Tratamente faciale Obagi Medical

Începe anul cu promoții și rezultate maxime

Obagi Medical are grijă de pielea ta, la Avra Aesthetic Institute!

Prin formulele inovatoare care stau la baza produselor, brand-ul Obagi Medical, disponibil și la Avra Aesthetic Institute, își propune să schimbe radical aspectul și calitatea pielii tale. 

Știm că nimic nu te-ar putea convinge mai mult de puterea tratamentelor Obagi, decât propria ta experiență cu ele. De aceea, îți oferim trei tratamente marca Obagi Medical, orientate către rezolvarea unor probleme diferite ale tenului tău, acum însoțite de o câte o super-ofertă.

Obagi Medical Acne Express

Reducere: de la 400 la 290 lei

Protocolul Obagi Medical Acne Express este potrivit pentru tine dacă ai pielea grasă și predispusă la acnee. Acest tratament ajută în reechilibrarea producției seboreice și reduce vizibilitatea porilor, dând tenului un aspect proaspăt și curat. Tenul cu probleme de acnee va fi exfoliat blând, cu ajutorul acidului salicilic din compoziția produsului. 

Cele mai bune efecte sunt obținute dacă este urmată o cură de șase ședințe, la două săptămâni. O ședință de tratament facial cu Obagi Medical Acne Express durează 30 de minute. 

Obagi Medical Age Defying Facial

Reducere: de la 690 la 490 lei

Acest tratament ți se adresează dacă ai început să observi prezența ridurilor și a liniilor fine pe chip și dorești să faci ceva ca să le remediezi. Cu alte cuvinte, cauți un protocol de tratament care să ajute la rejuvenare cutanată și să contracareze efectele vizibile ale trecerii timpului, pe tenul tău. 

Obagi Medical Age Defying Facial este potrivit pentru o piele matură, pe care o curăță în mod delicat, exfoliind-o profund, proces prin care sunt eliminate celulele moarte. În plus, vitamina C 30%, prezentă în compoziție oferă un aspect luminos și regenerat pielii tale. Protocolul include și utilizarea unor produse care netezesc ridurile fine din zona ochilor, precum și serumuri care pătrund profund în piele și regenerează fibrele de colagen și elastină. 

O ședință de tratament durează 50 de minute. 

Obagi Medical Antioxidant Force Field

Reducere: de la 690 lei la 490 lei

Pielea ta are nevoie de protecție permanentă împotriva agresiunilor mediului exterior. Tratamentul Obagi Medical Antioxidant Forte Field este ceea ce cauți, dacă te numeri printre persoanele cu afecțiuni vizibile și mai vechi ale tenului. Prin acțiunea unor antioxidanți benefici și a vitaminei C, pielea ta va fi vindecată de semnele foto-îmbătrânirii. 

Totodată, tratamentul va stimula procesul de diviziune celulară, precum și producția de colagen și de elastină, protejând împotriva factorilor nocivi din mediul înconjurător. Rezultatul va fi un ten uniformizat și luminos. 

Protocolul este realizat în nouă pași, iar pentru cele mai bune rezultate, recomandăm efectuarea a cel puțin trei ședințe, la un interval de 2-3 săptămâni. O ședință de tratament Obagi Antioxidant Force Field Facial durează 50 minute. 

Te așteptăm la Avra Aesthetic Institute, ca să descoperi și tu puterea tratamentelor Obagi Medical!

Reducerile sunt valabile până în data de 15 februarie 2021.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

×