PCA SKIN

PCA SKIN este lider în domeniul exfolierii chimice, creând de peste 25 de ani cele mai bune și mai inovatoare tratamente profesionale din domeniu. Recunoscută și promovată de către Asociația americană pentru Chirurgie plastică facială, PCA SKIN oferă o tehnologie de ultimă generație pentru exfolierea chimică, care stimulează renașterea celulelor cu ajutorul unei combinații de diferiți agenți benefici, fără deteriorarea pielii. Aplicate în mod profesional și în doze corecte, formulele peeling-urilor chimice sunt personalizate în funcție de necesitățile fiecărui tip de ten. Metoda de exfoliere chimică PCA SKIN reîntinerește pielea, eliminând chiar și cele mai stringente probleme. Nu se mai folosesc esențe care provoacă o exfoliere de tip agresiv, ci un mix de compuși activi și acizi, adaptat fiecărui tip de ten.

Decojirea pielii este o formă de exfoliere. Atunci când pielea se decojește ca efect al administrării unui tratament, se elimină depozitele de celule moarte sau deteriorată, permițând ieșirea la suprafață a celulelor noi și sănătoase. Această procedură este denumită reînnoire celulare. Accelerarea procesului de reînnoire celulară cu ajutorul exfolierii chimice permite pielii să îndepărteze celulele moarte și să aducă la suprafață celule noi, tinere, eliminând semnele de îmbătrânire, arsuri cauzate de expunerea la soare, dar și alte substanțe reziduale. Rezultatul este o piele strălucitoare. În cele mai frecvente cazuri nu veți experimenta o exfoliere vizibilă. Aceasta nu înseamnă că tratamentul nu este eficient. Fiecare persoană experimentează grade diferite de exfoliere, în funcție de tipul de piele, rezistență, tipul de peeling și numărul de straturi aplicate. Anumite persoane prezintă „decojirea în fâșii“, atunci când pielea se decojește simultan în părți mai mari. Alte persoane prezintă „decojire de tip fulgi“, atunci când părți mai mici de piele se decojesc, similar pielii uscate din timpul iernii sau a celei moderate după expunerea intensă la soare. Alte persoane prezintă exfoliere care nu este vizibilă. Chiar dacă pielea dumneavoastră nu se decojește, pielea se exfoliază. În acest caz, procesul de exfoliere are loc la nivel celular, și nu poate fi depistat de ochiul liber. În mod obișnuit, cu cât este mai profundă tehnica de exfoliere, cu atât mai extins este gradul de decojire al pielii. Consultați specialiștii noștri autorizați PCA SKIN pentru a afla tipul optim de exfoliere pentru tenul dumneavoastră.

Formulele perfecționate PCA SKIN îmbunătățesc afecțiuni ale pielii, precum: îmbătrânire vizibilă, acnee, decolorare a pielii, hiperpigmentare și alte afecțiuni ale pielii sensibile. Pentru fiecare tip de ten și problemă există o formulă specială de tratament, care crește rata de înnoire celulară, aducând la suprafață un nou strat de celule, reducând ridurile, punctele negre și eliminând erupțiile acneice.

Soluțiile de peeling aplicate în mod profesional elimină celulele moarte de la nivelul pielii, contribuind la creșterea numărului de celule sănătoase la suprafață. Tratamentelor constante, lunare, pot uniformiza tenul, elimina acneea, îmbunătăți aspectul pielii îmbătrânite și reda strălucirea unui ten întunecat. Numărul perfect de terapii variază în funcție de tipul problemei, recomandându-se, în general, 2-3 aplicări efectuate de esteticieni AVRA.

Tratamentele de exfoliere sunt simplu de introdus într-un stil de viață aglomerat. Tratamentele de exfoliere chimică PCA SKIN nu necesită timp de recuperare — veți pleca de la institut cu un ten radiant, fiind pregătiți să vă reluați activitățile obișnuite. Există câțiva pași care garantează maximizarea rezultatelor. Adoptarea regimului post-procedural recomandat de esteticienii AVRA va îmbunătăți rezultatele, reducând la minim decojirea și înroșirea pielii. De asemenea, se recomandă evitarea cauzelor care provoacă transpirația timp de 24 ore de la administrarea tratamentului. Specialiștii noștri vă vor oferi indicații mai detaliate după efectuarea procedurii, având în vedere necesitățile pielii dumneavoastră.

Încă de la prima aplicare, pielea devine strălucitoare, luminoasă, putând respira liber, arătând mai proaspătă și mai curată. Numărul recomandat de sesiuni terapeutice variază, în funcție de necesitățile pielii dumneavoastră dar, în general, 2-3 aplicări sunt suficiente pentru obținerea unor rezultate bune. După terapie vă puteți relua imediat activitățile zilnice, cu o piele fără urme sau puncte roșii, ci netedă și frumoasă.

Peeling facial

TRATAMENTE

Aceastea tratează cea mai comună problemă atât în cazul bărbaților, cât și al femeilor, aceea a grăsimii locale „încăpățânate“, într-un mod rapid, eficient și confortabil.

Online Shop

Produse unice pentru sanatatea pielii tale
×