Regulament campanie aniversara AVRA – SONIA ARGINT IONESCU

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

┬áAVRA 1 year anniversary – Sonia Ionescu

ORGANIZATA IN PERIOADA 05 -08 Noiembrie 2018

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Organizatorul Campaniei Promo╚Ťionale ÔÇ×AVRA 1 year anniversaryÔÇŁ (denumit─â ├«n continuare ÔÇ×CampaniaÔÇŁ) este societatea SC AVRA ESTETIC SRL, persoan─â juridic─â rom├ón─â, cu sediul ├«n Bucure╚Öti, Str Paris nr 61A, et 1, ap 3, sect 1, ├«nmatriculat─â la Registrul Comertului sub nr. J40/15993/07.12.2016, av├ónd codul unic de ├«nregistrare RO36810130, denumit─â ├«n continuare “Organizatorul“.

Campania se va derula conform prevederilor prezentului Regulament Oficial (├«n cele ce urmeaz─â “Regulamentul”), fiind obligatoriu pentru to╚Ťi Participan╚Ťii. Organizatorul ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desf─â╚Öur─ârii Campaniei, av├ónd obliga╚Ťia de a anun╚Ťa publicul ├«n mod oficial, ├«n aceea╚Öi manier─â ├«n care a fost f─âcuta ╚Öi informarea ini╚Ťial─â. Astfel de modific─âri vor fi f─âcute publice cu cel pu╚Ťin 24 de ore ├«naintea intr─ârii ├«n vigoare.

 

SECTIUNEA 2. TEMEIUL LEGAL

Campania este organizat─â ├«n conformitate cu prevederile Ordonan╚Ťei Guvernului nr. 99/2000, privind comercializarea produselor ╚Öi serviciilor pe pia╚Ť─â, cu modific─ârile ╚Öi complet─ârile ulterioare, precum ╚Öi cu legisla╚Ťia rom├ón─â aplicabil─â.

 

SECTIUNEA 3. LOCUL DE DESFASURARE SI DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania se desfășoară pe paginile oficiale de Facebook și Instagram ale persoanei publice Sonia Argint Ionescu, https://www.instagram.com/silversonia/ și https://www.facebook.com/sonia.argintionescu/

Campania va ├«ncepe pe data de 05 noiembrie 2018, la ora public─ârii anun╚Ťului de ├«ncepere a campaniei pe paginile oficiale de Instagram ╚Öi Facebook ale persoanei publice Sonia Ionescu, ╚Öi se va ├«ncheia pe data de 08 noiembrie, ora 23:59, denumit─â ├«n continuare ÔÇťPerioada desf─â╚Öur─ârii CampanieiÔÇŁ sau ÔÇťPerioada CampanieiÔÇŁ. Orice Participant care nu se ├«ncadreaz─â ├«n acest interval de timp nu va fi luat ├«n considerare.

C├ó╚Ötig─âtorul va fi desemnat de c─âtre Organizator ├«n cursul zilei de 09 noiembrie 2018, prin tragere la sor╚Ťi electronic─â, ╚Öi va fi anun╚Ťat ├«n cursul aceleia╚Öi zile, pe paginile oficiale de Facebook ╚Öi Instagram ale persoanei publice Sonia Argint Ionescu: https://www.instagram.com/silversonia/ ╚Öi┬áhttps://www.facebook.com/sonia.argintionescu/.

├Änainte de ├«nceperea Campaniei ╚Öi dupa ├«ncetarea ei, ├«nscrierea ├«n Campanie ╚Öi/sau ├«ndeplinirea condi╚Ťiilor men╚Ťionate ├«n Regulamentul Oficial nu confer─â dreptul de a participa la Campanie.

 

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este deschis─â particip─ârii tuturor persoanelor fizice, cu domiciliul/re┼čedin┼úa ├«n Rom├ónia, cu v├órsta de minimum 18 ani (├«mplini┼úi p├ón─â la data ├«nceperii Campaniei), care respect─â termenii ┼či condi┼úiile prezentului Regulament Oficial (denumite ├«n continuare ÔÇ×Participan┼úiiÔÇŁ).

