JET PEEL

Tehnologia patentată JetPeel este sistem de tratament în mai multe etape, pentru față și corp, care combină beneficiile hidrodermoabraziunii complet naturale, peeling-ului chimic (exfolierii chimice), extracției fără durere și a infuziei cutanate de substanțe nutritive (mezoterapie virtuală) precum celule stem, antioxidanți, acid hialuronic și peptide de origine vegetală.

JETPEEL combină oxigenul cu o substanță lichidă precum apa, anestezice sau substanțe nutritive pentru piele pentru a crea un jet de micro-picături. Atingând o viteză supersonică de maximum 720 km/h, acest jet puternic, dar, în același timp, delicat, poate fi folosit la exfolierea suprafeței pielii fără a provoca iritații. Cu ajutorul procedurii de infiltrare (fără contact direct) în piele, la o adâncime de 4,5 mm, tehnologia JETPEEL poate fi ulterior aplicată ca metodă de infiltrare a substanțelor nutritive în piele, eliminând mai multe afecțiuni cutanate.

ETPEEL asigură rezultate excelente pentru toate problemele de piele, este compatibilă cu orice tip de ten, se poate aplica la orice vârstă și în orice anotimp. Aceasta se poate aplica în cazul pielii arse de soare, petelor hiperpigmentare, cicatricilor generate de acnee, dar și pentru întinerirea mâinilor și a decolteului. JETPEEL este singurul aparat care extrage comedoanele (punctele negre) printr-o metodă fără contact, fără a irita zona din jurul punctului negru, așa cum se întâmplă frecvent în cazul procedurii clasice de extragere.

Un tratament facial complet JETPEEL durează 45 – 60 minute. Ulterior administrării tratamentului se recomandă protejarea pielii prin aplicarea unei creme de protecție solară, precum cele din gama PCA SKIN.

Inițial, pacientul beneficiază de o evaluare facială detaliată efectuată de către un medic dermatolog specializat, pentru alegerea unui protocol personalizat. După îndepărtarea machiajului se aplică jet supersonic JETPEEL combinat cu apă de mare și oxigen, pentru curățarea profundă a pielii, simultan cu drenajul limfatic. Senzația este similară cu o ședință de crioterapie, efectul de răcire stimulând circulația sanguină și îmbunătățind hidratarea pielii.
După eliminarea celulelor moarte, pielea este pregătită pentru infiltrarea substanțelor nutritive. Cu ajutorul JETPEEL, vitaminele (precum A+E, B5, C și acid hialuronic) și complexul de formule pătrund în piele printr-o metodă non-invazivă și fără contact direct, ajungând la o adâncime de 4,5 mm – dovedită de Universitatea din Leipzig, Germania. Acest proces stimulează sinteza colagenului și elastinei, generând celule noi. De asemenea, îmbunătățește aspectul pielii și elimină ridurile.

Tratamentele JETPEEL sunt extrem de eficiente pentru îmbunătățirea texturii pielii, reducerea ridurilor, eliminarea pigmentării nedorite și reîntinerirea generală a pielii. Se recomandă, de asemenea, pentru tratarea acneei, a punctelor negre și a altor erupții, având în vedere că este o procedură rapidă și fără efort, cu eliminarea acestora fără durere sau disconfort.

Metoda de dermabraziune JETPEEL este o procedură plăcută, simplă, o terapie fără durere cu rezultate rapide și extraordinare. În cadrul fiecărei sesiuni, pielea beneficiază de hidratare, oxigenare, drenaj limfatic și crioterapie. Celulele moarte de la nivelul epidermei sunt eliminate, porii dilatați sunt reduși, ridurile sunt atenuate. Simultan, se elimină semnele generate de acnee, în timp ce pielea este complet reîntinerită, rămânând sănătoasă și strălucitoare. Terapia nu provoacă iritație sau exfoliere pe termen lung a pielii. Vă puteți relua activitățile zilnice imediat după tratament.

Hidrodermabraziune facială

TRATAMENTE

Aceastea tratează cea mai comună problemă atât în cazul bărbaților, cât și al femeilor, aceea a grăsimii locale „încăpățânate“, într-un mod rapid, eficient și confortabil.