Albirea regiunii genitale

Albirea regiunii genitale

Un tratatament bl├ónd, minim-invaziv cu adev─ârat inovator de rejuvenare al celei mai delicate zone a corpului, at├ót pentru femei, c├ót ╚Öi pentru b─ârba╚Ťi, prin intermediul unui peeling biochimic.

Efectele tratamentului

  • ┬átonifierea ╚Öi revitalizarea pielii ├«n regiunea genital─â
  • albire pielii ╚Öi lifting, redarea tonusului ╚Öi elasticit─â╚Ťii
  • regenerare, biostimulare ╚Öi hidratare a zonei genitale,
  • tratament recomandat at├ót femeilor ╚Öi b─ârba╚Ťilor.

Sistemul de albire biochimic─â reprezint─â o metod─â non-invaziv─â, unic─â, confortabil─â, rapid─â, sigur─â, multifunc╚Ťionala pentru orice tip de piele, put├ónd fi aplicat ├«n zona intim─â, coapsele interioare ╚Öi zona axilar─â.

Sistemul de albire biochimică utilizează un produs profesional, un complex patentat de ingrediente active care asigură un efect vizibil imediat, chiar și după prima aplicare.

Un protocol complet cuprinde ├«ntre 3 ╚Öi 6 sedin╚Ťe, programate o dat─â pe s─âpt─âm├ón─â.

Procedura de albire nu necesit─â anestezie, are o durat─â de aproximativ 40 de minute ╚Öi cuprinde etape precum: purificarea profund─â a pielii ╚Öi aplicarea sistemului de albire. Efectul de tonifiere ╚Öi lifting este vizibil imediat dup─â prima ╚Öedin╚Ť─â.

Dr. Raluca Hera

Medic primar obstetrica ginecologie
Doctor in Stiinte Medicale
Specialist Age Management Genital
Specialist Ginecologie Estetica

Domeniul meu de expertiza este considerat tabu pentru unele femei, iar pentru altele reprezinta o povara permanenta! Cu toate acestea, necesitatile si problemele care apar in timp in aceasta zona delicata sunt relativ frecvente, nu se rezolva de la sine si in final scad increderea in propria persoana, degradeaza calitatea vietii in general si a vietii sexuale in special.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoana la persoana.

×