Tratamentul BTL EXILIS ULTRA pentru refacerea fermității pielii

Recăpătarea fermității pielii constituie una dintre priorități, atât pentru femeile, cât și pentru bărbații din întreaga lume, atunci când doresc să-și îmbunătățească aspectul exterior. Acționând asupra pielii laxe, flasce sau ridate, tratamentul cu BTL EXILIS ULTR oferă rezultate remarcabile.

  • Redă fermitatea pielii.
  • Tratează majoritatea zonelor.
  • Procedură non-invazivă, fără durere.
  • Fără perioadă de recuperare.
  • Rezultate pe termen lung.

Recomandată pentru: coapse, genunchi, brațe, spate, piept, abdomen

Procesul de îmbătrânire, caracteristicile genetice, un regim alimentar neechilibrat, un stil de viață stresant, un grad ridicat de expunere la soare și oscilațiile în greutatea corporală au un impact asupra pielii dumneavoastră, în timp, unul dintre efecte fiind pierderea colagenului și a elastinei, cauzând laxitatea pielii. Atât în cazul femeilor, dar și al bărbaților, tratamentul BTL EXILIS ULTRA™ se recomandă ca metodă de redare a fermității pielii după un proces rapid sau drastic de pierdere în greutate, dar și pentru a combate efectele îmbătrânirii.

Datorită tehnologiei combinate care are la bază unde de radiofrecvență și ultrasunete, BTL EXILIS ULTRA™ și-a câștigat recunoașterea, dar și numeroase premii în domeniul esteticii, demonstrând rezultate clinice extraordinare.

În acest domeniu, aplicarea undelor de radiofrecvență are la bază transmiterea energiei în straturile profunde ale pielii, undele termice generate stimulând producția de colagen, elastină și acid hialuronic. Rezultatele vizibile ale tratamentului BTL EXILIS ULTRA™ pentru fermitatea pielii constau în redarea consistenței acesteia, simultan cu atenuarea ridurilor și cu înălțarea conturului zonei tratate.

BTL EXILIS ULTRA™ utilizează un proces controlat încălzire și răcire, pentru a garanta că energia ajunge în straturile profunde ale țesutului, alternanța acestor niveluri pe durata administrării tratamentului permițând terapeutului să trateze atât straturile profunde ale țesutului, dar și stratul superficial exterior al pielii. Capetele speciale ale aparatului asigură o temperatură scăzută la nivelul epidermei, procedura fiind, astfel, una sigură și confortabilă.

Echipa de terapeuți de la AVRA Aesthetic va crea un protocol personalizat care să asigure rezultate optime, în funcție de necesitățile dumneavoastră individuale și de parametrii specifici corpului și pielii. Majoritatea persoanelor au nevoie de 6-10 sesiuni de tratament, programate săptămânal. Fiecare dintre tratamentele aplicate unei regiuni specifice din corp, mai redusă sau mai extinsă, durează, de obicei, un interval de 15 – 30 minute. Ținând cont de faptul că procedura este una non-invazivă și nu necesită perioadă de recuperare, o puteți programa pe durata pauzei de masă, reluându-vă activitățile imediat după efectuarea ei.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoana la persoana.

Tehnologie

BTL Exilis Ultra

Pentru mai multe informații legate de tehnologia care stă la baza tratamentului BTL EXILIS pentru remodelare corporală, vă rugăm să accesați secțiunea Tehnologie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.