AVRA INSTITUTE ȚI-A PREGĂTIT
CÂTEVA SUPRIZE...

Ai multe planuri vara aceasta și îți dorești să arăți perfect în fiecare moment? Iar dacă asta s-ar putea întâmpla rapid și fără să treci prin etape complicate ar fi minunat Avra Institute este soluția! Specialiștii în estetică te așteaptă cu cele mai bune tratamente minim-invazive, special create ca să răspundă nevoilor tale, fără să-ți dea prea multe bătăi de cap.

Surprize...

Până ți le dezvăluim, iată de ce nu ar trebui să amâni un tratament minim-invaziv:

✔️ Nu implică tăieturi, răni, durere: spre deosebire de tratamentele chirurgicale, care se fac doar cu ajutorul bisturiului, cele minim-invazive nu sunt agresive cu pielea ta. Ca atare, tratamentele minim-invazive provoacă un disconfort minim, nefiind vorba despre durere.  

✔️ Sunt rapide și eficiente: poți strecura, în programul tău încărcat, de zi cu zi, și câte o ședință de tratament la Avra. În general, aceasta nu durează mai mult de o oră. 

✔️ Nu este necesară perioadă de recuperare: tratamentele minim-invazive îți permit să îți reiei imediat activitățile, fără spitalizare și fără daune sau urme care ar necesita recuperare ulterioară.

imagine-0001

Injectare acid hialuronic buze

Soluția ideală pentru buze pline, cu volum redefinit și frumos conturate.

Află mai multe și programează-te acum!

̶2̶6̶0̶ ̶E̶u̶r̶  200 Eur

Programează-te acum!

Injectare toxină botulinică – 3 zone

Scapă de ridurile de expresie și dă un aspect rejuvenat pielii. Toxina botulinică este un aliat de încredere în reducerea ridurilor de pe frunte, a celor de încruntare, precum și a ridurilor fine din jurul ochilor.

Află mai multe și fă-ți o programare!

 ̶3̶0̶0̶ ̶E̶u̶r̶  250 Eur

Programează-te acum!

Closeup of female doctor making injections in armpit against hyperhidrosis for man

Tratament transpirație excesivă cu toxină botulinică

Toxina botulinică te poate ajuta să scapi și de transpirație excesivă. Solicită acum o programare și spune NU urmelor vizibile cauzate de transpirație și mirosurilor neplăcute.

̶3̶9̶0̶ ̶E̶u̶r̶  300 Eur

Programează-te acum!

Lipoliză injectabilă PB Serum

Te ajută în lupta cu grăsimea localizată și reduce uniform țesutul adipos, pe zonele de tratament.

Află mai multe și programează-te! Acum ai ocazia să elimini depozitele de grăsime care nu răspund la dietă și sport, la preț redus.

̶3̶5̶0̶ ̶E̶u̶r̶  270 Eur

Programează-te acum!

PRP sau terapia vampir

Tratamentul anti-aging revoluționar care îți revitalizează pielea și îi redă strălucirea naturală. Terapia PRP reprezintă injectarea cu plasmă îmbogățită cu trombocite proprii. Dermatologii Avra folosesc cu succes acest tratament împotriva ridurilor, regenerării pielii și a părului.

̶1̶9̶0̶ ̶E̶u̶r̶ 120 Eur

Programează-te acum!

Bucură-te de oferta verii @AVRA până la data de 31 august 2021.