BTL EXILIS ELITE

Tehnologia premiată Exilis Elite™ reprezintă, în prezent, soluția optimă pentru transformare corporală și facială, ca alternativă non-invazivă și fără durere la chirurgia plastică, utilizând o combinație avansată de ultrasunete și unde de radiofrecvență pentru tratamente de modelare corporală, fermitate a pielii și reîntinerire facială.

Cu ajutorul ultrasunetelor și a undelor de radiofrecvență monopolară cu pulsații continue, combinate cu un sistem de răcire special, această tehnologie dizolvă celulele adipoase și celulita, stimulând, în același timp, producerea de colagen și elastină, cu rezultate vizibile încă de la prima sesiune.

În timp ce dumneavoastră stați întins confortabil pe un pat, terapeutul vă fixează pe piele un plasture special, pentru a stabili adâncimea la care vor fi aplicate undele de radiofrecvență, pentru a obține rezultatul dorit. Terapeutul va aplica uleiuri minerale pe suprafața tratată, apăsând ușor pe piele cu aplicatorul aparatului, cu mișcări circulare. Mișcările speciale, tehnice, combinate cu presiunea corespunzătoare terapiei specifice sunt efectuate de esteticieni calificați, care țin cont de starea pielii fiecărui pacient și de rezultatul dorit. Prin atingerea unei temperaturi ridicate în straturile mai profunde ale pielii, se dizolvă celulele adipoase stimulând, în același timp, celulele fibroblaste, pentru a produce mai mult colagen. Exilis Elite™ utilizează două aplicatoare, unul pentru față, celălalt pentru corp.

Recunoscută de către specialiști de top ca fiind soluția perfectă pentru refacerea, tonifierea și modelarea corpului, simultan cu arderea grăsimilor, terapia Exilis Elite™ funcționează în combinație perfectă cu VANQUISH ME™, asigurând o soluție totală pentru rejuvenarea și remodelarea întregului corp.
Datorită designului aparatului, acesta este recomandat în tratarea suprafețelor mici ale corpului, în special a celor care nu pot fi remodelate cu ajutorul regimului alimentar sau al exercițiilor fizice. Exilis Elite™ se recomandă pentru reducerea grăsimii și pentru obținerea fermității pielii în zone ale corpului precum brațe, genunchi, spate, coapse și piept.

După fiecare sesiune cu Exilis Elite™ celulele adipoase sunt dizolvate, în timp ce pielea își recapătă fermitatea datorită stimulării producției de colagen. În funcție de zona tratată, veți putea observa o pierdere în centimetri, și nu o pierdere în greutate, având în vedere că tratamentul are efect la nivel celular, modelând zona vizată. Recăpătarea fermității pielii va fi vizibilă după prima sesiune, cu rezultate și mai vizibile într-un interval de trei săptămâni după finalizarea tratamentului, când corpul a beneficiat de suficient timp pentru adaptarea la tratament. Exilis Elite™ vizează eliminarea grăsimii, simultan cu recăpătarea fermității și refacerea pielii, generând rezultate pe termen lung.

Celulele adipoase distruse pe durata procedurii nu se regenerează. Din acest motiv, veți observa, chiar și în cazul în care câștigați în greutate în perioada următoare, zona tratată își va păstra o formă armonioasă. În ceea ce privește recăpătarea fermității pielii, datorită stimulării producției de colagen, efectele se vor menține cel puțin un an de zile. Pentru a avea rezultate pe termen mai lung, se recomandă programarea unor sesiuni de întreținere la interval de șase luni. Este necesară adoptarea unui stil de viață sănătos și a unui regim alimentar echilibrat pentru a obține cele mai bune rezultate posibile și pentru menținerea lor pe perioade mai lungi de timp.

Pentru a obține rezultate optime se recomandă un program de tratament de 4-6 sesiuni, în funcție de corpul dumneavoastră, de evaluarea personalului calificat și de tipul zonei tratate. Pentru obținerea celor mai bune rezultate cu tratamentul Exilis Elite™ sesiunile trebuie programate la interval de o săptămână sau de maximum două săptămâni.

Tratamentul Exilis Elite™ este complet non-invaziv și fără durere. Aplicând o tehnologie inovatoare, straturile mai profunde ale pielii se încălzesc, vizând celulele adipoase, simultan cu încălzirea și răcirea simultană a celor de la suprafață, cu scopul recăpătării fermității pielii și reîntineririi a ei. Această procedură nu este însoțită de durere, singura senzație pe care o veți simți va fi una de căldură în regiunea tratată.

Remodelare corporală

TRATAMENTE

Aceastea tratează cea mai comună problemă atât în cazul bărbaților, cât și al femeilor, aceea a grăsimii locale „încăpățânate“, într-un mod rapid, eficient și confortabil.