Piele fină, mai fină, cea mai fină

Piele fină, mai fină, cea mai fină

“De ce nu am făcut-o mai devreme?” este ceea ce auzim cel mai des, atât de la bărbați cât și de la femei, după primele sesiuni de îndepărtare a părului cu laser. Epilarea cu ceară, cu aparate de epilat sau cu lama, alături de alte metode de depilare sunt raportate ca fiind unele dintre cele mai frustrante procedee de îngrijire și înfrumusețare.

Alegând să beneficiați de tratamentele de epilare definitivă, veți obține o piele netedă, fină, fără efort, cu ajutorul celei mai avansate tehnologii din lume, laserul diodă PlatinumGMT. Tratamentul va îmbunătăți aspectul pielii dumneavoastră, rezolvând și problema foliculitei care uneori apare atunci când se utilizează alte metode de depilare. Cea mai bună veste este că rezultatele sunt vizibile după prima sesiune, indiferent de tipul și culoarea pielii și a părului.

Programarea din timp a începerii seriei de tratamente pentru îndepărtarea părului este esențială pentru asigurarea rezultatelor dorite, înainte de următoarea vacanță, de exemplu. Cu tehnologia laser diode PlatinumGMT puteți face în siguranță tratamentul de epilare definitivă și în timpul verii, dar va fi mai eficient în lunile reci, când pielea este mai deschisă. Începeți la sfârșitul verii sau începutul toamnei, dacă pielea dumneavoastră este ușor bronzată și puteți limita expunerea la soare.

În comparație cu tratamentele de îndepărtare a părului prin IPL, cele efectuate cu noua tehnologie cu diode laser au dovedit că sunt mai eficiente: oferind rezultate mai bune în mai puține sesiuni, cu mai mult timp  între tratamente. Laserul cu diodă este lipsit de durere, în timp ce pacienții cu IPL raportează că simt uneori durere în timpul tratamentului.

Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre epliarea definitivăcu laser, terapeutul nostru AVRA este gata să răspundă la toate întrebările și îngrijorările dvs. înainte de a recomanda un plan de tratament personalizat.

Leave a Reply