Tratament de Rejuvenare Vaginala BTL EMSELLA

DURATA PROCESULUI: 6 ședințe (2 ședințe pe săptămână)

 

REZULTATE:

 • Tratament rapid  si revolutionar pentru INCONTINENTA URINARA, laxitate & rejuvenare vaginala
 • Nu are efecte secundare
 • Nu necesita spitalizare
 • Este o procedura nedureroasa, non invaziva, sigura si rapida
 • Imbunatațeste si reface controlul asupra vezicii urinare si muschilor pelvieni inferiori
 • Tratează intreaga zona pelviana
 • Imbunatateste viata de cuplu
 • Creste performantele sexuale ale barbatilor
 • Trateaza ejacularea precoce
 • Tratamentul este cu adevărat non-invaziv, pe durata terapiei ne asezam pe fotoliu complet imbracati

Doar 150 Euro 100 Euro / Sedinta!

Oferta valabila pana la 15 decembrie 2019

Cui se adreseaza tratamentul BTL EMSELLA

Aproape 80% dintre femeile după nașterea normala nu au putut să își contracteze în mod corespunzător mușchii planșei pelvine la 1 an după ce au avut un copil!

Care sunt simptomele?

 1. Ați observat pierderi de urină in timpul sarcinii sau când faceti activitate fizică??
 2. Ai avut vreodata impresia ca pierzi ceva din vagin?
 3. Simtiti ca aveti probleme sexuale cum ar fi o senzatie de slăbiciune a țesutului vaginal??

Până la 63% este prevalența la nivel mondial a disfuncției sexuale feminine. Îmbătrânirea corpului, modificările hormonale, nașterile multiple schimbă calitatea tuturor țesuturilor și mușchilor de pe podea pelvină, care joacă un rol crucial în timpul actului sexual.

Care sunt simptomele?

 1. Nu va puteti excita?
 2. Lipsește dorința sexuală?
 3. Aveti probleme frecvente in atingerea orgasmului?
 4. S-a intamplat in mod regulat sa apara dureri in timpul actului sexual?

Știați că 200 de milioane de oameni suferă de un tip de incontinență? Cine sunt ei?

 • Femeile tinere de obicei după naștere
 • Femeile aflate în pre și post-menopauză
 • Bărbați după prostatectomie

Care sunt simptomele?

 1. În ultimele 3 luni, ai vut pierderi de urină în timpul unor activități fizice, cum ar fi tuse, strănut, ridicarea unor greutati sau sport?
 2. Ați avut dorința sau senzația acuta de urinare, dar nu puteți ajunge destul de repede la toaletă?

Mușchii pelvieni susțin organele podelei pelviene. Slăbiciunea lor contribuie negativ la pierderea suportului vaginal sau uterin. Știați că aceste simptome sunt observate la până la 76% dintre femeile care se prezintă pentru controale ginecologice de rutină?

Cine sunt aceste persoane?

 • Femeile aflate în pre și post-menopauză
 • Femeile după multiple nașteri normale

Care sunt simptomele??

 1. Aveti o senzatie de greutate sau impingere in pelvis?
 2. Aveti senzatia ca stati pe o minge sau ca pierdeti ceva din vagin?
 3. Ati experimentat scurgeri de urina sau probleme intestinale?

Aproximativ 600 000 de histerectomii sunt efectuate anual în Statele Unite. Fiecare intervenție chirurgicală afectează și mușchii podelei pelvine.

Care sunt simptomele?

 1. Simtiti o senzatie de slăbiciune a țesutului vaginal?

Urmati un tratament intravaginal RF sau cu laser? Știați că aceste tehnologii afectează în principal colagenul, elastina, fluxul de sânge, dar nu se adresează mușchilor podelei pelvine

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoana la persoana.

Intrebari frecvente

BTL EMSELLA reprezintă o nouă categorie a tehnologiei care oferă un tratament non-invaziv pentru mușchii pelvieni, în incontinența urinara și disconfortul intim

În primul rând, BTL EMSELLA ajută pacienții să restabilească controlul asupra vezicii urinare, al mușchilor pelvieni și să elimine incontinența urinara sau orice fel de disconfort intim.

În al doilea rând, BTL EMSELLA este o procedură cu adevărat non-invazivă în care pacienții rămân îmbrăcați complet.

BTL EMSELLA este singura procedură care vizează mușchii pelvieni și determină stimularea profundă a podelei pelvine, datorită tehnologiei HIFEM®. Toate celelalte proceduri, cum ar fi electrostimularea intravaginală, prezinta riscul aparitiei arsurilor si rezultatele sunt minime deoarece curentul electric tratează țesutul doar superficial, fără a menționa chiar necesitatea introducerii sondei vaginale de unică folosință. În comparație cu Kegels, pacienții nu sunt capabili să contracteze în mod corespunzător mușchii podelei pelviene, si trebuie sa efectueze tratamentul Kegels cel puțin 3x pe zi și sa faca sute de repetări pentru a vedea unele rezultate.

BTL EMSELLA este o opțiune excelentă pentru femeile de orice vârstă care doresc o soluție eficienta pentru incontinență urinară, recuperare după naștere și îmbunătățirea calității vieții lor intime.

BTL EMSELLA a fost aprobată de FDA, marcată CE medical și mai multe studii au aratat ca reprezintă prima tehnologie inovatoare in tratarea incontinenței urinare și a disconfortului intim. Când te prezeinti la o consultatie, medicul va explica modul în care funcționează BTL EMSELLA și va prezenta amanuntit toate informatiile necesare.

Acesta este cel mai bun lucru despre BTL EMSELLA. Pacienții spun că este complet nedureros, procedura se simte ca un antrenament intensal poedelei pelviene. Puteți sta pe BTL EMSELLA și sa va relaxați în timpul tratamentului. Personalul nostru va fi mai mult decât fericit să vă lase să experimentați confortul inegalabil al procedurii.

Față de alte proceduri, nu există absolut niciun timp de pauza  cu BTL EMSELLA. Puteți reveni la orice activitate zilnică imediat după procedura.

Rezultatele pot varia în funcție de vârstă, starea fizică și multe alte aspecte. În general, pacienții încep să simtă rezultate tangibile imediat după tratament. De obicei, rezultatele pozitive continuă să se îmbunătățească în următoarele săptămâni.

Nimic in viață nu durează pentru totdeauna și acest lucru va varia în funcție de starea dumneavoastră de sănătate. Studiile clinice arată că majoritatea pacienților sunt capabili să simta rezultatele chiar si la 6 luni după tratament. Cu toate acestea, vă recomandăm să va prezentati la o altă consultație la câteva luni după tratamentele dvs. pentru a vedea dacă puteți beneficia si de alte tratamente suplimentare. Menținerea unui stil de viață sănătos este cheia pentru a vă menține rezultatele pe termen lung.

×