Bronzare organic─â

├Ä╚Ťi dore╚Öti un bronz s─ân─âtos, o culoare uniform─â, intens─â, cu un aspect exotic ╚Öi o piele radiant─â? Bronzarea organic─â profesional─â este r─âspunsul. Un bronz ÔÇŁartificialÔÇŁ, 100% sigur, f─âr─â efectele adverse ale expunerii la soare sau solar.

Aplicat─â de unul din terapeu╚Ťii AVRA, lo╚Ťiunea de bronzare organic─â pe baz─â de DHA (Dihidroxiaceaton─â) va fi distribuit─â uniform pe piele, rezultatul fiind un bronz perfect, f─âr─â pete sau dungi, cu o nuan╚Ť─â natural─â.

Bronzarea organic─â cu substan╚Ťe performante nu presupune riscuri, astfel ├«nc├ót po╚Ťi evita riscurile asociate expunerii la soare: ├«mb─âtr├ónirea pielii, apari╚Ťia ridurilor sau a altor probleme de s─ân─âtate a pielii. Mai mult dec├ót at├ót, eventualele arsuri pe care le po╚Ťi suferi ├«n urma expunerii intense la soare sau la solar sunt complet evitate.

├Än acest moment, bronzarea organic─â este singura solu╚Ťie de bronzarea 100% sigur─â. O po╚Ťi alege ├«n orice anotimp, fie pentru un bronz de lung─â durat─â sau efect instant ├«naintea unui eveniment sau unei ╚Öedin╚Ťe foto.

Rezultatele sunt vizibile pentru orice tip de piele, astfel ├«nc├ót ╚Öi cel mai palid ten poate ob╚Ťine bronzul perfect ├«n doar 3 pa╚Öi:

 1. Exfolierea – ├Änaintea ╚Öedintei de bronzare organic─â este recomandat ca pielea s─â fie exfoliat─â. Se recomand─â un peeling mecanic energic, efectuat acas─â, cu o zi ├«nainte de bronzarea organic─â.
 2. Pulverizarea – Terapeutul va pulveriza lo╚Ťiunea de bronzare organic─â pe ├«ntreg corpul, cu ajutorul unui dispozitiv de tipul unui ÔÇŁpistolÔÇŁ special. Solu╚Ťia de bronzare organic─â pe baza de DHA (Dihidroxiacetona) va adera la piele instantaneu, iar efectul final al bronz─ârii va fi vizibil la aproximativ 8 ore de la pulverizare.
 3. Finalizarea – Dupa aplicarea lo╚Ťiunii, terapeutul va folosi pistolul special pentru uscarea acesteia. La ├«ncheierea ╚Öedintei de bronzare organic─â te vei putea ├«mbr─âca lini╚Ötit(─â), pentru c─â solu╚Ťia va fi complet uscat─â, iar hainele nu se vor p─âta. Lo╚Ťiunea profesional─â folosita prin pulverizare ├«n cadrul procedurii de bronzare organic─â con╚Ťine o formul─â aparte, care p─âtrunde imediat ├«n piel. Nu vei avea niciodat─â senza╚Ťia de gras sau lipicios ÔÇô at├ót de des ├«ntalnita in cazul cremelor de auto- bronzare. Formula lo╚Ťiunii de bronzare organic─â DHA ╚Ťi se va p─ârea de-a dreptul magic─â, ├«ntinderea ei pe corp fiind uniform─â, far─â pete sau dungi. ├Än plus, aceasta ofer─â o str─âlucire de invidiat pielii, la care se adaug─â efectul anti-├«mb─âtr├ónire pe care ├«l confer─â, pe termen lung.

Ce con╚Ťine solu╚Ťia de bronzare organic─â ╚Öi cum func╚Ťioneaz─â?

DHA este ingredientul principal solu╚Ťiile noastre de bronzare organic─â – un ketozahar care intr─â ├«n contact cu primul strat de celule al epidermei. Interac╚Ťiunea dintre DHA ╚Ťi aminoacizii de la suprafa╚Ťa pielii genereaz─â colorarea primului strat de celule, ob╚Ťin├óndu-se astfel ÔÇ×delicioasaÔÇŁ culoare ciocolatie a bronzului.

