TRATAMENTE MINIM INVAZIVE

La Avra Aesthetic Institute puteți beneficia de servicii minim invazie ...

În clinica noastră puteți alege …

Tratamentul cu PROFHILO, care conține acid hialuronic pur, cu una dintre cele mai ridicate concetrații de pe piață, are ca efect bio-remodelarea colagenului și a elastinei, pe lângă hidratare profundă a pielii. PROFHILO stimulează celulele fibroblaste și activează keratinocitele, crescând producția de colagen și elastină. Formula sa unică și tehnica de injectare în puncte cheie BAP, sunt extrem de eficiente, garantând rezultate mai naturale și disconfort redus în timpul tratamentului, comparativ cu alte proceduri injectabile.
 • Un tratament unic pentru remodelare și tratarea laxității pielii
 • Rezultate rapide, vizibile pe termen lung
 • Rezultate remarcabile cu mai puține ședințe de tratament
 • Număr redus de puncte de injectare
 • Tratament sigur, eficient și foarte bine tolerat

Filler-ele cu Acid Hialuronic sunt recomandate pentru a netezi ridurile și liniile fine, pentru a crea buze mai accentuate și a reda volumul și conturul facial.

Una dintre îngrijorările principale atunci când apelăm la tratamente injectabile de umplere este aceea de a nu arăta overfilled. Realizate însă de un specialist, în dozele corecte, în punctele potrivite și la intervalele recomandate, tratamentele de injectare cu acid hialuronic pot avea un aspect natural.

Injecțiile cu botox vizează ridurile și liniile de expresie, efectele fiind de netezire a acestora, pentru a reda un aspect tânăr. Tratamentul este folosit în principal pentru injectare botox frunte (liniile de ”uimire/îngrijorare”), liniile glabelare (de ”încruntare”), ridurile laba gâștii (în lateralele zonei ochilor), fiind recomandat și ca măsură de prevenire a formării ridurilor de expresie, dar și ca tratament împotriva transpirației excesive în zona axilară.

Tratamentele de mezoterapie cu acid hialuronic au efect profund de hidratare și prevenire a îmbătrânirii tenului.

 • Tratament minim-invaziv
 • Rezultate rapide
 • Hidratare intensă din interior
 • Tratament inovator de bio-revitalizare

Tratamentul cu fire de lifting Silhouette Soft® este o procedură de rejuvenare facială care are efect de lifting nechirurgical. Procedura este recomandată atunci când încep să apară semne precum pierderea fermității pielii, însoțită de un început al modificării conturului și reliefului facial. Aceste semne sunt vizibile începând cu vârsta de 35-40 de ani.

 • Procedură nechirurgicală
 • Fără cicatrici
 • Rezultate rapide și de durată

Lipoliza injectabilă are efecte benefice în reducerea depozitelor localizate de grăsime, din zona abdomenului, a genunchilor, șoldurilor, celulita de pe zona coapselor și chiar a bărbiei duble. Elimină pungile de sub ochi și diminuează celulita și vergeturile, fiind o alternativă sigură și eficientă la procedurile chirurgicale. Cu ajutorul lipolizei injectabile pot fi eliminate și depozite adipoase ce nu răspund la dietă și sport.
Procedura constă în introducerea intradermic cu ace foarte fine, în zonele cu țesut adipos, a amestecului unic PB Serum ales de către medic în funcție de problema tratată. Tratamentul nu este dureros, are un preț accesibil și nu necesită perioadă de recuperare.

Organismul uman are abilitatea de a se autovindeca. Acest principiu a stat la baza apariției unui tip de procedură medicală regenerativă – terapia vampir sau PRP, care amplifică factorii naturali de creștere pe care organismul îi folosește în vindecarea țesuturilor.

Și pentru că industria frumuseții se poate folosi de beneficiile acestei inovații medicale, terapia vampir este un exemplu de procedură pe care trebuie neapărat să o încerci, la Avra Aesthetic Institute.

RRS HA Long Lasting este un produs pentru injectare hibrid cu efect de umplere și biorevitalizare ce conține Acid Hialuronic și 15 aminoacizi, care împreună oferă rezultate remarcabile pe o perioadă de timp îndelungată.

BDDE-CROSS LINKED HYALURONIC ACID (HA) îmbunătățeste elasticitatea pielii realizând o hidratare optimă, dobândește o creștere semnificativă a aspectului pielii și remodelarea volumetrică a formei.
Iar grupul de aminoacizi este conceput pentru a proteja și încetini biodegradarea continuă a AH.