Sinepil este un electroepilator de ultimă generație pentru epilarea tuturor tipurilor de păr, indiferent de zonă, culoare sau dimensiuni.

Epilare Definitivă SINEPIL

Epilarea definitivă prin electroliză este un proces care se realizează cu ajutorul unei sonde fine, introdusă în piele.

Sinepil este un electroepilator de ultimă generație pentru epilarea tuturor tipurilor de păr, indiferent de zonă, culoare sau dimensiuni.

Epilare Definitivă SINEPIL

Epilarea definitivă prin electroliză este un proces care se realizează cu ajutorul unei sonde fine, introdusă în piele.

Epilare definitivă cu electroliză Sinepil indiferent de tipul pielii

Sinepil este un electroepilator de ultimă generație pentru epilarea tuturor tipurilor de păr, indiferent de zonă, culoare sau dimensiuni. Eliminarea firelor de păr albe sau blonde este posibilă cu ajutorul epilării prin electroliză.

Cu acest tip de epilare definitivă se poate acționa pe zone restrânse unde este imposibilă utilizarea unui aplicator IPL sau laser, fiind ușor manevrabil pe zone precum mustață, nas, ureche, tâmple etc. De asemenea un alt avantaj al electrolizei constă în faptul că zona tratată nu trebuie rasă înainte de tratament, cum este necesar în cazul epilării cu laser sau IPL, fiind astfel potrivit pentru zone pe care avem doar câteva fire de păr vizibile.

În plus, acest tip de epilare poate fi aplicat alternativ și la sfârșitul epilărilor cu laser sau  IPL, pentru a vă scapă eficient de firele de păr rezistente sau albe.

Epilarea definitivă prin electroliză este un proces care se realizează cu ajutorul unei sonde fine, introdusă în piele. Această sondă transmite unde scurte radio sau curent continuu în foliculii de păr, pentru a opri creșterea altor fire.

Electroliza poate oferi rezultate optime, permanente, dar este important de știut că va fi nevoie de timp. Părul apare în trei etape diferite: faza de creștere, faza de tranziție și faza de repaus. Datorită acestor etape de creștere, vor fi necesare mai multe sesiuni de epilare definitivă cu electroliză.

Cum vă pregătiți pentru epilarea definitivă cu electroliză?

Evitați smulgerea, epilarea cu ceară sau cu lama de ras înainte de programarea la electroliză. Prin intervențiile de acest gen este favorizată refacerea rădăcinilor și diminuarea considerabilă a rezultatelor optime în procedura de electroliză. Pentru ca acul să urmeze cursul firesc al foliculul de păr și să îndepărteze mai ușor pilozitățile, este nevoie să existe cel puțin 3 mm de păr deasupra suprafeței pielii.

Cu fiecare sesiune de electroliză, părul tău va deveni vizibil mai mic și mai fin și va dura mult mai mult până să crească din nou.

Cum ne îngrijim după sesiunile de epilare definitivă cu electroliză?

Îngrijirea ulterioară începe la clinică după tratamentul de epilare prin electroliză, când vă veți asigura că pielea dumneavoastră este lipsită de bacterii. Dar, amintiți-vă că fiecare folicul tratat este acum deschis după tratament, deci este mai susceptibil la bacterii. Așadar, igiena și îngrijirea, după această procedură, sunt esențiale pentru a vă asigura că nu există complicații ale pielii post-tratament.

Evitați să atingeți zonele tratate, pentru că acestea riscă să se infecteze.
Spălați-vă bine mâinile înainte de a atinge zona tratată.
Nu folosiți exfolierea și nici peeling-urile la 2-3 zile după tratament.
Aplicați cu mare atenție protecția solară pe zona tratată.
Nu frecați zona cu prosoape sau alte texturi dure.
La 24 de ore după tratament, să nu vă expuneți la soare sau la razele ultraviolete (solare sau alte surse).
Evitați expunerea la surse de căldură la 24 de ore după tratament (dușuri fierbinți, saună, sport etc.).

Întrebări frecvente

Electroliza îndepărtează părul definitiv?

Da, electroliza îndepărtează în siguranță și permanent părul de pe orice nuanță de piele. Deoarece electroliza distruge permanent celulele de creștere din foliculii de păr, acesta nu va crește înapoi, dar este important să rețineți că este nevoie de timp.

Este important de știu că epilarea prin electroliză acționează doar asupra pielii prin distrugerea foliculilor de păr, dar nu și asupra cauzei interne care a favorizat apariția acestora. Astfel, atunci când există o cauză internă, părul va continua să apară la o perioadă de 2-5 luni după ședință.

Electroliza îți poate distruge pielea?

Imediat după tratamentul de epilare cu electroliză, este posibil să aveți o ușoară roșeață sau sensibilitate pe piele. De obicei, aceasta se va diminua în câteva ore. Nu uitați că igiena corespunzătoare este esențială pentru a ajuta pielea să se vindece.

De câte ședințe este nevoie pentru epilarea definitivă cu electroliză?

Rezultatele epilării prin electroliză diferă de la persoană la persoană și sunt direct influențate de activitatea hormonală a organismului și de alte probleme de sănătate care afectează părul.

Evident, depinde de zona pe care o tratăm, pentru că fiecare folicul trebuie, în general, să fie vizat de cel puțin două-trei ori. Părul de pe corp se dezvoltă în trei etape – creștere (etapa anagenă), odihnă (etapa catagenă), cădere (etapa telogenă) și, prin urmare, nu poate fi îndepărtat dintr-o singură ședință de electroliză, ci necesită mai multe ședințe deoarece poate fi tratat doar părul în faza anagenă.

Cât durează până când părul încetează să crească după electroliză?

În general, un rezultat satisfăcător se obține în 6 luni până la un an, dacă efectuăm tratamentul la intervalul indicat de specialist. Deoarece există trei cicluri de creștere diferite, o parte a părului rămâne ascuns în orice moment și poate dura câteva luni, până la un an, pentru a trata complet o anumită zonă.

Electroliza face părul mai subțire?

Electroliza implică introducerea unei sonde fine, presterilizate, de unică folosință în foliculul de păr. Pielea nu este perforată sau vătămată. Dacă într-un tratament inițial, un fir de păr este doar deteriorat, acesta va crește mult mai subțire. Pe viitor va fi mai fin și mai susceptibil la tratament.

Electroliza îndepărtează în mod eficient toate tipurile de păr?

Da. Nu contează dacă ai părul închis sau deschis la culoare în zona aleasă, sau dacă ai pielea deschisă sau închisă la culoare. Electroliza va funcționa indiferent de culoarea părului și a pielii.

PRETURI TRATAMENTE Epilare Definitiva SINEPIL
Epilare electroliză 15'
70 RON
70 RON
Epilare electroliză 30'
110 RON
110 RON
Epilare electroliză - abonament (maxim 5 ședințe efectuate în 2 luni, minim 60'/ședința)
900 RON
900 RON
Act adițional
20 RON
20 RON

DISCLAIMER!

Rezultatele tratamentelor depind de starea de sanatate, sex, varsta, etc, si pot fi diferite de la persoana la persoana.

CONTACTEAZA-NE PENTRU PROGRAMARE
Suntem aici, alaturi de tine.
  PROGRAMARE
  Suntem aici, alaturi de tine.
  Avra Aesthetic Institute
  Pentru cei dragi
  alege un card cadou
  A alege un cadou special și valoros, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, indiferent de vârstă, este de multe ori o provocare.

  Fă o programare