Lo╚Ťiunea de bronzare organic─â pe baz─â de DHA ofer─â un nivel de detaliu ╚Öi de acoperire demn de invidiat. Nu mai trebuie sa v─â teme╚Ťi de pete sau dungi de culoare, c─âci riscul de apari╚Ťie a acestora este practic inexistent. Ba mai mult, culoarea arat─â natural, ca un bronz la soare, evit├ónd ├«n schimb uscarea ╚Öi deshidratarea pielii.

Fomula acestei lo╚Ťiuni reprezinta un excelent echilibru ├«ntre ingredientele de bronzare organic─â ╚Öi uleiul de ricin arhicunoscut pentru propriet─â╚Ťile de hr─ânire ╚Öi hidratare a pielii, oferindu-i o str─âlucire de invidiat. Mirosul este u╚Öor caramelizat, pl─âcut ╚Öi delicat.

Lo╚Ťiunea de bronzare organica are un pH echilibrat, asigur├ónd uniformizarea culorii, f─âr─â pete sau dungi. Concentra╚Ťia de DHA este minu╚Ťios analizat─â ├«n laborator pentru a stabili exact procentajul necesar pentru a colora pielea f─âr─â a d─âuna ├«n vreun fel epidermei, f─âr─â a usca pielea sau a l─âsa pete.

Întrebări frecvente

C├ót dureaz─â ╚Öedin╚Ťa de bronzare organic─â ╚Öi c├ónd se v─âd rezultatele?

╚śedin╚Ťa de bronzare organic─â cu DHA dureaz─â aproximativ 10-15 minute.┬áCuloarea ├«nchis─â a bronzului nu apare imediat, ci dup─â o or─â. Bronzul final este vizibil dup─â 8-24 de ore. Un bronz frumos ╚Öi de durat─â trebuie men╚Ťinut prin repetarea unei ╚Öedinte, o dat─â pe s─âpt─âm├ón─â.

Care sunt riscurile ╚Öi precau╚Ťiile?

Procedura de bronzare organic─â cu DHA nu folose╚Öte raze UV, ┬á╚Öi s-a demonstrat c─â acest tip de bronzare artificial─â este mai putin toxic pentru organism dec├ótÔÇŽ aspirina, cofeina ╚Öi sarea de mas─â. Riscurile sunt minime, iar rezultatele sunt garantate. Trebuie luat ├«n calcul ├«ns─â c─â┬á bronzarea cu DHA nu asigur─â protejarea pielii ├«mpotriva razelor UV. Chiar dac─â pielea cap─ât─â un anumit grad de bronzare, ┬áaceasta se poate arde la soare la fel de u╚Öor ca pielea alb─â, nebronzat─â. De aceea, pielea trebuie protejat─â ├«n continuare cu lo╚Ťiuni cu un grad mai mare sau mai mic de SPF, ├«n func╚Ťie de tipul de piele.

Cum arat─â bronzul ob╚Ťinut?

Bronzul ini╚Ťial este maro ├«nchis (numit ╚Öi ÔÇŁbronz JamaicanÔÇŁ), datorit─â ac╚Ťiunii bronzantului. Dup─â baie va r─âm├óne un bronz auriu.

Bronzul va fi portocaliu?

Nu exist─â acest risc, tehnica de bronzare a evoluat mult ├«n ultimii ani. Am ales pentru clien╚Ťii AVRA Aesthetic Institute cea┬á mai avansat─â metod─â de bronzare de pe pia╚Ť─â, cu rezultate naturale.

Exist─â riscuri?

Acesta este un procedeu ce┬á are la baz─â un produs cosmetic testat, care folose╚Öte componente de bronzare organic─â. Acestea nu sunt bazate pe ac╚Ťiunea d─âun─âtoare a razelor UV, fiind o alternativ─â s─ân─âtoas─â la expunerea solar─â.

Cât de des trebuie repetată procedura?