Nu pot participa la aceasta Campanie angaja╚Ťii Organizatorului, ai companiilor colaboratoare la aceast─â Campanie, ┬á╚Öi nici rudele pana la gradul IV inclusiv ale acestora.

Participarea la aceast─â Campanie implic─â cunoa┼čterea ┼či acceptarea integral─â, expres─â ┼či neechivoc─â a prezentului Regulament.

 

SECTIUNEA 5. REGULAMENTUL CAMPANIEI

Regulamentul este disponibil oric─ârui solicitant, ├«n mod gratuit, pe ├«ntreaga durat─â a Campaniei, ├«n oricare dintre urm─âtoarele modalit─â╚Ťi:

 

 1. în format electronic la adresa https://avrainstitute.ro/regulament-campanie-aniversara-avra-sonia-argint-ionescu
 2. ├«n urma unei solicit─âri scrise, trimise la sediul Organizatorului, men╚Ťionat la Sectiunea 1 de mai sus.

Organizatorul ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a modifica ╚Öi/sau completa Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda ╚Öi/sau ├«nceta ╚Öi/sau ├«ntrerupe desf─â╚Öurarea Campaniei, cu condi╚Ťia ├«n╚Ötiin╚Ť─ârii prealabile a Participan╚Ťilor, cu privire la orice modificare a vreuneia din prevederile acestuia, f─âr─â drept de compensare. Orice modificare de acest fel va fi adus─â la cuno╚Ötin╚Ť─â Participan╚Ťilor cuprinz├ónd ╚Öi motivele aferente, prin aceea╚Öi modalitate ca ╚Öi Regulamentul, ├«nainte de data la care va intra ├«n vigoare respectiva modificare, prin ├«ncheierea unui act adi╚Ťional, ce va face parte integrant─â din Regulament. Orice act adi╚Ťional la Regulament va fi autentificat de un notar public.

Organizatorul nu ├«╚Öi va asuma nicio responsabilitate cu privire la cunoa╚Öterea ori necunoa┼čterea Regulamentului ╚Öi a modific─ârilor acestuia de c─âtre Participan╚Ťi, c├ót timp c├ót acestea au fost puse la dispozi╚Ťia Participan╚Ťilor.

Niciun Participant nu va putea solicita continuarea Campaniei ╚Öi nici repararea unui poten╚Ťial prejudiciu produs prin suspendarea regulamentar─â a Campaniei.

Participarea la Campanie implică cunoașterea și acceptarea integrală, expresă și neechivocă a Regulamentului.

 

SECTIUNEA 6. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania se desfășoară pe paginile oficiale de Facebook si Instagram ale persoanei publice Sonia Argint Ionescu, https://www.instagram.com/silversonia/ și https://www.facebook.com/sonia.argintionescu/

 

Pentru a participa la campanie, Participan╚Ťii trebuie sa ├«ndeplineasc─â cumulativ urm─âtoarele cerin╚Ťe:

 • S─â de╚Ťin─â un cont de utilizator ├«n re╚Ťeaua Instagram (http://instagram.com) sau Facebook (https://www.facebook.com) cu nume ╚Öi prenume reale;
 • S─â urm─âreasca pagina de Instagram AVRA Aesthetic Institute http://instagram.com/avrainstitute/┬ásau pagina de Facebook AVRA Aesthetic Institute https://www.facebook.com/avrainstitute/;
 • S─â lase un comentariu, la anun╚Ťul de campanie postat pe pagina oficial─â de Instagram a persoanei publice Sonia Argint Ionescu,┬áhttps://www.instagram.com/silversonia/ sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/sonia.argintionescu/, ├«n care s─â povesteasc─â care este cea mai frumoas─â ╚Öi intens─â experien╚Ť─â din ultimul an sau cel mai curajos lucru f─âcut.

