fese, abdomen, spate și piept în cazul bărbaților etc.

Ofertă valabilă până în limita stocului disponibil.

Leave a Reply