Rezultate naturale și disconfort redus în timpul tratamentului

Threading/Fire lifting

Tratamentul cu fire de lifting Silhouette Soft® este o procedură de rejuvenare facială care are efect de lifting nechirurgical.

Rezultate naturale și disconfort redus în timpul tratamentului

Threading/Fire lifting

Tratamentul cu fire de lifting Silhouette Soft® este o procedură de rejuvenare facială care are efect de lifting nechirurgical.

Procedură de rejuvenare facială care are efect de lifting nechirurgical

Tratamentul cu fire de lifting Silhouette Soft® este o procedură de rejuvenare facială care are efect de lifting nechirurgical. Procedura este recomandată atunci când încep să apară semne precum pierderea fermității pielii, însoțită de un început al modificării conturului și reliefului facial. Aceste semne sunt vizibile începând cu vârsta de 35-40 de ani.

 • Procedură nechirurgicală
 • Fără cicatrici
 • Rezultate rapide și de durată
Cum funcționează?

Simplu spus, liftingul nechirurgical cu fire resorbabile “readuce” țesuturile de unde au plecat, fixându-le. Rezultatele se văd imediat, fiind optime la 3 săptămâni de la procedură, iar studiile arată că și la 3 ani după procedură există sinteză de neocolagen. În plus, tratamentul poate fi repetat, pentru prelungirea rezultatelor, atunci când este necesar.

Tratamentul de threading implică o procedură minim invazivă, prin introducerea, cu ajutorul unor ace subțiri, a unor fire resorbabile în stratul de grăsime al pielli. Structura firelor Silhouette Soft, compusă din fir și conuri repoziționează, strategic, țesuturile care în mod natural au tendința de a ”cădea” în procesul de îmbătrânire.

Tratamentul nu reduce mobilitatea și expresivitatea facială. Firele sunt complet resorbabile, bio-degradabile.
Lifting-ul nechirurgical cu fire Silhouette Soft, este un tratamente minim-invaziv, realizat sub anestezie locală. Durata tratamentului este de 45-60 minute, în funcție de numărul firelor necesare pentru a obține rezultatul dorit. Cu aceste fire se poate crea efectul de lifting la nivel facial sau zona gâtului.

Întrebări frecvente

Cum este PROFHILO diferit de filler-ele cu acid hialuronic?

Atât filler-ele dermice cât și Profhilo au în compoziție acid hialuronic. Filler-ele dermice sunt concepute pentru a adăuga volum instant zonei tratate.

Profhilo funcționează diferit, integrându-se în piele și declanșând procese naturale, anti-îmbătrânire și având efect de hidratare, tonifiere și redare a luminozității. În plus, Profhilo nu conține aditivi sintetici, cum ar fi BDDE, lucru care minimizează riscul de efecte secundare.

Ambele tratamente au beneficii diferite, dar la fel de impresionante.

Cum se desfășoara o sesiune de tratament?

Înaintea începerii tratamentui, beneficiați de o consultație cu medicul estetician din echipa AVRA. Veți discuta despre ceea ce sperați să obțineți din tratament, pentru a vă asigura că Profhilo este alegerea potrivită pentru dvs. Medicul vă va pune, de asemenea, întrebări despre istoricul medical pentru a verifica dacă tratamentul este adecvat și sigur pentru dvs.

Tratamentul în sine va fi foarte rapid, în medie 10 minute, în funcție de numărul de zone care trebuie tratate.

Medicul va face o serie de mici injecții pentru a administra tratamentul, în punctele BAP (Bio Aesthetic Points). La nivel facial de exemplu, Profhilo necesită doar cinci injecții în puncte strategice din zona feței. Poate exista o ușoară senzație de usturime pe măsură ce Profhilo este injectat, dar aceasta va dura doar câteva secunde.

Va fi nevoie de două tratamente la distanță de patru săptămâni pentru cele mai bune rezultate.

În cât timp se văd rezultatele? Este nevoie de o perioadă de recuperare?

Profhilo este un tratament care nu necesită perioadă de recuperare. Veți putea să vă desfășurați activitățile obișnuite imediat după tratament, iar medicul estetician vă va oferi instrucțiuni complete de îngrijire ulterioară.

În general se vede o îmbunătățire imediată la nivelul pielii, datorită efectului hidratant, dar poate dura câteva săptămâni până când veți începe să observați rezultatele finale ale tratamentului – deoarece Profhilo vă încurajează corpul să producă propriul colagen și elastină pentru un efect anti-îmbătrânire.

Pielea dvs. se va simți și va arăta mai fină, mai fermă, mai hidratată și veți observa efectul de lifting în decursul primei luni. Este timpul pentru al doilea tratament. pentru a stimula pe deplin producția de colagen și elastină și pentru a beneficia de rezultate optime.

PRETURI THREADING/FIRE LIFTING
FIRE Silhouette Soft (8/12/16 conuri) – 2 fire
€550.00
€550.00
FIRE Silhouette Soft (8/12/16 conuri) – 4 fire
€950.00
€950.00
FIRE Silhouette Soft (8/12/16 conuri) – 6 fire
€1400.00
€1400.00
FIRE Aptos Excellence Method - 10 fire
€1050.00
€1050.00

DISCLAIMER!

Rezultatele tratamentelor depind de starea de sanatate, sex, varsta, etc, si pot fi diferite de la persoana la persoana.

CONTACTEAZA-NE PENTRU PROGRAMARE
Suntem aici, alaturi de tine.

  PROGRAMARE
  Suntem aici, alaturi de tine.
  Avra Aesthetic Institute
  Pentru cei dragi
  alege un card cadou
  A alege un cadou special și valoros, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, indiferent de vârstă, este de multe ori o provocare.

  Fă o programare