Anun╚Ťul de campanie publicat ├«n data de 05 noiembrie 2018, pe paginile oficiale de Facebook ╚Öi Instagram ale persoanei publice Sonia Argint Ionescu este:

ÔÇťMai este doar foarte pu╚Ťin p├ón─â se ├«ncheie ╚Öi anul acesta! Nici nu ╚Ötiu cum a trecutÔÇŽ ╚Öi asta pentru c─â a fost mai plin dec├ót ├«mi puteam imagina. Cu de toate!

Cea mai frumoas─â amintire de anul acesta? Cu siguran╚Ť─â vacan╚Ťa din ianuarie, c├ónd am schiat pentru prima dat─â ├«mpreun─â cu b─âie╚Ťii no╚Ötri. O experien╚Ť─â de 10 ori mai frumoas─â dec├ót ├«mi puteam imagina. Datorit─â lor am c─âp─âtat mai mult curaj ╚Öi mi-am trecut peste teama de acest sport. Le sunt recunosc─âtoare. ├Änc─â o dovad─â c─â evolu─âm ├«mpreun─â ╚Öi c─â avem at├ót de multe de ├«nv─â╚Ťat chiar de la copiii no╚Ötri!

Pentru tine care a fost cel mai frumos moment al anului? Te invit s─â faci acest exerci╚Ťiu ╚Öi s─â r─âspunzi la ├«ntrebare.

Vei intra astfel ├«n concursul prin care po╚Ťi c├ó╚Ötiga un Gift Card ├«n valoare de 600 lei, pentru tratamente faciale sau corporale non-invazive, oferit de catre┬á @AvraInstitute, ├«n Bucure╚Öti.

Ce trebuie s─â faci?
ÔÇó Follow @avrainstitute
ÔÇó Las─â un comentariu cu cea mai intens─â experien╚Ť─â din ultimul an sau┬ácel mai curajos lucru pe care l-ai f─âcut,┬áp├ón─â joi, 08.11.2018,┬áorele 23:59

Regulamentul concursului poate fi găsit aici: https://avrainstitute.ro/regulament-campanie-aniversara-avra-sonia-argint-ionescu

#avrainstitute #thefutureofbeauty #avraanniversary #celebrateeachyear #noninvasivebeauty #doNOW #doer #D

ÔÇť

Data limită de participare la Campanie este joi, 08 noiembrue 2018, ora 23:59. După această oră, niciun comentariu nu va mai fi luat in considerare pentru inscriere.      

Un utilizator al unui cont de Instagram sau Facebook se poate înscrie o singură dată în cadrul Campaniei, pe pagina de Instagram sau Facebook. În cazul în care același utilizator se înscrie de mai multe ori, doar prima înregistrare va fi considerată validă, restul înregistrărilor urmând a fi șterse de către Organizator pe perioada desfășurării Campaniei ori neluate în calcul în cazul în care la momentul extragerii același utilizator este selectat de mai multe ori.

Un Participant poate fi descalificat (prin op╚Ťiunea de ╚Ötergere a informa╚Ťiilor publicate de c─âtre acesta) ├«n orice moment al desf─â╚Öur─ârii Campaniei dac─â Organizatorul observ─â orice fel de comportament considerat a fi ├«n neconcordan╚Ť─â cu Campania ╚Öi cu Regulamentul. ├Änscrierea ├«n Campanie este considerat─â o acceptare implicita a Regulamentului ╚Öi prezumtia ca orice date cu privire la Participant sunt adevarate ╚Öi corecte.

├Än cazul descoperirii oric─âror neconcordan╚Ťe referitoare la cele de mai sus, Organizatorul va considera respectiva participare ca fiind invalid─â.

