Project Description

Hidrodermabraziune facială Jet Peel

Cunoscută ca „tratament facial al celebrităților“ hidrodermabraziunea și-a câștigat recunoașterea datorită rezultatelor sale eficiente în redarea aspectului strălucitor și sănătos al pielii. Tehnologia patentată Jet Peel utilizată în protocoalele AVRA oferă un regim de tratament în mai multe etape, pentru față și corp, care combină beneficiile hidrodermoabraziunii complet naturale, exfolierii chimice, extragerii fără durere, automate, și a infiltrării cutanate de substanțe nutritive, care includ celule stem, antioxidanți, acid hialuronic și peptide de origine vegetală. Această ultimă etapă reprezintă mezoterapie virtuală (fără ace) în care se infuzează cocktailul personalizat de substanțele active necesare fiecărui tip de ten.

  • Exfoliază, hidratează, oxigenează, hrănește, protejează

  • Tratament complet, fără contact direct

  • Mezoterapie virtuală, fără ace

  • Protocoale diverse, personalizate

ma intereseaza
0765 83 83 83

Hidrodermabraziune facială Jet Peel

Cunoscută ca „tratament facial al celebrităților“ hidrodermabraziunea și-a câștigat recunoașterea datorită rezultatelor sale eficiente în redarea aspectului strălucitor și sănătos al pielii. Tehnologia patentată Jet Peel utilizată în protocoalele AVRA oferă un regim de tratament în mai multe etape, pentru față și corp, care combină beneficiile hidrodermoabraziunii complet naturale, exfolierii chimice, extragerii fără durere, automate, și a infiltrării cutanate de substanțe nutritive europene, care includ celule stem, antioxidanți, acid hialuronic și peptide de origine vegetală. Această ultimă etapă reprezintă mezoterapie virtuală (fără ace) în care se infuzează cocktailul personalizat de substanțele active necesare fiecărui tip de ten

  • Exfoliază, hidratează, oxigenează, hrănește, protejează

  • Tratament complet, în mai mulți pași

  • Tratament non-invaziv

  • Protocoale diverse, personalizate

ma intereseaza
0765 83 83 83

Non-invaziv, fără contact și nu necesită perioadă de recuperare!

Ideal pentru toate tipurile de piele, tratamentul îmbunătățește starea generală de sănătate a pielii, atenuând eficient: acneea, pielea grasă și congestionată, pori măriți, liniile de expresie și ridurile, petele pigmentare și efectele expunerii prelungite la soare.

Prin administrarea unui singur tratament, Jet Peel exfoliază, hidratează, oxigenează, hrănește și protejează pielea, reprezentând un protocol non-invaziv avansat pentru față în momentul de față.

Tratamentul personalizat de hidrodermabraziune Jet Peel recomandat de către esteticienii noștri, ulterior efectuării unei analize complexe de piele, constă într-o combinație a următoarelor etape:

JET-Exfoliation

Jet supersonic de apă și oxigen, care îndepărtează delicat reziduurile naturale de la nivelul pielii, exfoliind celulele moarte. Acesta oxigenează țesutul, stimulând micro-circulația și drenajul limfatic.

JET-Peel

Procedura de exfoliere „JET-Peel 3-D“ infiltrează în mod natural alfa-hidroxi, acizii glicolic și salicilic, dar și vitamine și aloe vera adânc în piele, pentru un efect de exfoliere delicată, dar eficientă, fără apariția de cruste.

JET-Extraction

Aparat manual cu vacuum care curăță delicat porii, fără durere, eficient cu numai o atingere ușoară la nivelul pielii. Fără presiune.

JET-Infusion

Substanțele nutritive bioactive sunt infiltrate adânc în dermă, cu ajutorul unui jet patentat. Substanțele nutritive pentru piele sunt adaptate în funcție de diferitele afecțiuni:

Acidul hialuronic „JET-AntiAging™“, peptidele, celulele stem de origine vegetală și vitaminele hidratează, tonifică, hrănesc și protejează pielea.

„JET-AntiWrinkle™“ Aceasta reprezintă o alternativă naturală a botoxului, care conține argirelină și acid hialuronic, cele două ingrediente esențiale dovedite a reduce liniile de expresie și ridurile.

„JET-Brightening™“ Extracte din plante naturale și „STAY-C® – 50“, forma cea mai stabilă a vitaminei C, reduce petele cauzate de expunerea la soare și cele cauzate de îmbătrânire, asigurând un ton uniform al pielii.

Această ultimă etapă reprezintă mezoterapie virtuală (fără ace) în care se infuzează cocktailul personalizat de substanțe active necesare fiecărui tip de ten până la adâncimi de 1-1,5mm.

Tehnologie

Jet Peel

Pentru a afla mai multe informații despre tehnologia transdermală de infiltrare Jet Peel și răspunsuri la întrebări frecvente referitoare la tratamentele, accesați secțiunea Tehnologie

Doriti sa beneficiati de un plan de tratament individualizat?

Luam in considerare parametri individuali, precum corpul si tipul de piele, starea zonei vizate, nivelul de hidratare, BMI, regimul alimentar si stilul de viata pentru a stabili obiective realizabile, asteptari si termene rezonabile.

Doresc o programare
0765 83 83 83