Ai toate motivele să încerci
peeling-ul chimic
la Avra Aesthetic Institute!

ÎNCEARCĂ ACUM

De ce peeling?

Dacă te întrebi ce probleme ale pielii ți-ar putea fi rezolvate cu ajutorul unui peeling chimic, ne bucură să îți spunem că, la Avra Institute, un peeling chimic:

ÎȚI REDĂ LUMINOZITATEA PIELII

DIMINUEAZĂ PETELE PIGMENTARE CAUZATE DE SOARE

DIMINUEAZĂ PETELE POST-ACNEICE

ȘTERGE LINIILE FINE

REJUVENEAZĂ TENUL

DIMINUEAZĂ PORII DILATAȚI

Tratament personalizat nevoilor tale

Peeling-ul superficial

Penetrează o parte din epiderm (primul strat al pielii), în funcție de acizii folosiți și de concentrația acestora.

Peeling-ul mediu

Afectează epidermul în întregime și poate chiar să depășească joncțiunea dermo-epidermică (limita dintre primul și al doilea strat al pielii).

Peeling-ul adânc

Penetrează până în dermul mediu sau profund, și nu se mai utilizează în zilele noastre, din cauza recuperării dificile și a riscului mare de reacții adverse.

Efectele și beneficiile Peeling-ului chimic

Combinația de acizi prezenți în peeling-ul chimic stimulează exfolierea și ajută la eliminarea stratului superficial al pielii. În felul acesta, pielea se regenereze și, implicit, capătă un aspect întinerit.

Principiile unui peeling chimic sunt:

  • Exfolierea
  • Curățarea pielii
  • Îndepărtarea celulelor moarte
  • Regenerarea celulară

Utilitatea peeling-ului chimic, în scopul rejuvenării pielii, nu se limitează doar la zona feței, ci tratamentul poate să fie folosit, cu succes, și pe alte părți ale corpului, precum:

  • zona decolteului, pentru înlăturarea petelor pigmentare
  • zona spatelui, pentru reducerea petelor post-acneice

Încearcă acum

Cum se realizează peeling-ul chimic?

Tratamentul peeling-ului chimic la Avra Institute se poate realiza, în funcție de recomandările medicului dermatolog și de fiecare caz în parte, în mai multe ședințe, în funcție de tenul tău, de regulă, în sezonul rece.

Cum decurge o ședință de peeling chimic

Demachiere

Specialistul aplică pe fața ta amestecul de acizi și substanțele necesare peeling-ului chimic

Este necesar fie să aștepți o perioadă, pentru neutralizare, fie peeling-ul se va neutraliza, de la sine în maxim 12 ore prin contactul cu uleiurile naturale ale pielii

La finalul procedurii, se aplică pe ten o cremă cu factor de protecție solară

!

Tenul va fi, timp de aproximativ 30 de zile, mai sensibil, de aceea este necesar să urmezi întocmai indicațiile de îngrijire ulterioară ale specialistului.

DOs and DON'Ts înainte și după un peeling chimic

  • Nu trebuie să folosești alte substanțe exfoliante (precum retinol, alți acizi, și nici metode de exfoliere mecanică, particule de tip scrub) cu trei, patru zile înainte, și nici câteva zile după un peeling chimic;

  • Este necesar să aplici cremă cu protecție solară pe ten atât dimineața, cât și odată la trei, patru ore, în timpul zilei, indiferent de mediul în care îți desfășori activitatea;

  • După un peeling chimic, produsele pe care le vei putea folosi trebuie să aibă proprietăți de hidratare și să nu fie agresive cu tenul tău.

Welcome to AVRA - The Home of Beauty

Întrebări frecvente

Cât durează procedura de peeling chimic?

În Clinica Avra Institute, pentru confortul pacienților, se utilizează peeling-uri chimice superficiale, efectuate în protocoale de câte 3-4 ședințe, la interval de 3 săptămâni. O ședință de peeling chimic durează între 20-40 de minute în funcție de nevoile tenului.

Când se face peeling-ul chimic?

Peeling-ul chimic este recomandat în lunile în care nu este foarte cald, mai exact în perioada septembrie-aprilie, la interval de 3-4 săptămâni.

Care sunt contraindicațiile pentru peeling chimic?

Un peeling chimic nu ar trebui să fie utilizat de către persoane care prezintă anumite infecții active ale pielii, plăgi deschise, boli autoimune, tendința de cicatrizare anormală, sau care urmează anumite tratamente cu retinoizi.

Care sunt posibilele efecte secundare ale peelingului chimic?

Peeling-ul chimic este un tratament sigur, eficient și nedureros, dacă este realizat în cadrul unei clinici autorizate de profil, de către specialiști competenți și cu experiență și se înțeleg pași care trebuiesc urmați acasă ulterior. În caz contrar, un peeling chimic efectuat greșit poate afecta pielea. Este important să te informezi și să alegi, clinica și specialistul care îți inspiră cea mai mare încredere.

Care este prețul unui tratament de peeling chimic?

Prețul unui ședințe de peeling chimic pornește de la 460 lei și poate ajunge la 720 lei, în funcție de tipul de peeling dorit. Lista de prețuri completă Avra Institute poate fi găsită AICI. Te așteptăm la Avra Institute pentru a afla împreună ce tip de peeling ți se potrivește!

×