 

SECTIUNEA 7. PREMIILE SI VALOARE PREMIILOR

├Än cadrul acestei Campanii Organizatorul acord─â, prin tragere la sor╚Ťi electronic─â, un premiu const├ónd ├«ntr-un ÔÇťGift Card AVRA Aesthetic InstituteÔÇŁ, ├«n valoare de 600 lei. Valoarea Gift Card-ului poate fi folosit─â pentru servicii ├«n cadrul AVRA Aesthetic Institute, din Bucure╚Öti, Str. Paris 61 A, etaj 1. Valabilitatea Gift Card-ului este de 1 an de zile de la data ├«n care intr─â ├«n posesia c├ó╚Ötig─âtorului.

C├ó╚Ötig─âtorul nu are posibilitatea ╚Öi nici dreptul de a cere modificarea caracteristicilor premiului ╚Öi nici acordarea contravalorii ├«n bani a premiului. Premiul acordat nu poate fi folosit pentru achizi╚Ťionarea de produse. C├ó╚Ötig─âtorul este singurul beneficiar al premiului atribuit ╚Öi nu poate ceda drepturile asupra premiului c├ó╚Ötigat unei alte persoane.

├Än cazul refuzului vreunui poten╚Ťial C├ó╚Ötig─âtor de a beneficia de premiu (prin refuzul unui C├ó╚Ötig─âtor ├«nsemnand ca respectivul C├ó╚Ötig─âtor nu dore╚Öte s─â intre ├«n posesia premiului), acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului.

Refuzul de a primi premiul trebuie s─â fie expres exprimat ├«n termen de maximum 3 zile de la data la care Organizatorul l-a ├«n╚Ötiin╚Ťat pe C├ó┼čtig─âtor de c├ó╚Ötigarea premiului. Dac─â poten╚Ťialul C├ó╚Ötig─âtor nu-╚Öi manifest─â nicio op╚Ťiune ├«n acest termen, premiul se atribuie rezervei, dac─â sunt ├«ndeplinite ╚Öi de aceast─â dat─â condi╚Ťiile de validitate de c─âtre c├ó┼čtig─âtorul rezerv─â.

├Än cazul ├«n care C├ó╚Ötig─âtorul premiului este o persoan─â lipsit─â de capacitate de exerci╚Ťiu, (persoane ce nu au capacitate de exerci┼úiu – neincluz├ónd minoritatea) aceasta este ├«ndrept─â╚Ťit─â s─â intre ├«n posesia premiului numai prin intermediul curatorului legal, incluz├ónd semnarea de c─âtre curator a unei declara╚Ťii, dac─â este cazul, potrivit legii, prin care Organizatorul este absolvit de orice r─âspundere decurg├ónd din acordarea premiului respectiv, precum ╚Öi de plata oric─âror daune sau preten╚Ťii de orice natur─â, legate de premiu ╚Öi de participarea persoanei respective la Campanie.

 

SECTIUNEA 8. TRAGEREA LA SORTI SI DESEMNAREA CASTIGATORILOR

C├ó╚Ötig─âtorul va fi desemnat de c─âtre Organizator ├«n cursul zilei de 09 noiembrie, prin tragere la sor╚Ťi electronic─â ╚Öi va fi anun╚Ťat ├«n aceea╚Öi zi, pe paginile de Instagram si Facebook ale persoanei publice┬á Sonia Argint Ionescu,┬áhttps://www.instagram.com/silversonia/ ╚Öi┬áhttps://www.facebook.com/sonia.argintionescu/.

La tragerea la sorţi participă toate înscrierile valide realizate în Perioada desfășurării Campaniei.

Pentru premiu va fi extras un C├ó╚Ötig─âtor ╚Öi 3 rezerve. ├Än cazul ├«n care C├ó┼čtig─âtorul nu poate fi anun┼úat sau nu poate fi validat ├«n termenele ┼či ├«n condi┼úiile stipulate la Sec╚Ťiunea 9 a Regulamentului, de mai jos, se va apela la prima rezerv─â, ├«n ordinea extragerii ┼či se va urma aceea┼či procedura de anun┼úare ┼či validare. Dac─â se parcurge procedura pentru toate rezervele ┼či nu se finalizeaz─â corect validarea nici pentru ultima rezerv─â, premiul respectiv nu va mai fi acordat, acesta r─âm├ón├ónd ├«n posesia Organizatorului.