Frecven╚Ťa aplic─ârii depinde de preferin╚Ťe ╚Öi rezultate individuale. Pentru unele persoane o vizit─â s─âpt─âm├ónal─â la institutul de estetic─â este suficient─â, ├«n timp ce altele prefer─â mai multe vizite pentru a ob╚Ťine un bronz mai puternic. Speciali╚Ötii recomand─â dou─â, trei vizite ini╚Ťiale, ├«n prima s─âpt─âm├ón─â, urmate de o frecven╚Ť─â de o dat─â sau de dou─â ori pe s─âpt─âm├ón─â pentru a men╚Ťine bronzul intens.

Este recomandat─â aplicarea dubl─â de prima dat─â, pentru o culoare mai intens─â?

Dac─â este prima procedur─â de bronzare organic─â pe baz─â de DHA, nu este recomandat s─â exagerezi, pentru a evita o reac╚Ťie alergic─â. Recomandarea este de a avea cel pu╚Ťin c├óteva ore ├«ntre sesiuni.

Pot avea reac╚Ťii alergice?

Dac─â pielea este foarte sensibil─â sau alergic─â la produse autobronzante, exist─â riscul unor reac╚Ťii adverse. Dac─â ai stii ca ai astfel de probleme ar fi bine sa iti intrebi medicul inainte de a apela la o astfel de procedura.

Ce se ├«nt├ómpl─â dac─â inhalez aceast─â substan╚Ť─â?

De╚Öi nu exist─â nimic d─âunator ├«n formula pentru bronzare organic─â, care s─â cauzeze probleme, ┬árecomandarea este s─â ├«╚Ťi ╚Ťii respira╚Ťia ├«n timpul procesului, ├«n momentele ├«n care exist─â posibilitatea inhal─ârii.

Ce fac dacă îmi intră în ochi?

Este recomandat să tii ochii închiși în timpul procesului de bronzare, chiar dacă riscul iritării acestora este minim.

Cum procedez cu p─ârul?

Substan╚Ťele nu sunt absorbite ├«n p─âr ╚Öi nu il decoloreaz─â/coloreaz─â, deci purtarea unei c─â╚Öti protectoare este op╚Ťional─â.

Poate p─âta hainele?

Ca ├«n cazul oric─ârui alt produs cosmetic colorant, exist─â posibilitatea de a fi transferat pe haine. ├Än majoritatea cazurilor, petele de pe haine ies la sp─âlat. Momentul cel mai probabil c├ónd hainele se pot p─âta este imediat dup─â aplicarea produsului. Procedura noastr─â ofer─â timpul optim pentru uscarea ╚Öi minimizarea posibilit─â╚Ťii de transfer, ├«ns─â recomand─âm purtarea unor haine lejere, ├«nchise la culoare.

