Strălucire recâștigată

Strălucire recâștigată

În mod ideal, atunci când vă întoarceți din vacanța de vară vă simțiți și arătați odihniți și relaxați, cu tenul strălucitor, după ce ați petrecut timpul în aer liber, ați dormit până târziu și v-ați lăsat pielea mângâiată de soare.

Cu toate acestea, de cele mai multe ori, pe măsură ce se apropie toamna, ceea ce vedeți în oglindă este o piele ternă, pori încărcați, pete pigmentare care nu erau acolo înainte de vacanța pe plajă, precum și linii fine. Odată ce entuziasmul pentru bronzul perfect își pierde din putere,  veți observa, de asemenea, că pielea se simte deshidratată și uscată.

Ce puteți face pentru a vă întoarce la pielea perfectă? Hidratați-vă, mâncați fructe proaspete și legume, includeți în dietă proteine ​​de înaltă calitate și grăsimi sănătoase, reveniți la exercițiile fizice și programați un tratament non-invaziv cu rezultate rapide și vizibile … în pauza de prânz.

  • Tratamentul de lifting non-invaziv și rejuvenare facială BTL Exilis Elite este cea mai rapidă soluție, în orice anotimp. O sesiune scurtă, concentrată pe zonele feței care necesită atenție, va stimula producerea naturală de colagen și elastină . Efectele vor fi vizibile după prima sesiune: îmbunătățirea texturii pielii și a volumului feței, reducerea liniilor fine și a ridurilor și un ten care arată sănătos și întinerit.
  • Dacă simțiți că pielea dumneavoastră este deshidratată și încărcată- cum se întâmplă deseori  după zborurile lungi înapoi spre casă – tratamentul facial Jet Peel va curăța, va exfolia ușor, va hidrata profund și apoi vă va infuza pielea cu ceea ce are nevoie cel mai mult pentru a arăta mai bine: vitamine, peptide sau acid hialuronic. Iar jetul puternic de apă salină și aer, la viteză supersonică, este răcoritor, relaxant, reconfortant.
  • Toamna este sezonul perfect pentru a încerca un peeling chimic, ca tratament perfect de regenerare facială. Soluțiile avansate pentru peeling chimic PCA SKIN au formule diferite pentru diferite tipuri de piele și probleme ale acestuia, terapeutul AVRA recomandând unul potrivit pentru nevoile dumneavoastră unice, în urma unei evaluări a pielii. Rezultatul tratamentului? O piele netedă și strălucitoare și un ten uniform.
    Stabiliți-vă o întâlnire pentru a discuta problemele legate de pielea dumneavoastră și permiteți medicilor și esteticienilor să vă recomande cele mai bune opțiuni de tratament.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.