Numele si prenumele c├ó┼čtig─âtorului validat ╚Öi premiul c├ó┼čtigat va fi publicat la data valid─ârii c├ó┼čtig─âtorului, printr-un comentariu la postarea destinata anuntarii castigatorului pe paginile persoanei┬ápublice Sonia Argint Ionescu,┬áhttps://www.instagram.com/silversonia/ ╚Öi┬áhttps://www.facebook.com/sonia.argintionescu/.

 

SECTIUNEA 9. ANUNTAREA SI VALIDAREA CASTIGATORILOR. ACORDAREA PREMIILOR

Anun╚Ťarea c├ó╚Ötig─âtorului

Anun╚Ťarea c├ó┼čtigatorului se va face ├«n data de 09 noiembrie 2018,┬á pana la ora 23:59, printr-un mesaj care se va afi╚Öa pe paginile persoanei┬ápublice Sonia Argint Ionescu,┬áhttps://www.instagram.com/silversonia/ ╚Öi┬áhttps://www.facebook.com/sonia.argintionescu/. Ca╚Ötig─âtorul va fi informat ├«n leg─âtura cu premiul c├ó┼čtigat ┼či procedura de validare.

Validarea câștigătorului

Câștigătorul va avea la dispozitie 3 zile lucrătoare să furnizeze Organizatorului următoarele informatii, pentru a  validare: numele complet, vârsta, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail, prin intermediul unui mesaj direct pe paginile persoanei publice Sonia Argint Ionescu, https://www.instagram.com/silversonia/ și https://www.facebook.com/sonia.argintionescu/.

Validarea c├ó╚Ötigatorului se va face de c─âtre Organizator. Copia buletinului/c─âr┼úii de identitate este necesar─â pentru ├«ndeplinirea formalit─â┼úilor legale impuse de Codul Fiscal cu privire la plata impozitelor veniturilor c├ó┼čtigate din premii.

Procedura de validare a rezervelor este aceea┼či cu procedura de validare a C├óstigatorului. ├Än cazul ├«n care C├ó┼čtig─âtorul nu poate fi anun┼úat sau nu poate fi validat ├«n termenele ┼či ├«n condi┼úiile prezentului Regulament, se va apela la prima rezerv─â a C├ó┼čtig─âtorului respectiv, ├«n ordinea extragerii ┼či se va urma aceea┼či procedura de anun┼úare ┼či validare. ┬áDac─â se parcurge procedura pentru toate rezervele ┼či nu se finalizeaz─â corect validarea nici pentru ultima rezerv─â, premiul respectiv nu va mai fi acordat, acesta r─âm├ón├ónd ├«n posesia Organizatorului.

Acordarea premiilor

Premiul este acordat Câștigătorului de către Organizator.

C├ó╚Ötig─âtorul ├«╚Öi poate ridica premiul, ├«n termen de maximum 30 de zile de la validare, de luni p├ón─â vineri ├«ntre orele 10:00-18:00 de la sediul SC AVRA ESTETIC SRL, Str Paris nr 61A, et 1, ap 3, sect 1, Bucure╚Öti. Premiul va fi ├«nm├ónat numai ├«n baza unui act de identitate, semn├óndu-se un proces verbal de predare-primire a premiului ce va cuprinde pe l├óng─â datele de identificare ale c├ó┼čtig─âtorului, premiul c├ó┼čtigat, o declara┼úie pe proprie r─âspundere a C├ó┼čtig─âtorului, ├«n sensul c─â ├«ndepline┼čte condi┼úiile de participare impuse de Regulament, data pred─ârii premiului ┼či semn─âtura acestuia.

