BTL EXILIS ELITE

Este o un echipament inovator, premiat, care folosește o combinație de tehnologii pe bază de unde de radiofrecvență și ultrasunete. Acesta poate fi aplicat pe orice suprafață a corpului sau a feței, stimulând producția de colagen și elastină, care contribuie la recăpătarea fermității pielii, reducând, simultan, ridurile. Tratamentele de lifting non-invaziv și rejuvenare Exilis Elite™ sunt recunoscute ca alternativă cu rezultate extraordinare, fără durere, fără sângerare, la liftingurile faciale chirurgicale.

BTL EXILIS ELITE

Exilis Elite™ este o un echipament inovator, premiat, care folosește o combinație de tehnologii pe bază de unde de radiofrecvență și ultrasunete. Acesta poate fi aplicat pe orice suprafață a corpului sau a feței, stimulând producția de colagen și elastină, care contribuie la recăpătarea fermității pielii, reducând, simultan, ridurile. Tratamentele de lifting non-invaziv și rejuvenare Exilis Elite™ sunt recunoscute ca alternativă cu rezultate extraordinare, fără durere, fără sângerare, la liftingurile faciale chirurgicale.

Tratamentul nu este însoțit de durere. Exilis Elite™ oferă cea mai avansată soluție tehnologică, nechirurgicală, pentru un tratament eficient, în siguranță și fără durere al feței. Majoritatea pacienților descriu senzația de pe durata terapiei ca fiind una comparabilă cu cea din timpul masajului cu pietre calde. Tratamentul se efectuează în poziție întinsă, astfel încât vă puteți relaxa ușor pe durata procedurii.
Întreaga procedură este una non-invazivă și nu necesită perioadă de recuperare. Puteți programa tratamentul pe durata pauzei de prânz, întorcându-vă imediat la activitățile zilnice.

Exilis Elite™ stimulează, cu ajutorul tehnologiei combinate de unde de radiofrecvență și ultrasunete, producția de colagen și elastină, îmbunătățind nivelul existent de colagen. Exilis Elite™ aplică tehnici de încălzire și răcire controlate, pentru a garanta pătrunderea energiei adânc în țesuturi, fără durere. Alternarea nivelurilor de intensitate și răcire pe durata tratamentului permite terapeutului tratarea țesuturilor din profuzime, până la nivelul stratului superficial de la suprafață.

Tratamentul Exilis Elite™ este ideal în cazul femeilor sau bărbaților cu vârsta între 25 – 70+ care își doresc o îmbunătățire estetică a corpului și feței. Zonele recomandate pentru tratament cu aplicatorul facial includ regiunea ochilor, cea din jurul gurii, obrajilor, maxilarului, gâtului, decolteului si mâinilor. Pentru brațe, picioare, genunchi, glezne, fese, abdomen și talie se va folosi aplicatorul corporal.

La AVRA Aesthetic Institute personalizăm programele de tratament Exilis Elite™ pentru a garanta cele mai bune rezultate posibile, în funcție de necesitățile dumneavoastră individuale. Majoritatea persoanelor au nevoie de 2 – 4 sesiuni de tratament, programate săptămânal. Fiecare tratament, dedicat unei anumite zone a feței sau corpului durează, de obicei, 15 – 30 minute. Acesta poate varia, în funcție de suprafața tratată, indicațiile de tratament, precum și de alți factori individuali.

Intervalul poate varia, în funcție de suprafața tratată, starea sa, precum și de alți factori individuali. Cu toate acestea, se pot observa îmbunătățiri vizibile chiar și după o singură sesiune. Rezultatele se îmbunătățesc, frecvent, în interval de 3 luni de la tratament.

Tratamentul facial Exilis Elite™ are ca rezultat recăpătarea fermității și întinderea pielii, simultan cu îndepărtarea liniilor fine și a ridurilor, refacerea și ridicarea întregului contur al feței. Pielea își recapătă tinerețea și fermitatea. Exilis Elite™ asigură rezultate impresionante în jurul ochilor, eliminând cearcănele și înălțând pleoapele.

TRATAMENTE

Aceastea tratează cea mai comună problemă atât în cazul bărbaților, cât și al femeilor, aceea a grăsimii locale „încăpățânate“, într-un mod rapid, eficient și confortabil.