X-WAVE

Recunoscut ca unul dintre cele mai eficiente aparate pentru conturarea corpului, BTL X-Wave aplică forța puternică a undelor acustice pentru tratamentul celulitei, a vergeturilor și cicatricilor. Eliminând celulele adipoase și fragmentând benzile fibroase care generează efectul de „gropițe“ la nivelul pielii, BTL X-Wave poate elimina în mod eficient celulita, chiar și în cele mai avansate stadii. BTL X-Wave este dovedit clinic ca fiind un tratament non-invaziv, rapid, fără durere, cu efect de reîntinerire a pielii și a țesuturilor moi, contribuind la îmbunătățirea aspectului celulitei, la reducerea pielii laxe și a vergeturilor în doar câteva săptămâni.

În timp ce sunteți așezat confortabil în poziție întinsă, terapeutul AVRA folosește aplicatorul BTL X-Wave în zona cu probleme. Aparatul generează o mișcare puternică, dar fără durere, însoțită de vibrații și pulsații la nivelul pielii și mușchilor. BTL X-Wave stimulează sistemul vascular limfatic, reducând edemul și eliminând lipidele de la nivelul celulelor adipoase subcutanate, energia generată de undele acustice inițiind proliferarea celulelor fibroblaste care creează o structură nouă, mai robustă, de colagen.

BTL X-Wave generează rezultate eficiente și rapide în cazul tratamentului celulitei (nivel 1, 2, 3). Prin stimularea circulației sanguine și a producției de fibre de colagen, BTL X-Wave are rezultate optime și în cazul tratamentului vergeturilor moderate și a cicatricilor inegale, îmbunătățind elasticitatea pielii.

Imediat după fiecare sesiune cu BTL X-Wave veți înregistra o creștere a numărului de vase capilare noi la nivelul zonei tratate și a fluxului de microcirculație, a nivelului de oxigen și a ratei metabolice. Circulația sanguină și producția de colagen sunt intens stimulate, simultan cu relaxarea și recăpătarea fermității țesuturilor. Celulita devine din ce în ce mai puțin vizibilă, pielea recăpătându-și fermitatea și elasticitatea.

Fiecare sesiune cu BTL X-Wave durează aproximativ 7-10 minute pentru fiecare zonă vizată, putând fi efectuată zilnic, în cazul în care se consideră necesar. Pentru a obține cele mai bune rezultate, se recomandă un regim minim de tratament care să includă 4-6 sesiuni, îmbunătățirea calității pielii continuând și în următoarele 2 – 3 luni.

Procedura BTL X-Wave este una non-invazivă și fără durere. Veți simți o senzație ușoară de modelare la nivelul pielii, comparabilă cu senzația masajului anti-celulită, mai puțin eficient.

Tratamentul împotriva celulitei

TRATAMENTE

Aceastea tratează cea mai comună problemă atât în cazul bărbaților, cât și al femeilor, aceea a grăsimii locale „încăpățânate“, într-un mod rapid, eficient și confortabil.