La solicitarea C├ó╚Ötig─âtorului, premiul va fi expediat prin curier la adresa din cartea de identitate, sau alta adresa specificata de catre C├ó╚Ötig─âtor ├«n momentul anun┼ú─ârii lui. Expedierea premiului se va realiza ├«n maximum 30 de zile lucr─âtoare de la data valid─ârii C├ó╚Ötig─âtorului ╚Öi comunic─ârii adresei de expedi╚Ťie, nota de livrare ╚Ťin├ónd loc de process verbal predare-primire

Participantul la Campanie, desemnat C├ó╚Ötig─âtor ├«n urma tragerii la sor╚Ťi, care refuz─â sau care nu ├«ndepline┼čte condi┼úiile prev─âzute de Regulament pierde ├«n mod automat calitatea de C├ó┼čtig─âtor ┼či nu poate intra ├«n posesia premiului.

├Än cazul ├«n care, ├«n baza prevederilor prezentului Regulament, premiul nu se poate acorda, acesta va r─âm├óne la dispozi╚Ťia Organizatorului, care poate dispune de el cum consider─â de cuviin╚Ť─â.

 

SECTIUNEA 10. ERORI, COMUNICARI PUBLICITARE NECORESPUNZATOARE

Participantul r─âspunde personal pentru orice consecin╚Ťe directe sau indirecte ce pot ap─ârea ca urmare a post─ârii unor comentarii sau imagini inadecvate sau f─âr─â drepturi de autor pe re╚Ťelele Facebook.com sau Instagram.

SECTIUNEA 11. TAXE SI IMPOZITE

Organizatorul se oblig─â s─â calculeze, sa re╚Ťin─â ┼či s─â vireze impozitul datorat pentru veniturile ob┼úinute de c─âtre c├ó┼čtig─âtor prin primirea Premiului Campaniei, ├«n conformitate cu dispozi┼úiile Codului Fiscal legea 227/ 2015 cu modific─ârile ├«n vigoare.

Organizatorul nu va avea nici o răspundere faţă de eventualele cheltuieli suplimentare suportate de către participant în legătură cu această Campanie.

SECTIUNEA 12. RASPUNDEREA ORGANIZATORULUI

Organizatorul Campaniei va acorda premiul unuia dintre Participanţii care au luat parte la Campanie, în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

Organizatorul se oblig─â sa calculeze, s─â re╚Ťina ╚Öi s─â vireze impozitul (taxele fiscale) aferent veniturilor ob╚Ťinute de c─âtre C├óstigator din premiul Campaniei, ├«n conformitate cu prevederile Legii nr. 227/ 2015 privind Codul fiscal.

├Än eventualitatea unei dispute asupra validit─â╚Ťii unei ├«nscrieri ├«n cadrul acestei Campanii, decizia Organizatorului este definitiv─â.

Eventualele contesta╚Ťii pot fi transmise c─âtre Organizator in termen de doua zile lucr─âtoare din momentul anun╚Ť─ârii c├ó╚Ötig─âtorului pe adresa de e-mail contact@avrainstitute.ro. Orice contesta╚Ťii sosite dupa aceast─â dat─â nu vor fi luate ├«n considerare. Organizatorul va raspunde acestor contesta┼úii ├«n termen de maximum dou─â zile lucratoare de la primirea acestora.

├Än cazul ├«n care Organizatorul constat─â c─â un C├ó┼čtig─âtor nu a ├«ndeplinit ┼či/sau nu a respectat condi┼úiile stipulate de prezentul Regulament Oficial, Organizatorul ├«┼či rezerv─â dreptul de a suspenda oric├ónd drepturile ┼či beneficiile ce revin c├ó┼čtig─âtorului, f─âr─â ca Organizatorul s─â datoreze vreo desp─âgubire sau plat─â respectivului c├ó┼čtig─âtor. ├Än cazul ├«n care Organizatorul constat─â asemenea situa┼úii dup─â ce premiul a fost deja acordat, respectivul c├ó┼čtig─âtor va restitui Organizatorului valoarea premiului ┼či cheltuielile aferente suportate de Organizator ├«n leg─âtur─â cu aceasta.