RECOMAND─éRI

ÎNAINTE
 • Exfolia╚Ťi pielea cu o zi ├«nainte de programarea AVRA. Insista╚Ťi ├«n zonele cu piele aspr─â, precum genunchii, coatele, ├«ncheieturile ╚Öi talpile; se recomanda un peeling mecanic energic, aplicat pe toate zonele corpului, inclusiv fa╚Ť─â.
 • ├Änaintea ╚Öedin╚Ťei de bronzare organic─â face╚Ťi du╚Ö; nu utiliza╚Ťi gel de dus emolient sau lo╚Ťiuni de corp emoliente ├«n ziua aplic─ârii solu╚Ťiei de bronzare organic─â, deoarece acest lucru reduce rezultatul final;
 • ├Änaintea ╚Öedin╚Ťei de bronzare organic─â, pielea trebuie s─â fie perfect uscat─â; la nivel facial este necesar─â o demachiere profund─â ├«naintea ╚Öedin╚Ťei de bronzare organic─â;
 • V─â recomand─âm ca ├«mbrac─âmintea cu care veni╚Ťi la institut ├«n ziua bronz─ârii s─â fie de culoare ├«nchis─â, confortabil─â ╚Öi ceva mai larg─â;
 • Recomand─âm efectuarea epil─ârii ├«nainte cu cel pu╚Ťin o zi, pentru a oferi porilor ocazia s─â se ├«nchid─â, sau dup─â ce bronzul a disp─ârut;
 • Nu folosi╚Ťi deodorant sau parfum ├«naintea ╚Öedin╚Ťei de bronzare organic─â sau ├«n timpul de ac╚Ťionare a substan╚Ťelor active din compozi╚Ťia acesteia (8 ore dup─â procedur─â).
DUP─é
 • Imediat dup─â aplicarea lo╚Ťunii de bronzare, pielea trebuie l─âsat─â s─â se usuce integral, iar terapeutul AVRA se va asigura de acest lucru. Ca m─âsur─â de precau╚Ťie, v─â recomand─âm s─â nu v─â uda╚Ťi pielea minimum 8 ore de la ├«ncheierea ╚Öedintei de bronzare organi─â (de ex, face╚Ťi du╚Ö ├«n diminea╚Ťa urm─âtoare);
 • Nu este recomandat─â purtarea de lenjerie intim─â mulat─â pe corp ├«nainte/dup─â primul du╚Ö (la minimum 8 ore de la ╚Öedin╚Ťa de aplicare);
 • V─â recomand─âm ca ├«ntre etapa de aplicare a lo╚Ťiunii de bronzare ╚Öi du╚Ö s─â nu face╚Ťi efort, activit─â╚Ťi sportive, saun─â (s─â nu transpira╚Ťi excesiv), ├«not.
 • Nu v─â ├«ngrijora╚Ťi dac─â ├«n timpul du╚Öului se ÔÇŁiaÔÇŁ o parte din lo╚Ťiunea de bronzare ÔÇô aceasta reprezint─â o etapa din procesul de bronzare. Pielea va continua s─â se bronzeze p├ón─â la 8 ore dup─â ├«ncheierea ╚Öedin╚Ťei de bronzare organic─â;
 • Utiliza╚Ťi de dou─â ori pe zi lo╚Ťiune de corp emolient─â, dup─â ce a╚Ťi facut dus. Acest lucru reduce rata de exfoliere a pielii, iar bronzarea va rezista mai mult timp;
 • Dac─â dori╚Ťi s─â p─âstra╚Ťi c├ót mai mult timp culoarea, evita╚Ťi baile prelungite, tratamentele cu ap─â termal─â ╚Öi ├«notul pe perioade prea mari de timp. De asemenea, se recomand─â evitarea produselor exfoliante pentru ten ╚Öi piele, efectuarea ╚Öedin╚Ťelor de ├«mpachetare, masaj, UCW. Electrostimularea nu prezint─â contraindica╚Ťii, cu recomandarea ca dup─â ╚Öedin╚Ťa de electrostimulare s─â se aplice creme hidratante, ├«n schimbul celor cu efect termic;
 • Bronzarea are loc treptat. Tenurile mai deschise se bronzeaz─â mai ├«ncet, fiind necesare mai multe ╚Öedin╚Ťe pentru o pigmentare mai accentuat─â. A doua ╚Öedin╚Ť─â se poate face chiar ├«n ziua imediat urm─âtoare, ├«ns─â f─âr─â a mai aplica peelingul corporal. Se pot face mai multe ╚Öedin╚Ťe ├«ntr-o s─âpt─âm├ón─â, p├ón─â la ob╚Ťinerea nuan╚Ťei de bronz dorite. Celulele epidermei se regenereaz─â o dat─â la 7-9 zile, moment ├«n care este indicat─â efectuarea unui nou peeling energic pentru eliminarea celulelor moarte, ulterior put├ónd s─â v─â programa╚Ťi la o nou─â ╚Öedin╚Ť─â de bronzare organic─â.
 • Contraindica╚Ťii:
  • Psoriazis, eczeme, r─âni deschise;
  • ├Än cazul unei sarcini – este bine sa se consulte medicul ├«nainte de aplicare. Nu exist─â studii care s─â ateste c─â bronzarea organic─â poate d─âuna sarcinii, ├«ns─â ├«n lipsa unor studii extinse nu recomand─âm procedura femeilor ├«ns─ârcinate. De asemenea, exist─â riscul de colorare neuniform─â;
  • Nu exista informa╚Ťii care s─â ateste riscuri ├«n cazul diabetului, dar pentru a preveni orice problem─â consultarea specialistului este necesar─â.
×