BTL ExilisÔäó

BTL ExilisÔäó este o un echipament inovator, premiat, care folose╚Öte o combina╚Ťie de tehnologii pe baz─â de unde de radiofrecven╚Ť─â ╚Öi ultrasunete. Acesta poate fi aplicat pe orice suprafa╚Ť─â a corpului sau a fe╚Ťei, stimul├ónd produc╚Ťia de colagen ╚Öi elastin─â, care contribuie la rec─âp─âtarea fermit─â╚Ťii pielii, reduc├ónd, simultan, ridurile. Tratamentele de lifting non-invaziv ╚Öi rejuvenare Exilis EliteÔäó sunt recunoscute ca alternativ─â cu rezultate extraordinare, f─âr─â durere, f─âr─â s├óngerare, la liftingurile faciale chirurgicale.

BTL ExilisÔäó stimuleaz─â, cu ajutorul tehnologiei combinate de unde de radiofrecven╚Ť─â ╚Öi ultrasunete, produc╚Ťia de colagen ╚Öi elastin─â, ├«mbun─ât─â╚Ťind nivelul existent de colagen. BTL ExilisÔäó aplic─â tehnici de ├«nc─âlzire ╚Öi r─âcire controlate, pentru a garanta p─âtrunderea energiei ad├ónc ├«n ╚Ťesuturi, f─âr─â durere. Alternarea nivelurilor de intensitate ╚Öi r─âcire pe durata tratamentului permite terapeutului tratarea ╚Ťesuturilor din profuzime, p├ón─â la nivelul stratului superficial de la suprafa╚Ť─â.

Tratamentul BTL ExilisÔäó este ideal ├«n cazul femeilor sau b─ârba╚Ťilor cu v├órsta ├«ntre 25 – 70+ care ├«╚Öi doresc o ├«mbun─ât─â╚Ťire estetic─â a corpului ╚Öi fe╚Ťei. Zonele recomandate pentru tratament cu aplicatorul facial includ regiunea ochilor, cea din jurul gurii, obrajilor, maxilarului, g├ótului, decolteului si m├óinilor. Pentru bra╚Ťe, picioare, genunchi, glezne, fese, abdomen ╚Öi talie se va folosi aplicatorul corporal.

Tratamentul facial BTL ExilisÔäó are ca rezultat rec─âp─âtarea fermit─â╚Ťii ╚Öi ├«ntinderea pielii, simultan cu ├«ndep─ârtarea liniilor fine ╚Öi a ridurilor, refacerea ╚Öi ridicarea ├«ntregului contur al fe╚Ťei. Pielea ├«╚Öi recap─ât─â tinere╚Ťea ╚Öi fermitatea. Exilis EliteÔäó asigur─â rezultate impresionante ├«n jurul ochilor, elimin├ónd cearc─ânele ╚Öi ├«n─âl╚Ť├ónd pleoapele.

La AVRA Aesthetic Institute personaliz─âm programele de tratament BTL ExilisÔäó pentru a garanta cele mai bune rezultate posibile, ├«n func╚Ťie de necesit─â╚Ťile dumneavoastr─â individuale. Majoritatea persoanelor au nevoie de 2 – 4 sesiuni de tratament, programate s─âpt─âm├ónal. Fiecare tratament, dedicat unei anumite zone a fe╚Ťei sau corpului dureaz─â, de obicei, 15 – 30 minute. Acesta poate varia, ├«n func╚Ťie de suprafa╚Ťa tratat─â, indica╚Ťiile de tratament, precum ╚Öi de al╚Ťi factori individuali.

Intervalul poate varia, ├«n func╚Ťie de suprafa╚Ťa tratat─â, starea sa, precum ╚Öi de al╚Ťi factori individuali. Cu toate acestea, se pot observa ├«mbun─ât─â╚Ťiri vizibile chiar ╚Öi dup─â o singur─â sesiune. Rezultatele se ├«mbun─ât─â╚Ťesc, frecvent, ├«n interval de 3 luni de la tratament.

Tratamentul nu este ├«nso╚Ťit de durere. BTL ExilisÔäó ofer─â cea mai avansat─â solu╚Ťie tehnologic─â, nechirurgical─â, pentru un tratament eficient, ├«n siguran╚Ť─â ╚Öi f─âr─â durere al fe╚Ťei. Majoritatea pacien╚Ťilor descriu senza╚Ťia de pe durata terapiei ca fiind una comparabil─â cu cea din timpul masajului cu pietre calde. Tratamentul se efectueaz─â ├«n pozi╚Ťie ├«ntins─â, astfel ├«nc├ót v─â pute╚Ťi relaxa u╚Öor pe durata procedurii.
├Äntreaga procedur─â este una non-invaziv─â ╚Öi nu necesit─â perioad─â de recuperare. Pute╚Ťi programa tratamentul pe durata pauzei de pr├ónz, ├«ntorc├óndu-v─â imediat la activit─â╚Ťile zilnice.

Lifting non-invaziv

TRATAMENTE

Aceastea trateaz─â cea mai comun─â problem─â at├ót ├«n cazul b─ârba╚Ťilor, c├ót ╚Öi al femeilor, aceea a gr─âsimii locale ÔÇ×├«nc─âp─â╚Ť├ónateÔÇť, ├«ntr-un mod rapid, eficient ╚Öi confortabil.
×