BTL LYMPHASTIM

BTL Lymphastim este o soluție tehnologică avansată pentru îmbunătățirea fluxului limfatic și a celui sanguin, contribuind la eliminarea substanțelor reziduale și cu ameliorarea edemului, neuropatiei sau a sindromului picioarelor grele. Combinat cu alte tratamente din portofoliul AVRA, BTL Lymphastim accelerează efectul acestora, simultan cu auto-purificarea organismului.

Veți purta un costum special BTL Lymphastim, alcătuit dintr-o pereche de pantaloni și mâneci speciale. În timp ce vă aflați în poziție întinsă, confortabil, costumul Velcro se umflă și se dezumflă, accentuând și eliberând presiunea la nivelul pielii și mușchilor. Cu ajutorul acestor mișcări se stimulează fluxul limfatic de la nivelul rețelei limfatice periferice și profunde. Procedura contribuie la eliminarea substanțelor metabolice reziduale din spațiile interstițiale, accentuând răspunsul sistemului imunitar.

În protocoalelor de tratament AVRA, BTL Lymphastim se aplică, de obicei, în combinație cu tratamentele BTL X-Wave, BTL Exilis Elite și BTL Vanquish ME, îmbunătățind efectul acestora prin accelerarea eliminării celulelor adipoase distruse. BTL Lymphastim este recunoscut, de asemenea, pentru ameliorarea mai multor afecțiuni, precum: edem, sindrom al picioarelor grele, dureri la nivelul întregului corp (neuropatie, neuralgie), angiopatie diabetică, acrocianoză, artroză și gută.
BTL Lymphastim este o procedură eficientă de recuperare post-liposucție, care contribuie la recuperarea masei musculare și la recăpătarea elasticității.

BTL Lymphastim îmbunătățește fluxul sanguin și cel limfatic, susținând procesul de pierdere în greutate. Efectele generale care pot fi observate sunt fermitatea pielii și a corpului, precum și o starea generală de bine.

Numărul sesiunilor de tratament variază, în funcție de problemele vizate. Se recomandă, de obicei, un număr minim de 4-6 sesiuni, având în vedere că BTL Lymphastim se aplică, de cele mai multe ori, după fiecare dintre celelalte tratamente corporale.

BTL Lymphastim este o procedură non-invazivă, fără durere. Pe durata tratamentului veți purta un costum Velcro, care se umflă și se dezumflă, generând o accelerare și eliberare a presiunii. Pe durata procedurii de tratament Lymphastim veți simți doar o senzație de presiune ușoară, relaxantă.

Drenaj Limfatic

TRATAMENTE

Aceastea tratează cea mai comună problemă atât în cazul bărbaților, cât și al femeilor, aceea a grăsimii locale „încăpățânate“, într-un mod rapid, eficient și confortabil.
×