Îmbunătățește calitatea generală și fermitatea pielii

SCULPTRA

Reconstruieşte colagenul pierdut pentru rezultate care durează până la doi ani

Îmbunătățește calitatea generală și fermitatea pielii

SCULPTRA

Reconstruieşte colagenul pierdut pentru rezultate care durează până la doi ani

SCULPTRA este un stimulator de colagen care s-a dovedit clinic că vă îmbunătățește calitatea generală și fermitatea pielii

Sculptra lucrează cu corpul tău pentru a reconstrui colagenul pierdut pentru rezultate care durează până la peste doi ani în zonele tratate, ca de exemplu obraji, îmbunătățind în același timp zâmbetul și liniile de marionetă.

Cu Sculptra te lupți cu adevărata cauză a îmbătrânirii faciale și nu doar cu simptomele. Spre deosebire de alte tratamente, cum ar fi creme, suplimente, toxine și umpluturi, Sculptra este un stimulator de colagen PLLA, care restabilește structura profundă a pielii și stimulează colagenul pe măsură ce microparticulele Sculptra PLLA sunt absorbite.

Scupltra stimulează creșterea colagenului, ajutând la restabilirea volumului feței și a face fața să arate mai plină, obţinând astfel un aspect tineresc.

 

Ce putem trata cu Sculptra?

 • Ridurile obrajilor și foldurile
 • Ridurile nasolabiale și marionete
 • Pielea lăsată de la nivelul gâtului
 • Corectarea lipsei de volum a obrajilor
Cum funcționează?
Modul în care funcționează în organism constă în furnizarea treptat și naturală a acestuia din urmă cu acid poli-L-lactic care reconstruiește colagenul pierdut prin tratamente efectuate de personalul nostru medical specializat calificat. Sculptra este un tratament injectabil care susține structura pielii și, în timp, ajută organismul să reproducă colagenul pierdut.
Câte ședințe sunt necesare?
Majoritatea persoanelor au nevoie de trei tratamente într-o perioadă de câteva luni iar rezultatele durează în medie doi ani. Persoanele cu atrofie severă a grăsimii faciale vor avea nevoie de patru sau cinci tratamente. Numărul exact de tratamente necesare va fi discutat în cadrul consultației, deoarece acesta depinde de starea pielii fiecăruia și de rezultatele dorite.
Este un tratament sigur?
Sculptra este un tratament aprobat de FDA și utilizat în întreaga lume din 1999. Este sigur deoarece materialul sintetic PLLA este biocompatibil și biodegradabil și este absorbit în mod natural de organism.
PRETURI TRATAMENTE SCULPTRA
SCULPTRA - 1 flacon
€650.00
€650.00

DISCLAIMER!

Rezultatele tratamentelor depind de starea de sanatate, sex, varsta, etc, si pot fi diferite de la persoana la persoana.

CONTACTEAZA-NE PENTRU PROGRAMARE
Suntem aici, alaturi de tine.

  PROGRAMARE
  Suntem aici, alaturi de tine.
  Avra Aesthetic Institute
  Pentru cei dragi
  alege un card cadou
  A alege un cadou special și valoros, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, indiferent de vârstă, este de multe ori o provocare.

  Fă o programare