Organizatorul nu are nici o obliga┼úie de a ├«ntre┼úine coresponden┼úa cu solicitan┼úii unor revendic─âri nec├ó┼čtig─âtoare ce apar ulterior acord─ârii efective a premiilor oferite ├«n cadrul acestei Campanii.

Organizatorul nu ├«┼či asum─â responsabilitatea pentru:

 1. Imposibilitatea C├ó┼čtig─âtorului de a intra ├«n posesia premiului dorit;
 2. Reclama╚Ťiile referitoare la premiul ca╚Ötigat, ulterioare momentului semn─ârii procesului verbal de predare – primire nu vor fi luate ├«n considerare de c─âtre Organizator;
 3. Situa╚Ťiile ├«n care anumite persoane ├«nscrise ├«n Campanie sunt ├«n incapacitate de a participa par╚Ťial sau integral, la Campanie, dac─â aceasta incapacitate se datoreaza unor circumstante aflate in afara controlului pe care Organizatorul il poate in mod rezonabil exercita.

Organizatorul ├«┼či rezerv─â dreptul de a verifica ┼či monitoriza modul ├«n care se desf─â┼čoar─â ├«nscrierile ├«n Campanie. ├Än cazul ├«n care se observ─â anumite tentative de fraud─â, ├«nscrierile respective vor fi anulate.

Organizatorul ├«┼či rezerv─â dreptul de a exclude definitiv orice persoan─â participant─â ├«n Campanie care, prin comportamentul fraudulos, afecteaz─â bunul mers al Campaniei.

Organizatorul este îndreptăţit să ia toate măsurile necesare în caz de tentativă de fraudă, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii. Orice intenţie de influenţare a rezultatelor Campaniei va avea ca rezultat eliminarea din Campanie. Organizatorul are dreptul de a cere urmărirea în instanţă a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

Participantii accepta cu titlu definitiv toate deciziile adoptate de Organizator ├«n privinta C├ó┼čtig─âtorului, precum ┼či a calendarului extragerii sau a altor schimbari legate de implementarea acesteia.

 

SECTIUNEA 13. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin ├«nscrierea la Campanie, Participan╚Ťii sunt de acord cu prevederile Regulamentului ╚Öi sunt de acord c─â, ├«n cazul ├«n care vor c─â╚Ötiga, numele ╚Öi localitatea de re╚Öedin╚Ť─â s─â fie facute publice ╚Öi folosite ├«n scopuri publicitare, far─â alte obliga╚Ťii sau pl─â╚Ťi.

Organizatorul se oblig─â s─â respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protec╚Ťia datelor personale ale Participan╚Ťilor stocate pe durata Campaniei ╚Öi ulterior acesteia. Ca atare, Organizatorul se angajeaz─â s─â p─âstreze confiden╚Ťialitatea datelor personale ale Participan╚Ťilor la Campanie ╚Öi s─â le utilizeze conform legislatiei ├«n vigoare.

Participantilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea 677/2001 privind protec╚Ťia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi libera circulatie a acestor date ╚Öi ├«n special cele cu privire la:

 1. dreptul de acces la date potrivit caruia orice persoan─â vizat─â are dreptul de a ob╚Ťine de la Organizator, la cerere ╚Öi ├«n mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ├«i privesc sunt sau nu sunt prelucrate de catre Organizator;
 2. dreptul de opozi╚Ťie potrivit caruia persoana vizat─â are dreptul de a se opune ├«n orice moment, din motive intemeiate ╚Öi legitime legate de situa╚Ťia sa particular─â, ca datele care o vizeaz─â s─â fac─â obiectul unei prelucrari, cu excep╚Ťia cazurilor ├«n care exist─â dispozi╚Ťii legale contrare;
 3. dreptul de interven╚Ťie asupra datelor potrivit c─âruia orice persoana vizat─â are dreptul de a ob╚Ťine de la Organizator, la cerere ╚Öi ├«n mod gratuit:
 4. dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a caror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;
 5. dupa caz, transformarea în date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
 6. realizarea notific─ârii c─âtre ter╚Ťe persoane carora le-au fost dezvaluite datele, a oricarei opera╚Ťiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca o asemenea notificare nu se dovede╚Öte imposibil─â sau nu presupune un efort dispropor╚Ťionat fat─â de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 

