Luptă împotriva punctelor negre cu cele mai bune tratamente

la Avra Aesthetic Institute!

ÎNCEARCĂ ACUM

Cum te înțelegi cu tenul tău?

De fiecare dată când te uiți în oglindă ai tendința să îți duci mâna la față, în special la nas, ca să storci micile și deranjantele puncte negre. Acestea apar, cu precădere, pe zona T, adică pe frunte, barbă și nas, deoarece pielea produce mai mult sebum în acele locuri. Să încerci să scapi singur de punctele negre este o rutină neplăcută și chiar nerecomandată, deoarece poate leza pielea și produce inflamații. 

 

Ceea ce poți face, în schimb, este să încerci să îți cureți tenul cu produse de calitate și, de ce nu, dacă vrei cu adevărat să faci din punctele negre o amintire, să descoperi tratamentele profesionale Avra care te scapă de ele!

În funcție de adâncimea la care peelingul chimic trebuie să acționeze asupra pielii tale, îți vom recomanda unul din trei tipuri de peeling, personalizat nevoilor tale:

Top 3 tratamente care te scapă de puncte negre, la Avra

Multe dintre tratamentele Avra au ca efect ameliorarea punctelor negre. Iată care sunt cele mai căutate tipuri de tratamentel faciale, cu efecte uimitoare asupra pielii tale, fără puncte negre.

 

1.Peeling chimic Skouras Med 

Exfolierea chimică este printre cele mai eficiente tratamente pentru ten, cu multe rezultate extraordinare, personalizate în funcție de nevoile pielii tale. După un astfel de tratament, îți vei redescoperi frumusețea, tinerețea și elasticitatea pielii. 

Peeling-ul chimic PCA Skin tratează o varietate de afecțiuni cutanate, revigorând și reîntinerind pielea. Este foarte potrivit și în cazul pielii afectate de acnee și puncte negre, în hiperpigmenare și semne post-acneice. 

Alege Peeling chimic Skouras Med, la Avra!

 

2. Zo Skin Stimulator Peel 

Trei acizi diferiți, cu proprietăți benefice pentru piele, acționează împreună în vederea regenerării celulare: 10% acid salicilic, 10% acid lactic, 10% acid citric. Zo Skin Stimulator Peel ajută în exfolierea blândă a straturilor superioare ale pielii, fiind un tratament ideal în abordarea problemelor pielii grase și acneice. La finalul tratamentului, vei scăpa de acnee, pori dilatați, puncte negre, pete pigmentare și linii fine, iar pielea ta va căpăta un aspect tânăr, revigorat. 

Alege Zo Skin Stimulator Peel , la Avra!

 

Programează-te acum!

3. PCA Skin Oxygenating Trio

Această terapie antioxidantă stimulează metabolismul pielii și o purifică. Tratamentul te scapă de punctele negre și este foarte indicat când ai un ten predispus la apariția coșurilor, congestionat și încărcat. 

Fără să fie un peeling, acest tratament poate fi folosit în pauzele dintre ședințele de peeling chimic și stimulează oxigenarea straturilor pielii. 

Cu ajutorul PCA Skin Oxygenating Trio, pielea ta va trece printr-o regenerare celulară, efectele mediului înconjurător asupra pielii tale vor fi vizibil reduse, iar tenul tău va căpăta elasticitate și strălucire. 

Alege PCA Skin Oxygenating Trio, la Avra!

 

O piele fără puncte negre se îngrijește și acasă

...cu Sistemul ZO - Complexion Clearing Program

După un tratament realizat în mod profesional la Avra Aesthetic Institute, îngrijirea pielii continuă și acasă, devenind misiunea ta personală. Dacă vrei să scapi de puncte negre, pe termen cât mai lung, este important să utilizezi o gamă de produse de top care curăță și destupă porii. 

Sistemul ZO - Complexion Clearing Program reduce cantitatea de sebum de la nivelul pielii, exfoliază celulele moarte și repară pielea deterioară. 

Încearcă și tu produsele ZO!

Welcome to AVRA - The Home of Beauty

Întrebări frecvente

Este peeling-ul chimic eficient în tratarea punctelor negre?

Da! Avra Aesthetic Institute îți pune la dispoziție mai multe tipuri de peeling-uri, cu ajutorul cărora vei scăpa de multe probleme ale tenului, printre care și de puncte negre și coșuri. Efectul peeling-ului chimic este cel de exfoliere superficială, lăsând pielea mai sănătoase și mai frumoasă, la finalul tratamentului.

Există produse de îngrijire a tenului care să te ajute în lupta cu punctele negre?

Dincolo de tratamentele profesionale care pot rezolva problema punctelor negre, îngrijirea se continuă și acasă, cu ajutorul produselor care purifică pielea și reduc eficient cantitatea de sebum.

Sunt dureroase tratamentele necesare eliminării punctelor negre?

Nu. Dincolo de o posibilă senzație de disconfort, pe moment, tratamentele destinate deblocării porilor și purificării tenului nu sunt dureroase. În plus, ele vin la pachet cu o serie de alte beneficii pentru ten: rejuvenare, hidratare, strălucire.

Care este costul tratamententelor?

Prețul unui ședințe pornește de la 460 lei și poate ajunge la 720 lei, în funcție de tipul de tratament. Lista de prețuri completă Avra Institute poate fi găsită AICI. Te așteptăm la Avra Institute pentru a afla împreună ce tip de tratament ți se potrivește!

×