BTL EXILIS ELITE

Tehnologia premiat─â Exilis EliteÔäó reprezint─â, ├«n prezent, solu╚Ťia optim─â pentru transformare corporal─â ╚Öi facial─â, ca alternativ─â non-invaziv─â ╚Öi f─âr─â durere la chirurgia plastic─â, utiliz├ónd o combina╚Ťie avansat─â de ultrasunete ╚Öi unde de radiofrecven╚Ť─â pentru tratamente de modelare corporal─â, fermitate a pielii ╚Öi re├«ntinerire facial─â.

Cu ajutorul ultrasunetelor ╚Öi a undelor de radiofrecven╚Ť─â monopolar─â cu pulsa╚Ťii continue, combinate cu un sistem de r─âcire special, aceast─â tehnologie dizolv─â celulele adipoase ╚Öi celulita, stimul├ónd, ├«n acela╚Öi timp, producerea de colagen ╚Öi elastin─â, cu rezultate vizibile ├«nc─â de la prima sesiune.

├Än timp ce dumneavoastr─â sta╚Ťi ├«ntins confortabil pe un pat, terapeutul v─â fixeaz─â pe piele un plasture special, pentru a stabili ad├óncimea la care vor fi aplicate undele de radiofrecven╚Ť─â, pentru a ob╚Ťine rezultatul dorit. Terapeutul va aplica uleiuri minerale pe suprafa╚Ťa tratat─â, ap─âs├ónd u╚Öor pe piele cu aplicatorul aparatului, cu mi╚Öc─âri circulare. Mi╚Öc─ârile speciale, tehnice, combinate cu presiunea corespunz─âtoare terapiei specifice sunt efectuate de esteticieni califica╚Ťi, care ╚Ťin cont de starea pielii fiec─ârui pacient ╚Öi de rezultatul dorit. Prin atingerea unei temperaturi ridicate ├«n straturile mai profunde ale pielii, se dizolv─â celulele adipoase stimul├ónd, ├«n acela╚Öi timp, celulele fibroblaste, pentru a produce mai mult colagen. Exilis EliteÔäó utilizeaz─â dou─â aplicatoare, unul pentru fa╚Ť─â, cel─âlalt pentru corp.

Recunoscut─â de c─âtre speciali╚Öti de top ca fiind solu╚Ťia perfect─â pentru refacerea, tonifierea ╚Öi modelarea corpului, simultan cu arderea gr─âsimilor, terapia Exilis EliteÔäó func╚Ťioneaz─â ├«n combina╚Ťie perfect─â cu VANQUISH MEÔäó, asigur├ónd o solu╚Ťie total─â pentru rejuvenarea ╚Öi remodelarea ├«ntregului corp.
Datorit─â designului aparatului, acesta este recomandat ├«n tratarea suprafe╚Ťelor mici ale corpului, ├«n special a celor care nu pot fi remodelate cu ajutorul regimului alimentar sau al exerci╚Ťiilor fizice. Exilis EliteÔäó se recomand─â pentru reducerea gr─âsimii ╚Öi pentru ob╚Ťinerea fermit─â╚Ťii pielii ├«n zone ale corpului precum bra╚Ťe, genunchi, spate, coapse ╚Öi piept.

Dup─â fiecare sesiune cu Exilis EliteÔäó celulele adipoase sunt dizolvate, ├«n timp ce pielea ├«╚Öi recap─ât─â fermitatea datorit─â stimul─ârii produc╚Ťiei de colagen. ├Än func╚Ťie de zona tratat─â, ve╚Ťi putea observa o pierdere ├«n centimetri, ╚Öi nu o pierdere ├«n greutate, av├ónd ├«n vedere c─â tratamentul are efect la nivel celular, model├ónd zona vizat─â. Rec─âp─âtarea fermit─â╚Ťii pielii va fi vizibil─â dup─â prima sesiune, cu rezultate ╚Öi mai vizibile ├«ntr-un interval de trei s─âpt─âm├óni dup─â finalizarea tratamentului, c├ónd corpul a beneficiat de suficient timp pentru adaptarea la tratament. Exilis EliteÔäó vizeaz─â eliminarea gr─âsimii, simultan cu rec─âp─âtarea fermit─â╚Ťii ╚Öi refacerea pielii, gener├ónd rezultate pe termen lung.

Celulele adipoase distruse pe durata procedurii nu se regenereaz─â. Din acest motiv, ve╚Ťi observa, chiar ╚Öi ├«n cazul ├«n care c├ó╚Ötiga╚Ťi ├«n greutate ├«n perioada urm─âtoare, zona tratat─â ├«╚Öi va p─âstra o form─â armonioas─â. ├Än ceea ce prive╚Öte rec─âp─âtarea fermit─â╚Ťii pielii, datorit─â stimul─ârii produc╚Ťiei de colagen, efectele se vor men╚Ťine cel pu╚Ťin un an de zile. Pentru a avea rezultate pe termen mai lung, se recomand─â programarea unor sesiuni de ├«ntre╚Ťinere la interval de ╚Öase luni. Este necesar─â adoptarea unui stil de via╚Ť─â s─ân─âtos ╚Öi a unui regim alimentar echilibrat pentru a ob╚Ťine cele mai bune rezultate posibile ╚Öi pentru men╚Ťinerea lor pe perioade mai lungi de timp.

Pentru a ob╚Ťine rezultate optime se recomand─â un program de tratament de 4-6 sesiuni, ├«n func╚Ťie de corpul dumneavoastr─â, de evaluarea personalului calificat ╚Öi de tipul zonei tratate. Pentru ob╚Ťinerea celor mai bune rezultate cu tratamentul Exilis EliteÔäó sesiunile trebuie programate la interval de o s─âpt─âm├ón─â sau de maximum dou─â s─âpt─âm├óni.

Tratamentul Exilis EliteÔäó este complet non-invaziv ╚Öi f─âr─â durere. Aplic├ónd o tehnologie inovatoare, straturile mai profunde ale pielii se ├«nc─âlzesc, viz├ónd celulele adipoase, simultan cu ├«nc─âlzirea ╚Öi r─âcirea simultan─â a celor de la suprafa╚Ť─â, cu scopul rec─âp─ât─ârii fermit─â╚Ťii pielii ╚Öi re├«ntineririi a ei. Aceast─â procedur─â nu este ├«nso╚Ťit─â de durere, singura senza╚Ťie pe care o ve╚Ťi sim╚Ťi va fi una de c─âldur─â ├«n regiunea tratat─â.

Remodelare corporal─â

TRATAMENTE

Aceastea trateaz─â cea mai comun─â problem─â at├ót ├«n cazul b─ârba╚Ťilor, c├ót ╚Öi al femeilor, aceea a gr─âsimii locale ÔÇ×├«nc─âp─â╚Ť├ónateÔÇť, ├«ntr-un mod rapid, eficient ╚Öi confortabil.
×