SECȚIUNEA 14. ÎNCETAREA/ÎNTRERUPEREA CAMPANIEI

Campania poate ├«nceta ├«nainte de termen, ├«n cazul producerii unui eveniment ce constituie for╚Ť─â major─â sau caz fortuit, ├«n acceptiunea art. 1351 si 1352 din Codul Civil.

Campania mai poate ├«nceta ├«nainte de implinirea perioadei stabilite, ori poate fi suspendat─â oric├ónd ├«n baza liberei deciziii a Organizatorului, cu condi╚Ťia ca acesta s─â comunice ├«n prealabil o astfel de situa╚Ťie.

Dac─â un eveniment de for┼ú─â major─â, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de voin╚Ťa sa, ├«mpiedic─â sau ├«nt├órzie total sau par╚Ťial executarea Regulamentului ╚Öi continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de r─âspunderea privind ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor sale pentru perioada ├«n care aceast─â ├«ndeplinire va fi ├«mpiedicat─â sau ├«nt├órziat─â, conform art. 1082 si 1083 Codul Civil. ├Än cazul ├«n care invoc─â for╚Ťa major─â, Organizatorul este obligat s─â comunice existenta acestuia Participantilor la Campanie, ├«n termen de maxim 10 (zece) zile lucratoare de la aparitia cazului de for┼ú─â major─â.

SECTIUNEA 15. LITIGII

Eventualele litigii ap─ârute ├«ntre Organizator ╚Öi Participan┼úii la Campanie se vor rezolva pe cale amiabil─â. ├Än cazul ├«n care orice Participant are de semnalat un incident ├«n legatura cu desf─â╚Öurarea Campaniei, ├«nainte de orice ac╚Ťiune ├«n justi╚Ťie sau procedura contencioasa ├«n fata oric─ârei autorit─â╚Ťi publice, acesta se va adresa Organizatorului cu o sesizare/reclama╚Ťie ├«n acest sens, ├«n form─â scrisa. Organizatorul, care este r─âspunzatoar de implementarea Campaniei,┬á va formula un r─âspuns scris la sesizarea/reclama╚Ťia ├«naintata ├«n termen de 10 (zece) zile lucr─âtoare de la primirea sesiz─ârii/reclam╚Ťiei.

├Än cazul ├«n care solu╚Ťionarea amiabil─â nu va fi posibil─â, litigiile vor fi solu╚Ťionate de instan╚Ťele judec─âtore╚Öti rom├óne competente material de la sediul Organizatorului.

Eventualele reclama╚Ťii legate de derularea Campaniei se pot trimite pe adresa Organizatorului ├«n termen de maxim 2 zile de la data ├«ncetarii Campaniei. Dup─â expirarea acestui termen, Organizatorul nu va mai lua ├«n considerare nicio reclama╚Ťie.

SECTIUNEA 16. CLAUZE FINALE

Deciziile Organizatorului privind Campania sunt finale ┼či aplicabile tuturor Participan┼úilor.

În cazul neacordarii, premiul neacordat va rămâne în posesia Organizatorului, care poate dispune liber de acestea în maniera pe care o va considera necesară sau potrivită intereselor sale.

Organizatorul este ├«ndrept─â╚Ťit s─â ia toate m─âsurile necesare ├«n caz de tentativ─â de fraud─â a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile pe care le implic─â organizarea ╚Öi desf─â╚Öurarea Campaniei.

S.C. AVRA ESTETIC SRL,

Reprezentata prin Marios Skouras Stravoravdis

×